tatlım bilgilerin için teşekkür ederim... bende kürler konusunda çok tecrübesizim...hiç denemedim... ama bugün zayıflamak niyeti ile ( ki bi dahaki tedaviye zayıflamış olmak maksadıyla) maydanoz limon ve su ile yapılan bi zayıflama kürü var ona başladım...bahsettiğin o mu tatlım.. bilgi verirsen sevinirim...
kusura bakma cnm cvp çok geç oldu temizlikten açamadım gözümü yeni girdim gördüm :) oda olabilir ama benim dediğim bu tatlım...
LAHANA MAYDONOZ LİMON KÜRÜ;
Yarım litre klorsuz suyu kaynaması için bir tencerenin içinde ocağa bırakın ve su kaynamaya başlayınca içine 4 tane iri lahana yaprağını bütün olarak atın. Tencerenin kapağını kapatıp lahanaları 3 dakika kaynattıktan sonra suya yarım demet maydanozu saplarıyla birlikte ilave edip kaşıkla karıştırın. Ardından, tencerenin ağzını tekrar kapatarak lahana kürünü 2 dakika daha kaynatın.
Toplam 5 dakika haşlanan lahana kürünün ılımasını bekledikten sonra lahana suyunu içmeye hazır hale getirmek için süzün. Cam kapta süzülmüş halde bulunan lahana kürü istenirse üçe bölünerek; sabah, öğle ve akşam içilir. İstenirse ikiye bölünerek sabahları ve akşamları içilir. Kür içilmeden önce içerisine, her seferinde ve her bardağa, 2 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edilmesi gerekiyor.
Yedi gün uygulama + üç gün ara + yedi gün uygulama + üç gün ara + yedi gün uygulama seklinde toplam 21 gündür.
bu kürde yarım litre su az geliyo ben 1litre koydum öylede olur yanii.. ama bu bitince bence soğan kürüde mutlaka yapın arkadaşlar çünkü okadar hormon ilacı iğne vs kullandınız
çok çok iyi gelicene eminim... 2 kür aynı anda yapılmıyo bu arada cnm biri bitince diğerine geç... en son incir ve havuç kürü yap en iisi o yumurtalıklar için...
İBRAHİM SARAÇOĞLU KOLAY HAMİLELİK KÜRÜ - Dailymotion video linkini verdim cnm .. umarım hepimizin işine yarar...