arkadaşım biliyorumm çok heyecanlı ve tedirginsin ama biraz rahat olmaya çalışsan bebeğin de daha rahatlar ve sana daha sıkı sarılır diye düşünüyorumm :) yani yanlış anlama akıl vermek değil niyetim tabiki sen daha iyi bilirsin ben daha deneyimsizim ama bebeğin seni hissettiğini ve senin duygularını aldığını düşün bence :))
aysegulu cnm bak az kaldı test tarihine 2 güncükk..şöyle düşünün normal regl ağrılarımız ve kanamalarımız bile strese bağlı erken ya da geç gelmez mi ???? kaldıki Allahın izniyle sizlerin içinde CAN varr...o da rahatlığı hissetmek isteyecektir onlarında birtanecik anneleri var değil mi :)))[/QU
canım ne güzel söyledin ...evet cumartesi nasipse.. ben iyiiym aslında biraz panik oldum normalde zaten çok heyecanlı hemen her şeyim olsun bitsin li biriyimdir bide böyle 10 gündür aile yatağa çaktı sıkıntı belkide neyse beklemek yinede güzel beklenen güzel olunca:))
yok canım aşkolsun niye yanlış anlayayım. burda herkes aynı duygularda birleştiği için konuşabiliyor zaten. bu kadar detayı etrafımızda kaç kişiyle konuşabiliyoruz ki zaten. her kafadan bir akıl çıkıyor. evde yalnızım ve kimle konuşucam yoksa :)))
bu bu gün ignelerde 1.günüm GONAL 450 ignesini vurduk göbeketen herseyi ayarlamis doktor söylemisti sadece 225 gr vurun kalanida yarin dedi ayarladim 225 gr vurdum sonra esim yok ayarlayamamisin dedi tekrar vur dedi bende tekrar vurdum ve sifira indi soka girdim tartistim senin yüzünden yaptim diye agladimm yarin doktoru arayacagiz ama ben sabaha kadar uyuamam lütfen bana yardim edinnn....
bu bu gün ignelerde 1.günüm GONAL 450 ignesini vurduk göbeketen herseyi ayarlamis doktor söylemisti sadece 225 gr vurun kalanida yarin dedi ayarladim 225 gr vurdum sonra esim yok ayarlayamamisin dedi tekrar vur dedi bende tekrar vurdum ve sifira indi soka girdim tartistim senin yüzünden yaptim diye agladimm yarin doktoru arayacagiz ama ben sabaha kadar uyuamam lütfen bana yardim edinnn....
aynen cnm bnmde annem bile bilmiyor..ben senin adını göremedim listede cnm yaş kaç senn ve problemin ne idi ?? bide ilk denemen mii? belki yazmışındır da okadar cabuk ilerliyorki sayfalar okuyorum hepsini ama aklımda kalmıo :))
canımmm sen hepsinimi enjektöre çektin... onun sadece 225 gr. çekilecek zaten geri kalan kendi kutusunda kalacak... ama korkma bişey olmaz ..yarın dikkat et.. bak bi şişe gonal-f 2 buçuk kullanımlık nerdeyse..korkma sakin ol hiç bişey olmaz ama istersen dr. numarası yokmu hastanenin ara sor bu saattede olsa onlar yanıt verir[/QUOTE evet bende 225 gr ayarladim kalanninda icindeydi esim yapamamisin söyleyince tekra yaptim o zaman sifirlandi cok üzüldüm bastan sansizlikla basladim diye burdaki kliniler acik deyil ancak sabahi beklemek zorundayimm.
cnm eşime sordum hiç bişi olmas korkmasın dedi :) ...bu arada eşim doktor ..sen rahat uykunu uyu sabahda dr.una sorarsın ..
kimse de ağrı sızı yok mu bi tek ben mi yaşıyorum bunu(((
cook tesekkür ederim allah razi olsun birazda olsa icim rahatladi insallah yarin klinik sorun cikarmaz iki bucukluk dozu 1,günde bitirdimm offff sansizlikla basladimm bu 3,denem insalahhh hayirlisi olur anne olmak istegen herkese nasip etsinn AMINNNN
ya ateşim yine 37. oldu bu nedemek düşmüyor .......
bu arada benim başağrım biraz fazlalaştı bilgisayara bakmak da etkiliyor kızlar. ben kalkayım işlerimi halledip yatış :))) eşim gelir az sonra kızmasın sana sonra. yarını da atlatırız inşallah. herkese iyi uykular.
Amiinn cnm inş.hepimiz kavuşuruz..yok yok sen rahat ol.. yarım doz verme sebebi herkesin yaşına boyuna kilosuna göre veriliyormuş..birde ilk önce yarım sonradan tam verebiliyorlarmış yani yine bünyeye göre.hastanın vücudu neyi kaldırabilecekse..sen tam yaptın atıyorum iğne uyku verecekse şimdi daha çok uyku verecek gibi.... yani yan etkisi neyse ondan biraz daha etkileneceksin..ama sakın uğursuzluk aklından bile geçirme..bu topikde bizim felsefemiz iyi düşün iyi olsunn :)))
canım vallahi kalktım dereceyi aradım ama bulamadım ben de ölçecektim. 37 çok yüksek bir ateş değil sıkıntı etme. ilaçlardan olabilir şu an bende de bir ateşlenme var muhtemel başağrımdan dolayı. kalk bi elini yüzünü yıka kollarını ayaklarını falan. ortam ya da devamlı yatmak bile sıkıntı yapıyor ateşe sebep olabilir. pencereyi aç biraz ortam ferahlasın. ne yapalım işte herkes birbirini teselli etmeye çalışıyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?