Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar size bişey danışacam.... ateş ölçme konusunda bilgisi olan varmı ... ben sabahtan bu tarafa saat başı ölçüyorum 37. bana yüksek gibi geldi dr. aradım hastamısın grip öksürük varmı diye sordu bende hayır dedim... oda parol iç düşür o ateşi dedi ......
benim de sabahtan beri başım ağrıyor ve şu anda yüzüm yanıyor ayaklarım donuyor. bir acayip durumdayım ve ağrılarım var. sanki adet olacakmışım gibi. cumartesiye kadar umutlanmak bile fazla galiba bana((
tatlım nasıl oldun düştü mü ateşin....
dr. sorsaydın ne zaman olacağını
canım hiçbişey söylemeyeceğim biliyorum işe yaramayacak... biz seninle çok destek olduk birbirimize... rabbim sabır versin...
sağol canım benim o halde bide bizleri düşünüyorsun .... şimdi ölçtüm 36,8 e düşmüş ama parol içmiştim sanırım o düşürdü.. inşallah bişey olmaz
tatlım ayak üşümesi ve baş ağeısı bendede var ayaklarıma çorap üstüne patik giydim ancak ısıtabildim... ama bu ateşe anlam veremedim......
Ahh cnm ne desek boş biliyorumm..hiç bir cümle üzüntünü azaltamayacak ..sadece eşin ve sen birbirinize destek olup iyi gelebilirsiniz..Allah sabır versin ve tez zamanda umudunu yeniden kazanman dileğiyle cnmm ...Ama unutmadan ne diyoruz o bebek o göbüşe gireceeeeekkkkk o kadaaarrr :))
birşey olmaz hayatım Allahın izniyle sık dişini iki günün kaldı :)))
ayşegül senin de cumartesi test günün dimi. kaç gündür ilk defa bu kadar yoğun belirti hissettim yani adet sancısı gibi artık ilaçlara yormuyorum. ben adet olmadan da böyle başım ağrırı ateşim çıkar. oofff
inşallah yanılıyorsundur cnm .. ama gebelik yaşayan herkes ağrılarının adet sancısına benzediğini söylüyor...
yarın dua istiyorum senden canım allahım hakkımda ne hayırlı ise onu versin....
başım ağrımasaydı o kadar düşünmezdim de ne bileyim işte. diyorum ya gelgitler yaşıyorum. dün bir arkadaşımın daha hamile olduğnu öğrendim. kızcağız bana söylemeye çekinmiş. Artık etrafımızdaki insanlar da hassaslaşmaya başladı. gerçi boş konuşan da çok da neyse onları görmeyelim dimi :))) sen nasıl oldun iyi misin
inşallah yanılıyorsundur cnm .. ama gebelik yaşayan herkes ağrılarının adet sancısına benzediğini söylüyor...
ayşegül yarın mı test yaptırıyorsun?? bu arada sorayım ağzında kuruluk susuzluk hissediyor musun :))) umut dünyası işte
yok tatlım ben hiç bişey hissetmiyorum düne kadar rahmimdi heralde bilemiyorum neresi olduğunu ama gece yatınca sanki tırmalanıyordu dün oda olmadı... bu günde ateşleniyorum ateşim yükseliyor öyle çooook bariz belirtilerim yok eğer ttuysa diyorum ilk 2 gün tutmuştur çünki ilk 2 gün ciddi ağrılar oldu kasıklarımda nasip artık rabbim neylerse güzel eyler...)))
o günden ben de şüpheliyim yani transfer gününden. malum sıkışık alıyorlar transfere ben sonrasında baya sancı çektim sıkışık olduğum için sonda takmak zorunda kaldılar(( çok kastım kendimi. bi de ilk gün bir arkadaşta kaldım şehir dışına gittiğim için küçük çocuğu vardı çok oynamak istedi hiç rahat bırakmadı. o gün bişey olmadıysa olmuştur herhalde. ama olmasa da şaşırmıycam yani.