eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

aysegulu cnm bak az kaldı test tarihine 2 güncükk..şöyle düşünün normal regl ağrılarımız ve kanamalarımız bile strese bağlı erken ya da geç gelmez mi ???? kaldıki Allahın izniyle sizlerin içinde CAN varr...o da rahatlığı hissetmek isteyecektir onlarında birtanecik anneleri var değil mi :)))

yok canım aşkolsun niye yanlış anlayayım. burda herkes aynı duygularda birleştiği için konuşabiliyor zaten. bu kadar detayı etrafımızda kaç kişiyle konuşabiliyoruz ki zaten. her kafadan bir akıl çıkıyor. evde yalnızım ve kimle konuşucam yoksa :)))

bu bu gün ignelerde 1.günüm GONAL 450 ignesini vurduk göbeketen herseyi ayarlamis doktor söylemisti sadece 225 gr vurun kalanida yarin dedi ayarladim 225 gr vurdum sonra esim yok ayarlayamamisin dedi tekrar vur dedi bende tekrar vurdum ve sifira indi soka girdim tartistim senin yüzünden yaptim diye agladimm yarin doktoru arayacagiz ama ben sabaha kadar uyuamam lütfen bana yardim edinnn....

aynen cnm bnmde annem bile bilmiyor..ben senin adını göremedim listede cnm yaş kaç senn ve problemin ne idi ?? bide ilk denemen mii? belki yazmışındır da okadar cabuk ilerliyorki sayfalar okuyorum hepsini ama aklımda kalmıo :))

canımmm sen hepsinimi enjektöre çektin... onun sadece 225 gr. çekilecek zaten geri kalan kendi kutusunda kalacak... ama korkma bişey olmaz ..yarın dikkat et.. bak bi şişe gonal-f 2 buçuk kullanımlık nerdeyse..korkma sakin ol hiç bişey olmaz ama istersen dr. numarası yokmu hastanenin ara sor bu saattede olsa onlar yanıt verir

cnm eşime sordum hiç bişi olmas korkmasın dedi :) ...bu arada eşim doktor ..sen rahat uykunu uyu sabahda dr.una sorarsın ..

arkadaşlar benimle aynı durumda olan var mı??? bugün artık daha fazla tedirgin olmaya başladım. çok şiddetli karın ağrıları yaşıyorum. hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce başladı her gece 2-3 kez uyanıp lavobaya gidiyorum tuvalete gidince ağrılarım geçiyo ama o kadar şiddetli oluyor ki ağrıdan terliyorum ve ağlıyorum. bu 20 gündür devam ediyo bazen çok şiddetli bazen normal olarak. ama 3 gündür artık gündüzleri de bu ağrı girmeye başladı 2-3 kez gündüz 2*3 kez de gece dayanılmaz ağrılar çekiyorum 10-15 dk sürelerle. daha önceki hamileliğimde 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu o zamanda aynı bu şekilde ağrı oluyodu doktoruma söylüyodum progestan iğne yapabilir normal diyodu ama bana bu ağrılar hiç normal gelmiyo. aynı şeyleri yaşayan ya a bu konuda bilgisi olan var mı lütfen yardım edin çok endişeliyim. 2. bir kayıp yaşamak istemiyorum((

yaş 31 yolun yarısın 4 kaldı :))) 4 aşılama 1.tüp bebek denemem bu . sebepsiz infertilite. 5 sene azimle denedik ama son çare başladık bakalım. inşallah çareyi buluruz. listeye eklemedim adımı sonradan yazmaya başladım. aslında çok eskiden beri giriyordum foruma ama hep tabi başka konularda önce hamilelik belirtileri,sonra klomenle tedavi, derken aşılama vs. işte burdayız. benim çok ters zamana geldi. kızkardeşimin doğumuyla benim tedaviye başlamam aynı döneme gelince annem yanına gitmek zorunda kaldı ve ben daha yeğenimi göremedim. Sebep belirtmem lazımdı mecburen biliyorlar. Ama ben ilk birkaç gün dinlenebildim. Geri kalanında işe de gittim,yemek de yaptım normal aktiviteme devam ettim. sadece zorlamadım kendimi ağır kaldırmadım. işte ne kadar olduysa artık cumartesi çıkacak meydana. tabi cumartesiye kalırsa

cnm eşime sordum hiç bişi olmas korkmasın dedi :) ...bu arada eşim doktor ..sen rahat uykunu uyu sabahda dr.una sorarsın ..

cook tesekkür ederim allah razi olsun birazda olsa icim rahatladi insallah yarin klinik sorun cikarmaz iki bucukluk dozu 1,günde bitirdimm offff sansizlikla basladimm bu 3,denem insalahhh hayirlisi olur anne olmak istegen herkese nasip etsinn AMINNNN

kimse de ağrı sızı yok mu bi tek ben mi yaşıyorum bunu(((

canım benim inşallah bişey yoktur. bizde de ağrı sızı var da bizimki bekleme sancısı oluyor biraz. acaba adet mi olucaz yoksa gebelik mi tarzı yani. kalbini ferah tut yarın doktora git bir muyane etsin uyuyamıyorum de ihmal etme.

Amiinn cnm inş.hepimiz kavuşuruz..yok yok sen rahat ol.. yarım doz verme sebebi herkesin yaşına boyuna kilosuna göre veriliyormuş..birde ilk önce yarım sonradan tam verebiliyorlarmış yani yine bünyeye göre.hastanın vücudu neyi kaldırabilecekse..sen tam yaptın atıyorum iğne uyku verecekse şimdi daha çok uyku verecek gibi.... yani yan etkisi neyse ondan biraz daha etkileneceksin..ama sakın uğursuzluk aklından bile geçirme..bu topikde bizim felsefemiz iyi düşün iyi olsunn :)))

ya ateşim yine 37. oldu bu nedemek düşmüyor .......

canım vallahi kalktım dereceyi aradım ama bulamadım ben de ölçecektim. 37 çok yüksek bir ateş değil sıkıntı etme. ilaçlardan olabilir şu an bende de bir ateşlenme var muhtemel başağrımdan dolayı. kalk bi elini yüzünü yıka kollarını ayaklarını falan. ortam ya da devamlı yatmak bile sıkıntı yapıyor ateşe sebep olabilir. pencereyi aç biraz ortam ferahlasın. ne yapalım işte herkes birbirini teselli etmeye çalışıyor :)))

bu arada benim başağrım biraz fazlalaştı bilgisayara bakmak da etkiliyor kızlar. ben kalkayım işlerimi halledip yatış :))) eşim gelir az sonra kızmasın sana sonra. yarını da atlatırız inşallah. herkese iyi uykular.

saol tatlım sanada hayırlı uykular allah rahatlık versin ..

cok tesekür ederimm icimm cok rahatldi verdiginiz cevaplar ohhhh cok sükürrr tamam IYI DÜSÜNECEM IYI OLACAKKKKK:)))))))

işte kk yı bu yüzden seviyorum görmeden duymadan edinilen kader dostlukları...sıkılmadan kırılmadan herkez birbirini rahatlatıyor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…