• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar size bişey danışacam.... ateş ölçme konusunda bilgisi olan varmı ... ben sabahtan bu tarafa saat başı ölçüyorum 37. bana yüksek gibi geldi dr. aradım hastamısın grip öksürük varmı diye sordu bende hayır dedim... oda parol iç düşür o ateşi dedi ......

benim de sabahtan beri başım ağrıyor ve şu anda yüzüm yanıyor ayaklarım donuyor. bir acayip durumdayım ve ağrılarım var. sanki adet olacakmışım gibi. cumartesiye kadar umutlanmak bile fazla galiba bana :(((

benim de sabahtan beri başım ağrıyor ve şu anda yüzüm yanıyor ayaklarım donuyor. bir acayip durumdayım ve ağrılarım var. sanki adet olacakmışım gibi. cumartesiye kadar umutlanmak bile fazla galiba bana :(((

tatlım ayak üşümesi ve baş ağeısı bendede var ayaklarıma çorap üstüne patik giydim ancak ısıtabildim... ama bu ateşe anlam veremedim......

dr. sorsaydın ne zaman olacağını

tatalım bıraktım artık ne zaman olurum bilmiyorum...

canım hiçbişey söylemeyeceğim biliyorum işe yaramayacak... biz seninle çok destek olduk birbirimize... rabbim sabır versin...

teşekkür ederim hayatım... şimdi çok daha iyiyim çünkü eşim daha iyi... ve doğal olarak bende daha iyiyim.......hatta gülüyorum artık.. insanoğlu arsız olmasa yaşayamazmışş :))

tatlım ayak üşümesi ve baş ağeısı bendede var ayaklarıma çorap üstüne patik giydim ancak ısıtabildim... ama bu ateşe anlam veremedim......

ayşegül senin de cumartesi test günün dimi. kaç gündür ilk defa bu kadar yoğun belirti hissettim yani adet sancısı gibi artık ilaçlara yormuyorum. ben adet olmadan da böyle başım ağrırı ateşim çıkar. oofff

Ahh cnm ne desek boş biliyorumm..hiç bir cümle üzüntünü azaltamayacak ..sadece eşin ve sen birbirinize destek olup iyi gelebilirsiniz..Allah sabır versin ve tez zamanda umudunu yeniden kazanman dileğiyle cnmm ...Ama unutmadan ne diyoruz o bebek o göbüşe gireceeeeekkkkk o kadaaarrr :))

kesinlikleeeeee o bebek bu göbişe gelecek başka yolu yok :)))))

ayşegül senin de cumartesi test günün dimi. kaç gündür ilk defa bu kadar yoğun belirti hissettim yani adet sancısı gibi artık ilaçlara yormuyorum. ben adet olmadan da böyle başım ağrırı ateşim çıkar. oofff

inşallah yanılıyorsundur cnm .. ama gebelik yaşayan herkes ağrılarının adet sancısına benzediğini söylüyor...

inşallah yanılıyorsundur cnm .. ama gebelik yaşayan herkes ağrılarının adet sancısına benzediğini söylüyor...

başım ağrımasaydı o kadar düşünmezdim de ne bileyim işte. diyorum ya gelgitler yaşıyorum. dün bir arkadaşımın daha hamile olduğnu öğrendim. kızcağız bana söylemeye çekinmiş. Artık etrafımızdaki insanlar da hassaslaşmaya başladı. gerçi boş konuşan da çok da neyse onları görmeyelim dimi :))) sen nasıl oldun iyi misin

yarın dua istiyorum senden canım allahım hakkımda ne hayırlı ise onu versin....

cnm benim şu an leke leke kanama var yoksa senin için iki rekat namaz bile kılardım walla... ama okunabilecek dualardan okurum cnm benim .. İnan kendim kadar sevinirim olur inşallah... ki burda hiç tanımadığım insanların hamile haberini alıyorum ve o kadar seviniyorum kiii..... ve bi o kadar olmayanlara üzülüyorumm...inşallah seninde mutlu haberlerini alırım...cnm..

başım ağrımasaydı o kadar düşünmezdim de ne bileyim işte. diyorum ya gelgitler yaşıyorum. dün bir arkadaşımın daha hamile olduğnu öğrendim. kızcağız bana söylemeye çekinmiş. Artık etrafımızdaki insanlar da hassaslaşmaya başladı. gerçi boş konuşan da çok da neyse onları görmeyelim dimi :))) sen nasıl oldun iyi misin

ewet düşünceli davranmaya çalışırken bizleri incittiklerinin farkına varmıyorlar.... kafana takma cnm benim .. az kaldı....

ayşegül yarın mı test yaptırıyorsun?? bu arada sorayım ağzında kuruluk susuzluk hissediyor musun :))) umut dünyası işte

evet canım benimde cumartesi test günüm... benim normaldede adet ağrım olmaz sadece şişkinlik olur oda var bu gün inşallah nasıl hayırlı ise öyle olsun kaç gündür kafama takıyorum varmı yokmu tuttumu tutmadımı ama ne yaparsam yapayım bazı gerçekleri değiştiremeyiz... yapacak bişey yok yansakta donsakta cumartesi nedeni çıkacak ortaya allahım hayıtlısını versin...

ayşegül yarın mı test yaptırıyorsun?? bu arada sorayım ağzında kuruluk susuzluk hissediyor musun :))) umut dünyası işte

yok tatlım ben hiç bişey hissetmiyorum düne kadar rahmimdi heralde bilemiyorum neresi olduğunu ama gece yatınca sanki tırmalanıyordu dün oda olmadı... bu günde ateşleniyorum ateşim yükseliyor öyle çooook bariz belirtilerim yok eğer ttuysa diyorum ilk 2 gün tutmuştur çünki ilk 2 gün ciddi ağrılar oldu kasıklarımda nasip artık rabbim neylerse güzel eyler...)))

yok tatlım ben hiç bişey hissetmiyorum düne kadar rahmimdi heralde bilemiyorum neresi olduğunu ama gece yatınca sanki tırmalanıyordu dün oda olmadı... bu günde ateşleniyorum ateşim yükseliyor öyle çooook bariz belirtilerim yok eğer ttuysa diyorum ilk 2 gün tutmuştur çünki ilk 2 gün ciddi ağrılar oldu kasıklarımda nasip artık rabbim neylerse güzel eyler...)))

o günden ben de şüpheliyim yani transfer gününden. malum sıkışık alıyorlar transfere ben sonrasında baya sancı çektim sıkışık olduğum için sonda takmak zorunda kaldılar :((( çok kastım kendimi. bi de ilk gün bir arkadaşta kaldım şehir dışına gittiğim için küçük çocuğu vardı çok oynamak istedi hiç rahat bırakmadı. o gün bişey olmadıysa olmuştur herhalde. ama olmasa da şaşırmıycam yani.

o günden ben de şüpheliyim yani transfer gününden. malum sıkışık alıyorlar transfere ben sonrasında baya sancı çektim sıkışık olduğum için sonda takmak zorunda kaldılar :((( çok kastım kendimi. bi de ilk gün bir arkadaşta kaldım şehir dışına gittiğim için küçük çocuğu vardı çok oynamak istedi hiç rahat bırakmadı. o gün bişey olmadıysa olmuştur herhalde. ama olmasa da şaşırmıycam yani.

arkadaşım biliyorumm çok heyecanlı ve tedirginsin ama biraz rahat olmaya çalışsan bebeğin de daha rahatlar ve sana daha sıkı sarılır diye düşünüyorumm :) yani yanlış anlama akıl vermek değil niyetim tabiki sen daha iyi bilirsin ben daha deneyimsizim ama bebeğin seni hissettiğini ve senin duygularını aldığını düşün bence :))

Back
X