sağol cnm benim durmuştu ama bugün tüm gün vardı.. artık ümidim kalmadı... ama hazırım..günlerdir çok ağladım çünkü.... yarın sabah teste gitcem....değerim düşmüşse...ayağa kalkıp bi pk. sigara içecemmmm(((
hayalcim tebrik ederim seni gözün aydın hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı da nasip etsin
canım ayın 20sinde inşalah güzel haberlerini alırız, seni de merak ediyorum, diğer arkadaşları da, özelden mesaj atmaya çalıştım ama atamıyorum daha bir sürü ileti yazmam gerekiyormuş:)
aysencim anlıyorum seni ama yapma ya bebişin yüzünden değilse kanaman buda olabilir sonuçta adet dönemin yeni geçmeye başlıyo ve vücut hazırlanıyor bu şekilde ben napim sadece 11 ve 13.gün test yaptırdım başkada yaptırmadım yerleşme kanamam olmadı diyomki hamiş değilmiyim yoksa 6.hafta oldu bulantı yok kusma yok :)))) kafayı yicem yani bende hamiş kalmadan önce 2 günde bi paket içiyodum inan çok zorlandım sonra 1 sigarayı dibinden kırdım öyle yaktım 1 nefes onuda içime çekmeden ağzımda kalsın dedim tadı çok zor oluyo biliyorum aniden bırakmak tavsiyem 1 paketten ziyade dediğim gibi yap daha iyi :))))))))
Kizlar su an bagira bagira agladim test kagidim elimde
degerim 179,7 inanamiyorum hala su an gebelik var dediler
cuma testi tekrarliycakmisim deger artarsa tamammis
allahima binlerce kez sukur yarabbim bu mucixe degil de ne
buyuk allahin hepinize nasip etsin insallah o kadar icten dua
ediyorum ki hepinize tesekkur ediyorum dualariniz icin
Sonra gelicem isten geldim yemek yiyim kendime geleyim
gorusuruz gelicem...
sağol cnm benim durmuştu ama bugün tüm gün vardı.. artık ümidim kalmadı... ama hazırım..günlerdir çok ağladım çünkü.... yarın sabah teste gitcem....değerim düşmüşse...ayağa kalkıp bi pk. sigara içecemmmm(((
kanaman varsa derhal yatıiii canımmm..
cnm bana sormuştun artık seni hamiş yazayım mı diyeeeee.... sürünüyor hala yaz((( yine başladı kanamam... yarın sabah kan testine gitcem değer düşmeye başladıysa hemen bırakcam tedaviyi..... bittim psikolojik olarak
Kizlar su an bagira bagira agladim test kagidim elimde
degerim 179,7 inanamiyorum hala su an gebelik var dediler
cuma testi tekrarliycakmisim deger artarsa tamammis
allahima binlerce kez sukur yarabbim bu mucixe degil de ne
buyuk allahin hepinize nasip etsin insallah o kadar icten dua
ediyorum ki hepinize tesekkur ediyorum dualariniz icin
Sonra gelicem isten geldim yemek yiyim kendime geleyim
gorusuruz gelicem...
kızlar bişey sorucam.2 gün önce yumurta toplandı benden.3 tanesi döllenmiş.yarında transfer olucak Allahın izniyle.Ama benim çok ağrım var.gaz gibi bir ağrı.şişkinlikte var.nyaptıysam geçmedi.korkuyorum bir sorun olurmu diye.yumurta toplama işleminden sonra böyle bi sorun yaşayan varsa yardımcı olurmu lütfen.
merhaba gamze.ben özelden mesaj atamıyormuşum.bende ilginin az olduğunu hep memorial için duyuyorum.sürekli başka doktorlar ilgileniyormuş ama galiba en iyi sonuçlardan ordan çıkıyor.offf karar vermek te zorlanıyorum.
transferden sonramı bıraktın yoksa testten sonramı....bende kullanıyorum ve senin dediğin gibi dibinden kırdım iki nefeste olsa içtim((
kızlarrrrr..... ben normalde günde bi pk ten fazla içen biriyim ama bu bebeki öyle çok istedim ki elime bile almadım.... az önce sadece nefsimi köreltmek için iki nefes aldım... özlemişimm((
umudumu kaybedene kadar cnm istemedi bile...... psikolojik yaaaa işteee....ama yarın net sonuç alcam... dokuz ay bende yatarım cnm bebekime feda olsun... ama keşkeeee...göğüslerimin şişi bile indi... artık ağrımıyorlar...artık kendinş belli ediyor cnm....
kızlarrrrr..... ben normalde günde bi pk ten fazla içen biriyim ama bu bebeki öyle çok istedim ki elime bile almadım.... az önce sadece nefsimi köreltmek için iki nefes aldım... özlemişimm((
umudumu kaybedene kadar cnm istemedi bile...... psikolojik yaaaa işteee....ama yarın net sonuç alcam... dokuz ay bende yatarım cnm bebekime feda olsun... ama keşkeeee...göğüslerimin şişi bile indi... artık ağrımıyorlar...artık kendinş belli ediyor cnm....
benim memişlerde acımıyo öyle çok fazla yada alıştım sana depresyondayım şarkısını yolluyorum elime sopada alıp geliyorum
((((( hani bize umut veren ayşen.......
walla depresyonda değilim kızlar iyiyim... dün kötüydüm ama bugün iyiyimmm.....ama sonuç ne olursa olsun artık hazırım o yüzden... elbette Allahtan ümit kesilmez... ama belirtiler çokkk belli....ama nasıl bir histir kızlar yaa.. bi de ben çok pis tiryakiydim... kimseler inanamadı sigarayı bıraktığıma...
sopanın korkusu nasıda iyi etti ama:))))))))))))))))))))))))))
kızlar peki tedavi de mi yoksa transferde mi bıraktınız ben tedavi de yarım yarım kırdım bi kaç tane içtim... ama transferden sora elime bile almadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?