• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

tatlım bilgilerin için teşekkür ederim... bende kürler konusunda çok tecrübesizim...hiç denemedim... ama bugün zayıflamak niyeti ile ( ki bi dahaki tedaviye zayıflamış olmak maksadıyla) maydanoz limon ve su ile yapılan bi zayıflama kürü var ona başladım...bahsettiğin o mu tatlım.. bilgi verirsen sevinirim...

kusura bakma cnm cvp çok geç oldu temizlikten açamadım gözümü yeni girdim gördüm :) oda olabilir ama benim dediğim bu tatlım...
LAHANA MAYDONOZ LİMON KÜRÜ;
Yarım litre klorsuz suyu kaynaması için bir tencerenin içinde ocağa bırakın ve su kaynamaya başlayınca içine 4 tane iri lahana yaprağını bütün olarak atın. Tencerenin kapağını kapatıp lahanaları 3 dakika kaynattıktan sonra suya yarım demet maydanozu saplarıyla birlikte ilave edip kaşıkla karıştırın. Ardından, tencerenin ağzını tekrar kapatarak lahana kürünü 2 dakika daha kaynatın.
Toplam 5 dakika haşlanan lahana kürünün ılımasını bekledikten sonra lahana suyunu içmeye hazır hale getirmek için süzün. Cam kapta süzülmüş halde bulunan lahana kürü istenirse üçe bölünerek; sabah, öğle ve akşam içilir. İstenirse ikiye bölünerek sabahları ve akşamları içilir. Kür içilmeden önce içerisine, her seferinde ve her bardağa, 2 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edilmesi gerekiyor.
Yedi gün uygulama + üç gün ara + yedi gün uygulama + üç gün ara + yedi gün uygulama seklinde toplam 21 gündür.
bu kürde yarım litre su az geliyo ben 1litre koydum öylede olur yanii.. ama bu bitince bence soğan kürüde mutlaka yapın arkadaşlar çünkü okadar hormon ilacı iğne vs kullandınız
çok çok iyi gelicene eminim... 2 kür aynı anda yapılmıyo bu arada cnm biri bitince diğerine geç... en son incir ve havuç kürü yap en iisi o yumurtalıklar için...
İBRAHİM SARAÇOĞLU KOLAY HAMİLELİK KÜRÜ - Dailymotion video linkini verdim cnm .. umarım hepimizin işine yarar...

aminnn.. çok teşekkür ederim kızlar.. inanın hep dualarımdasınız.. rabbim sizleri de bekletmesin.. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah..

canım bu süreçte en çok duaya birde sabra ihtiyacı oluyo insanın rabbim kimin duasını kabul eder belli olmaz ondan bende uçan kuştan dua istıyom rabbim emeklerimizi zayi etmez inş bu sefer bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunur

Son düzenleme:
kusura bakma cnm cvp çok geç oldu temizlikten açamadım gözümü yeni girdim gördüm :) oda olabilir ama benim dediğim bu tatlım...
LAHANA MAYDONOZ LİMON KÜRÜ;
Yarım litre klorsuz suyu kaynaması için bir tencerenin içinde ocağa bırakın ve su kaynamaya başlayınca içine 4 tane iri lahana yaprağını bütün olarak atın. Tencerenin kapağını kapatıp lahanaları 3 dakika kaynattıktan sonra suya yarım demet maydanozu saplarıyla birlikte ilave edip kaşıkla karıştırın. Ardından, tencerenin ağzını tekrar kapatarak lahana kürünü 2 dakika daha kaynatın.
Toplam 5 dakika haşlanan lahana kürünün ılımasını bekledikten sonra lahana suyunu içmeye hazır hale getirmek için süzün. Cam kapta süzülmüş halde bulunan lahana kürü istenirse üçe bölünerek; sabah, öğle ve akşam içilir. İstenirse ikiye bölünerek sabahları ve akşamları içilir. Kür içilmeden önce içerisine, her seferinde ve her bardağa, 2 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edilmesi gerekiyor.
Yedi gün uygulama + üç gün ara + yedi gün uygulama + üç gün ara + yedi gün uygulama seklinde toplam 21 gündür.
bu kürde yarım litre su az geliyo ben 1litre koydum öylede olur yanii.. ama bu bitince bence soğan kürüde mutlaka yapın arkadaşlar çünkü okadar hormon ilacı iğne vs kullandınız
çok çok iyi gelicene eminim... 2 kür aynı anda yapılmıyo bu arada cnm biri bitince diğerine geç... en son incir ve havuç kürü yap en iisi o yumurtalıklar için...
İBRAHİM SARAÇOĞLU KOLAY HAMİLELİK KÜRÜ - Dailymotion video linkini verdim cnm .. umarım hepimizin işine yarar...

slm bu incir küründe sadece suyunumu icip incirleridemi yioruz.(Tesekkür ederim)

ayşen nasılsın canım

walla cnm iyiyim diyerek kendimi kandırıyorum... kanamam bugün coştu...her yanım ağrıyor... bugün ilk kez çarşıya çıktım.. bi baktım ki saçlarımı kısacık kestirmişim...:(((( şimdi de bebeğin rahme tutunmasını sağlayacak besinleri araştırıyordum :(((

walla cnm iyiyim diyerek kendimi kandırıyorum... kanamam bugün coştu...her yanım ağrıyor... bugün ilk kez çarşıya çıktım.. bi baktım ki saçlarımı kısacık kestirmişim...:(((( şimdi de bebeğin rahme tutunmasını sağlayacak besinleri araştırıyordum :(((

canım zor bir süreçten geçiyoruz rabbim sabrınıda veriyo ama sen şanslısın canım bu sefer rahime bebişin tutundu diğer tedavinde rabbimin izniyle bebeğin sana sıkıca tutuncak ve kucağına alacaksın

kızlar ya size bişey anlatmak istiyorum.ben 2 yıldır heray adet olduğumu rüyamda görürdüm muhakkak kan görüp uyanırdım.bu ayda gördüm rabbim hayra yorsun ama psikolojik olarak çok etkileniyorum benim içimde çok umut var inşallah hamileyim diye.ama o rüyalar beni çok rahatsız ediyo.kafaya çok takmışım yaa.2 yıldır hey ay ömrümden ömür gitmişti.ama şimdi karnımda 2 tane bebiş var tutunmuşlardır demi?

canım zor bir süreçten geçiyoruz rabbim sabrınıda veriyo ama sen şanslısın canım bu sefer rahime bebişin tutundu diğer tedavinde rabbimin izniyle bebeğin sana sıkıca tutuncak ve kucağına alacaksın

inşallah cnm rabbim hepimize nasip etsin... valla bugün aynaya baktım kendimden nefret ettim vucudumun şekli bozuldu... dengem bozuldu...ağrılarım var... :(((( var var var... :((( Ama hamdolsun ki inananlardanız.. vardır bi vakti diyorum... Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

kızlar ya size bişey anlatmak istiyorum.ben 2 yıldır heray adet olduğumu rüyamda görürdüm muhakkak kan görüp uyanırdım.bu ayda gördüm rabbim hayra yorsun ama psikolojik olarak çok etkileniyorum benim içimde çok umut var inşallah hamileyim diye.ama o rüyalar beni çok rahatsız ediyo.kafaya çok takmışım yaa.2 yıldır hey ay ömrümden ömür gitmişti.ama şimdi karnımda 2 tane bebiş var tutunmuşlardır demi?

canım rüyada kan görmek rüyayı bozar sen ondan rüyana takılma hele transferin olmuş bebişlerin sana tutunmaya çalışırken böyle olumsuz şeyler aklına getirme canım rabbimin izniyle bebişlerin seninle sakın rüyayı her hanki bir şekilde yorma sen bebişlerini düşün

Allah hayırlı etsin..endometrioma mıydı sennde şikayetin..bende aynı merhalelerden geçtim..banada kist aspirasyonu yapıldı..kistle ilgili çok büyük tereddütlerim vardı ve ne yazıkki ilk denemem olmadı..sen bana ümit oldun..Allah hayırlı etsin..sağlıkla kucuğa almayı nasip etsin..

yok canım benimkisi farklı. Lucrin kullandım ben 2 hafta kadar.sonra hasta olamadım 5 cm kadar kist olmuş onun içi boşaltıldı ameliyathanede. amin canım Allah sizlerede nasip etsin inşallah çok güzel bir duyguymuş

hayırlı olsun çok sevindim valla.bizede nasip olsun inşallah.tedavini nerde yaptırdın ve doktorun kimdi canım.

inşallah canım darısı sizlere olsun çifter çifter :emir_bebek: :emir_bebek: memorialde yaptırdım Aynur erşahindi doktorum çooook memnundum herkese tavsiye ederim o hastanede benim gözümde 1 numara Aynur hanım.

inşallah cnm rabbim hepimize nasip etsin... valla bugün aynaya baktım kendimden nefret ettim vucudumun şekli bozuldu... dengem bozuldu...ağrılarım var... :(((( var var var... :((( Ama hamdolsun ki inananlardanız.. vardır bi vakti diyorum... Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

canım benim hiç bişeye takılma yine şükredecek çok şeyimiz var ben hep daha kötüyü düşünüp halime şükrediyom ya umudumuz olmasaydı benim yoktuda zaten inş hep birlikte aralık ocak aylarında hamileyiz diye yazacağız bu topikte ben startı veriyom inş günler çabuk geçerde bebişlerimi göbüşüme alacağım gün gelir sizinde tedaviye başladığınız günlerde öyle valla sanki ilk tedaviye başlıyacak günki heyecanı yaşıyom aklıma gelince rabbim hiç bir anne adayını evlatsızlıkla sınamasın hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin

canım rüyada kan görmek rüyayı bozar sen ondan rüyana takılma hele transferin olmuş bebişlerin sana tutunmaya çalışırken böyle olumsuz şeyler aklına getirme canım rabbimin izniyle bebişlerin seninle sakın rüyayı her hanki bir şekilde yorma sen bebişlerini düşün

canım bizler rüyalarına ayan olan o insanlar gibi değiliz dert etmeee.. senin ki psikolojik.. düşünerek yatıyorsun ondan ... bebeklerini hamileliğini ve onları düşünerek hayal ederek uyu.. bak ne görürsün :))))))

AllahKur’an-ı Kerim Hicr suresi 56. ayetinde “ Rabbimin rahmetinden, sapıtmışlardan başka kim ümit keser?” buyurmaktadır.

Kıslar kocacım yatalım diyor ben yatmaya gidiyorum... Hepinize iyi geceler .. Tatlı rüyalar....

afras canım senin tedavin ne aşamada

slm cnim beni tedavi iyi gitmiyo dün termini vardi ignelerde 6.günümde doktor yumurta azalmis ve sadece 1 tanesi gelisimis soka ugradim cok üzüdüm bayramda yine termini var hayirlisi igne dozlarini ayarladi ama yükseltecene azalmis gonal f 50 ve 100 arasi yapiyorum hayirlisi hala kötüyum insallah bayrmda doktor güzel seyler söylerr rabbim hayirlisini versin herkese...

slm cnim beni tedavi iyi gitmiyo dün termini vardi ignelerde 6.günümde doktor yumurta azalmis ve sadece 1 tanesi gelisimis soka ugradim cok üzüdüm bayramda yine termini var hayirlisi igne dozlarini ayarladi ama yükseltecene azalmis gonal f 50 ve 100 arasi yapiyorum hayirlisi hala kötüyum insallah bayrmda doktor güzel seyler söylerr rabbim hayirlisini versin herkese...

canım hiç üzülme benimde ilk kontrolümde 2 tane yumurtam oluşmuştu sonra 4 çıktı hatta yumurta sayım çok az diye çok üzülmüştüm sakın üzülme sağlıklı olsun 1 tane olsun ama tedavinin başındasın rabbimin izniyle yumurta sayın artar canım üzme kendini inş sende tedavinden güzel sonuç alırsın ilk tüp bebek denemenmi

Back
X