eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım herkes yazmış ama bende yazmadan edemedim eşinin huzuru olmalı önce onu düşün tedavi onsuz olmaz hayatım...

hayırlı olsun tedavin canım bu sfer sağlıkla kucağına al inşallah..

canım herkes yazmış ama bende yazmadan edemedim eşinin huzuru olmalı önce onu düşün tedavi onsuz olmaz hayatım...

hayırlı olsun tedavin canım bu sfer sağlıkla kucağına al inşallah..

amin tatlım rabbım cumlemıze nassıp eder inşallah kusura bakmayın yasdıklarınızı cok okuyamadım kım ne durumda daha tanımıyorum bu yuzden sızlerın ne duruma oldugunuda bılmıyorum

tugok sen ızmır kent hastanesınde yaptırmıssın galıba bende aslında mugla bodrumda yasıyorum kent hastanesınde israel aruh un adını cok duydum orda yaptıracaktım ama son anda bır tanıdım sayesınde memorıale geldım kısmet ıste 16 ekım test gununmus as kalmıs ınsallah gusel sonuclar alırsın bıde kac embrıyo transfer ettıler yasın kac canım

canım tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşallah

canımmmmmmmmmmm naptın dr a gittinmi merak ettim seniiiiiiiiiiiiiii

canım tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşallah

canımmmmmmmmmmm naptın dr a gittinmi merak ettim seniiiiiiiiiiiiiii

trabzon clinartta 25 yaşındayım 5 denemem olacak inşallah son denemem olacak

yaslarımız yakın canım ben ınanıyorum son denemen olacak insallah cıfter cıfter alırsın kucagına bu aksam bı haber vardı tv de kadın 5 ız dogurmus neler var rabıım yaaa bıs onlardan bırısı ne de rasıyız saka bır yana cok gusellerdııı sız gördunuzmu o haberı ben sankı ben dogurmus gıbı azım bır karıs acık ızledım haberı

trabzon clinartta 25 yaşındayım 5 denemem olacak inşallah son denemem olacak

yaslarımız yakın canım ben ınanıyorum son denemen olacak insallah cıfter cıfter alırsın kucagına bu aksam bı haber vardı tv de kadın 5 ız dogurmus neler var rabıım yaaa bıs onlardan bırısı ne de rasıyız saka bır yana cok gusellerdııı sız gördunuzmu o haberı ben sankı ben dogurmus gıbı azım bır karıs acık ızledım haberı

inşallah canım son olsun artık diyorum senin içinde tabiki
biz elimizden geleni yapalım vakti saati bellidir zaten Allahım o vakit bu vakittir inşallah diyorum

Canımmmm tebrikler maşallah Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Dikkat et kendine

Transferden
Sonraki (TS) Günler // Embriyo Gelişimi (3. gün transferler için)
_________________ _______________

TS Birinci Gün: Embriyo büyümesini ve gelişimini sürdürür, morula oluşturmak üzere 6-8 hücreli embriyo haline gelir
TS İkinci Gün: Morula hücreleri bölünmeyi sürdürür, blastokist olmak üzere gelişir
TS Üçüncü Gün: Blastokist kabuğundan çıkmaya başlar
TS Dördüncü Gün: Blastokist kabuğundan çıkmayı sürdürür ve rahime yapışmaya başlar
TS Beşinci Gün: Blastokist rahim yatağına yapışmayı sürdürür ve derine yerleşmeye başlar
TS Altıncı Gün: Yerleşme sürer
TS Yedinci Gün: Yerleşme tamamlanır, zamanla plasenta ve fetus olacak hücreler gelişmeye başlar
TS Sekizinci Gün: Human chorionic gonadotropin (yani hCG), kan dolaşımınıza girmeye başlar
TS Dokuzuncu Gün: Fetüs gelişimi sürer ve hCG salgılanmayı sürdürür
TS Onuncu Gün: Fetüs gelişimi surer ve hCG salgılanmayı sürdürür
TS On Birinci Gün: hCG seviyesi artık hamileliğin tespit edileceği düzeye ulaşır

Hanımlar, merakımı yenemeyip yine araştırma yaptım. Türkçede birçok yere baksam da böyle bir açıklama bulamamıştım, az evvel İngilizce bir sitede buldum ve hemen çevirdim, sizinle de paylaşmak istedim. Eminim mutlaka böyle olması gerekmiyordur veya bilmiyorum belki yine herkese göre değişen bir durum vardır, ama sanırım aşağı yukarı böyle oluyor gelişim. Terimlerde zorluk çeken arkadaşlar Türk Dil Kurumu'nun Türkçe Sözlük kısmından açıklamalarına bakabilir, ama bulamazsanız ben yazmaya çalışırım.

Orijinal siteye bakmak isteyenler olursa linki şöyle: What Happens After an Embryo Transfer? | NYU Fertility Center

Forumu kontrol eden uzmanlar varsa mutlaka daha iyi açıklamalarda bulunur veya bir hata varsa düzeltirler. Ben bulduğumu paylaşmak istedim sizinle, ben gibi meraklılar için. 5. günden itibaren olan tablo da var, onu burada paylaşmadım.

Bebişimolsuncum Gittim dr.a çok şükür sıkıntı yok. Ve hatta artık benimde çok heveslendiğim bi ultrason fotom var Allah bin kere değil milyonlarca kez razı olsun Nurettin Hocamdan o kadar işinin arasın da bizide aldı. Daha kontrol bile etmeden sen ne üzdün kendini gel gösteriyim ben sana bebeğini dedi. Ve çok şükür gördük. Rabbim hepinize tüm isteyenlere bunu yaşatsın inşallah.
Miragecim herkes aynı fikirde benim gibi önce psikoloji önemli. Sperm sayısını etkileyen en önemli faktör stres. Eşin ne kadar kendini ve psikolojisini iyi hissederse o kadar güzel sizin için Allah yardımcınız olsun.

asılcım rabbım kucanada almayı nasıp eder işallah hayırlısı ıle kac haftalıksın canım

darısı başımıza Allahım bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah

asılcım rabbım kucanada almayı nasıp eder işallah hayırlısı ıle kac haftalıksın canım

Allah razı olsun güzel gönüllü arkadaşım. Rabbim tüm isteyenlere el açıp Rabbimden bekleyenlere nasip etsin inşallah. 6 haftalığız daha teyzesi minik daha

darısı başımıza Allahım bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah

Amin canımmm inşallah her duamda sizlerde varsınız. Rabbim geri çevirmeyecek bu kadar içten edilen duaları kabul edip benimde sizlerinde kucaklarını boş bırakmayacak inşallah

yaaaaaaaaaaaaa canım benimmmmmm vallahi çok sevindimm bak gördünmü demiştim ben sana kuzucuğun seninle diye
oh şükürler olsun artık rahatla bebeğinde üzüldü annesi
nasıldı kese kaç haftalık oldun şimdi sen ne dedi nurettin hoca biraz detay versene tatlım istersen özelden msj at

Allah razı olsun güzel gönüllü arkadaşım. Rabbim tüm isteyenlere el açıp Rabbimden bekleyenlere nasip etsin inşallah. 6 haftalığız daha teyzesi minik daha

bak canım 6 ve yedıncı haftalar cok önemlı tam dusuklerın dusuk ıhtımalı cok yuksek oluyo sakın ıs yapma yorma kendını cok gezınme ben dusugumu 6 cı haftada yapmıstım aman dıkkat edın

ey rabbim bizi yanlız başımıza bırakma çünkü sen varislerin en hayırlısısın ey rabbim bize senin katında lutüf ve kerametinle tertemiz bir çocuk ihsan et muhakkak duaları işitensin

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…