• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize huzurlu güzel bir akşam diliyorum

allah nasip ederse 31 ekime keseyle bebişimizi göreceğiz. mümkün olduğu kadar dinleniyorum zaten işte de oturuyorum hep.. hayırlsıyla keseyi bir görsek bir de kalp atışını duysak birazcık rahatlayacağım..

canım benim inş 31 ekimde keseyi ardından da kalp atışlarını duymanı bebeğinin rabbim nasip etsin ve bebeğin sağlıklı sahatli gelişsin inş sorunsuz bir hamilelik yaşarsın inş rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım

arkadaşlar test günü yaklaştıkça pozitif halimi yavaş yavaş kaybediyorum allah hayırlısını nasip etsin ya bu seferde olmadıysa bilmiyorum artık tekrar denemeye gücüm kalacakmı?

canım rabbim büyük ona sığın rabbimin izniyle 3 gün sonra pozitif haberini alacağız sakın korkma negatif düşünceleri aklına getirme hep iyi düşün rabbmin izniyle herşey güzel olacak

canım rabbim büyük ona sığın rabbimin izniyle 3 gün sonra pozitif haberini alacağız sakın korkma negatif düşünceleri aklına getirme hep iyi düşün rabbmin izniyle herşey güzel olacak

amin cnm inş destegin için saol iyiki sizler varsınız tedavimi çok az kişi biliyo zaten ama test tarihimi birtek sizler biliyorsunuz dua edin benim için

amin cnm inş destegin için saol iyiki sizler varsınız tedavimi çok az kişi biliyo zaten ama test tarihimi birtek sizler biliyorsunuz dua edin benim için

canım dua etmemmi bu başlıkta tedavide olan gün bekleyen tekrar tedavi için gün sayan herkese dua ediyom rabbim daha fazla arattırmasın canım inş test gününde pozitifi görürsün rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin sanada hepimizede

mrb kızlar nasılsınız ben sık giremiyorum bilgisayara oturunca kızıyor bizimkiler benim bugün transferimin 13.günü ama hala sonucu öğrenemedim:(araya bayram girdi ve testim 30 ekim bekliyorum hiç de bişey hissetmiyorum 10.günümde lekelenmem oldu açık pembe ama çok azdı baya korktum hastalandım diye ama kesildi arada az kahverengi lekem oluyor 3. tüp denemem ama diğerlerinde böyle olmadı sizce bu kanama neydi fikri olan var mı

mrb kızlar nasılsınız ben sık giremiyorum bilgisayara oturunca kızıyor bizimkiler benim bugün transferimin 13.günü ama hala sonucu öğrenemedim:(araya bayram girdi ve testim 30 ekim bekliyorum hiç de bişey hissetmiyorum 10.günümde lekelenmem oldu açık pembe ama çok azdı baya korktum hastalandım diye ama kesildi arada az kahverengi lekem oluyor 3. tüp denemem ama diğerlerinde böyle olmadı sizce bu kanama neydi fikri olan var mı

canım benim pembe ve kahve rengi lekelenmeler bebeğin yerleşmesinin işareti deniliyo inş bu sefer sende bebişini kucağına alırsın rabbim zahmetinin rahmetini mükafatını versin canım

canım benim pembe ve kahve rengi lekelenmeler bebeğin yerleşmesinin işareti deniliyo inş bu sefer sende bebişini kucağına alırsın rabbim zahmetinin rahmetini mükafatını versin canım

amin inş canım dediğin gibi olur en iyi birbirini anlayan insanlar burada çünkü sıkıntımız aynı dışarıdan hiç kimse anlamıyor eşime çok belli etmemeye çalışıyorum ama bu defa daha çok korkuyorum yorucu bir süreç ama napalım bizimde sınavımız bu inş isyan etmeden geçeriz hepimiz Rabbim bana ve burada bebek isteyen herkese hayırlısını nasip etsin herkesin gönlündekini versin inş

amin inş canım dediğin gibi olur en iyi birbirini anlayan insanlar burada çünkü sıkıntımız aynı dışarıdan hiç kimse anlamıyor eşime çok belli etmemeye çalışıyorum ama bu defa daha çok korkuyorum yorucu bir süreç ama napalım bizimde sınavımız bu inş isyan etmeden geçeriz hepimiz Rabbim bana ve burada bebek isteyen herkese hayırlısını nasip etsin herkesin gönlündekini versin inş

canım inş hayırlı haberler alırsın rabbim bu sefer yüzünü güldürsün daha fazla aratmasın canım öyle bizi gerçekten bizden başkası anlamıyo bayramlaşmaya komşuma gitmiştim kızlarıda ordaydı konu benim tedavime geldi şaka yolluda olsa resmen dalga geçtiler senin çocuklar tüp bebekya işte hanki gaz falan gibisinden bizi bizimle aynı yolda mücadele edenler anlıyo rabbim bizede böyle evlat nasip edecek ya tüm yollarımız kapalı olsaydı hiç evlat sahibi olamama gibi durumumuz olsaydı allah korusun rabbim zahmetimizin karşılığını verir rabbim hiç bir emeği zai etmez rabbime sığın rabbimin izniyle sende bu sefer bebeğini kucağına alacaksın inş canım

Kızlar merhaba nasıl geçiyor bayram,bnm valide geldi izmirden uzn süre bende fazla giremeyciğim sanırım radyasyon vr diye oturmamı istemyo.Ben zaten 1 saat giriyom yaw offf.Nasıl geçck vakit bakalımm.

ey yerin göğün hakimi ey kalplerimizi evirip çeviren aklımızdan geçenleri bizden daha iyi bilen rabbim şu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine bebek için tedavi gören bebek için tedaviye başlıyacak olan bebeğinin ona tutunup tununmadığını öğrenmek için gün sayan tüm anne adaylarına sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eyle ey bizi yaratan yüze rabbim biz aciziz bizi ağır imtihanlara tabi etme biz güçsüzüz bize kaldıramıyacağımız yükler yükleme ey yüce rabbim bahtına düştüm yine el açtım kapındayım bize senin katında hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle bizi evlatsızlıkla imtihan etme evlerimizi ocaklarımızı şenlendir amin

Kızlar merhaba nasıl geçiyor bayram,bnm valide geldi izmirden uzn süre bende fazla giremeyciğim sanırım radyasyon vr diye oturmamı istemyo.Ben zaten 1 saat giriyom yaw offf.Nasıl geçck vakit bakalımm.

sanada merhaba canım benim iyi geçiyo bayram evde oturmakla senin nasıl geçiyo validen gelmiş gözün aydın canım fazla özletmezsin umarım kendini arada kaçamak yaparsınm umarım

ey yerin göğün hakimi ey kalplerimizi evirip çeviren aklımızdan geçenleri bizden daha iyi bilen rabbim şu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine bebek için tedavi gören bebek için tedaviye başlıyacak olan bebeğinin ona tutunup tununmadığını öğrenmek için gün sayan tüm anne adaylarına sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eyle ey bizi yaratan yüze rabbim biz aciziz bizi ağır imtihanlara tabi etme biz güçsüzüz bize kaldıramıyacağımız yükler yükleme ey yüce rabbim bahtına düştüm yine el açtım kapındayım bize senin katında hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle bizi evlatsızlıkla imtihan etme evlerimizi ocaklarımızı şenlendir amin

amiiiiiiinnnn......

hayirli günler bu gün yumurtalarim toplandi sadece 2 tane toplandi hastanede narkozunda etkisimiydi falan cok agladim cok üzüldüm sali günü arayacakar bana dua edin lüffen rabbim herkese nasipp etsin anneligi bu sürec beni cok üzdü cok yiprndim hayirlisi

hayirli günler bu gün yumurtalarim toplandi sadece 2 tane toplandi hastanede narkozunda etkisimiydi falan cok agladim cok üzüldüm sali günü arayacakar bana dua edin lüffen rabbim herkese nasipp etsin anneligi bu sürec beni cok üzdü cok yiprndim hayirlisi

afras gecmis olsun insallah hersey yolunda olur ve hamile kalirsin...
benimde yapilacak ben cok korkuyorum ve benide bu surec kesin yipratacak adim gibi eminim

cnm sanda cok sevindim ilk üçüzümüz senden geldi herald dimi :)) süpersin...sen bebişlerimolsun yazmalıymışsın :))) hayırlısıyla kucağına alırsın inş..

bebişimolsun tebrikler kyseride mi? yaptirdiniz nuretin beye?ZI bende ilk denemi kyseride yaptirdim nuretin beye ikinci ise yurt disinda simdide 3demeize basladik bu gün yumurtalarim toplandi sadece 2 tane cikti atik hayirlisi sali haber gelecek hayrlisi SONUS NEGETIF OLURSA 1:ayda türkiye yani kayseriye gidecegiz tekrar denemk icin ama cok kararsizisim tekrar nuretin beye gusekmi diye lütfen yrdimci olurmusunuz kayserde birde turgut bey var diyorlar bane biraz bilgi verimisin ben bir ayligina gidecegim tadavinizi biraz anlatirmisiniz tesekkür edrim?

benimde yapilacak ben cok korkuyorum ve benide bu surec kesin yipratacak adim gibi eminim

mucizemi bekliyorum..!!! QUOTE=jose;27055240 sagol canim tesekkür edrim tparladim allahima emenet etim insallah hayirlisi olur cok zor bu sürec slkintisi stresi bitmyo igenelere basliyon düsünüyon yumurtalar gelisecekmi gelismeyecekmi igneler bitiyo toplanmaya basliyo kactane cikacak toplandiktan sonra yine bekliyon yasayacakmi bölünecki diye sonra taransferi bekliyon tutacakmi tutmayacakmi regl alacami olmayacaminn hep stres hep üzüntü cok yorucu rabbim emeklerizi bosa cikarmasinAMINNN ( siz insallahhh ne zaman baslayacasiniz bu süreci yipranmadan benim gibi üzülmaden atlatirsiz insallahh

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adaylaro hepinize sağlıklı huzurlu güzel bir gün diliyorum

canım benim yumurtaların toplanmış hadi hayırlı olsun inş yumurtaların sağlıklı döllenip bölünürler ve salı güzel haberler alırsın

jose canım bu süreçte insan ister istemez yıpranıyo rabbim tedavinin sonunda hepimizin kucaklarını doldursun emeklerimizi zayi etmesin ini seninde opun olacak canım inş kaliteli yumurtaların olur

Back
X