hayırlı olsun canım inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun
amin canım sen nerede yaptırıyosun yasın kac ılk denemenmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun
arkadaşlarım, şimdi size danışmak istediğim bir konu var. siz olsanız ne yapardınız diye soracağım.
eşim işinde yaklaşık 9-10 aydır şimdiki işinde çalışıyor.önceki şirketi iflas ettiği için ilk bulduğu işe girmişti. işi evimize yürüme mesafesinde, kendisi inşaat yüksek mühendisi. iki tane apartman yapıyorlar şu anda. işinde çok mutsuz olduğunu söylüyor, öyle ki başka bir neden bulunamadığına göre ve bu işten önce doğal yoldan hamile kalabildiğime göre sperm sayısındaki düşme bile bu stresten olabilir. bebek mevzusunda çok yıprandık mutsuz olduk kendimize, hayatımıza bir yenilik getirelim dedik ve borca girip arabamızı değiştirdik 2 ay önce. şimdi evimize 2,5 saat uzaklıkta, bol trafik çilesi çekeceği bir güzergahtan iş teklifi aldı. ama bu işi teklif eden adam daha önce eşime demişti ki senin gibi birine ihtiyacımız var ama maaşları düzenli ödeyemiyoruz. eşim sabaha karşı 5'te uyanıp sıkıntıdan böğürüyor her gün. bunun yanında tedavimiz için de parasız kalmamız gerekiyor tabi, arabanın borcuna da girdik. siz benim yerimde olsanız eşinizi ne yapmaya ikna etmeye çalışırdınız.
ben çok kötü hissediyorum. benim önceliğim çocuk sahibi olmakken, bir işi bir süreliğine idare edememesi bunu yeni bir bunalım konusu yapması bana çok bencilce geliyor. ama arkadaşlarım bile son zamanlarda eşimin çok kötü gözüktüğünü söylüyorlar.
kızlar selam hamıle haberı alan arkadasları gönulden tebrık edıyorum ve kocaman bır masallah dıyorum rabbım evlat hasretı ceken herkese ınsallah nasıp eder bende tedavı surecındeyım yumurtacıklarım yaklasık 15 ıle 12 mılım arasındalar bu ıkıncı denemem yasım 24 ıstanbul memorıalde yaptırıyorum daha önce ılk tup bebısım tutmadı sonra dondurulmuslarımı koyuldu hamıstım ama 6 haftalık kene dusumuz oldu kısmetse sımdı bıda yaptırıyoz ısallah bana ve benım gıbı gönlu evrat hasretı ıle yananlara rabbım kucaklarımızı bos bırakmaz
canım herkes yazmış ama bende yazmadan edemedim eşinin huzuru olmalı önce onu düşün tedavi onsuz olmaz hayatım...
hayırlı olsun tedavin canım bu sfer sağlıkla kucağına al inşallah..
amin canım sen nerede yaptırıyosun yasın kac ılk denemenmı
şükürler olsun rabbime bana bu günleride gösterdiği için 9 yıldan sonra ilk defa pozitifi gördüm kızlar hamileyim
değerim 167 imiş iyimi kötü bilmiyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti allah inşallah sağlıkla tamamlamayıda nasip eder...
Sağol canım benim inşallah. Hepiniz gibi bende bebişimi çok bekledim. Bu kadar geç bulup bu kadar erken kaybedersem nasıl toparlanırım bilmiyorum. Dirayetimide kaybediyorum sanki. Şimdiye kadar hiç kimseye eşime bile yansıtmadım ne stresimi ne ağrılarımı. Birden bire bütün bu sıkıntılar gün yüzüne çıkıyor gibi Rabbim hepimizi güldürsün inşallah
şükürler olsun rabbime bana bu günleride gösterdiği için 9 yıldan sonra ilk defa pozitifi gördüm kızlar hamileyim
değerim 167 imiş iyimi kötü bilmiyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti allah inşallah sağlıkla tamamlamayıda nasip eder...
Sağol canım benim inşallah. Hepiniz gibi bende bebişimi çok bekledim. Bu kadar geç bulup bu kadar erken kaybedersem nasıl toparlanırım bilmiyorum. Dirayetimide kaybediyorum sanki. Şimdiye kadar hiç kimseye eşime bile yansıtmadım ne stresimi ne ağrılarımı. Birden bire bütün bu sıkıntılar gün yüzüne çıkıyor gibi Rabbim hepimizi güldürsün inşallah
trabzon clinartta 25 yaşındayım 5 denemem olacak inşallah son denemem olacak
trabzon clinartta 25 yaşındayım 5 denemem olacak inşallah son denemem olacak
yaslarımız yakın canım ben ınanıyorum son denemen olacak insallah cıfter cıfter alırsın kucagına bu aksam bı haber vardı tv de kadın 5 ız dogurmus neler var rabıım yaaa bıs onlardan bırısı ne de rasıyızsaka bır yana cok gusellerdııı sız gördunuzmu o haberı ben sankı ben dogurmus gıbı azım bır karıs acık ızledım haberı
![]()
BebişimolsuncumGittim dr.a çok şükür sıkıntı yok. Ve hatta artık benimde çok heveslendiğim bi ultrason fotom var
Allah bin kere değil milyonlarca kez razı olsun Nurettin Hocamdan o kadar işinin arasın da bizide aldı. Daha kontrol bile etmeden sen ne üzdün kendini gel gösteriyim ben sana bebeğini dedi. Ve çok şükür gördük. Rabbim hepinize tüm isteyenlere bunu yaşatsın inşallah.
Miragecim herkes aynı fikirde benim gibi önce psikoloji önemli. Sperm sayısını etkileyen en önemli faktör stres. Eşin ne kadar kendini ve psikolojisini iyi hissederse o kadar güzel sizin için Allah yardımcınız olsun.
BebişimolsuncumGittim dr.a çok şükür sıkıntı yok. Ve hatta artık benimde çok heveslendiğim bi ultrason fotom var
Allah bin kere değil milyonlarca kez razı olsun Nurettin Hocamdan o kadar işinin arasın da bizide aldı. Daha kontrol bile etmeden sen ne üzdün kendini gel gösteriyim ben sana bebeğini dedi. Ve çok şükür gördük. Rabbim hepinize tüm isteyenlere bunu yaşatsın inşallah.
Miragecim herkes aynı fikirde benim gibi önce psikoloji önemli. Sperm sayısını etkileyen en önemli faktör stres. Eşin ne kadar kendini ve psikolojisini iyi hissederse o kadar güzel sizin için Allah yardımcınız olsun.
asılcım rabbım kucanada almayı nasıp eder işallah hayırlısı ıle kac haftalıksın canım
darısı başımıza Allahım bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah
Allah razı olsun güzel gönüllü arkadaşım. Rabbim tüm isteyenlere el açıp Rabbimden bekleyenlere nasip etsin inşallah. 6 haftalığız daha teyzesi minik daha