• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım benim yumurtaların toplanmış hadi hayırlı olsun inş yumurtaların sağlıklı döllenip bölünürler ve salı güzel haberler alırsın

tesekkür ederim allah razi olsun dua edin lütfen benim icin insallah güzel gelisirlerrr cok üzüldüm cok agladim ama elden ne gelir rabbim ol derse olur rabbim hayirlisini nasip etsin.

ey yerin göğün hakimi ey kalplerimizi evirip çeviren aklımızdan geçenleri bizden daha iyi bilen rabbim şu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine bebek için tedavi gören bebek için tedaviye başlıyacak olan bebeğinin ona tutunup tununmadığını öğrenmek için gün sayan tüm anne adaylarına sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eyle ey bizi yaratan yüze rabbim biz aciziz bizi ağır imtihanlara tabi etme biz güçsüzüz bize kaldıramıyacağımız yükler yükleme ey yüce rabbim bahtına düştüm yine el açtım kapındayım bize senin katında hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle bizi evlatsızlıkla imtihan etme evlerimizi ocaklarımızı şenlendir amin

aminnnnnnnnnnnnn

tesekkür ederim allah razi olsun dua edin lütfen benim icin insallah güzel gelisirlerrr cok üzüldüm cok agladim ama elden ne gelir rabbim ol derse olur rabbim hayirlisini nasip etsin.

canım hiç üzülme rabbimin izniyle 2 yumurtanda döllenip bölünücek ve sağlıklı olacaklar sana transfer edilip sıkı sıkı tutunacaklar sen rabbime sığın rabbimin izniyle herşey güzel olacak

bugün benim doğum günüm bir yaş daha büyüdük tedaviye başlarken hep doğum günümde hamile olacağım inş. diyerek kendimi avutuyordum ama nasip olmadı inş. bi dahaki yaşımı anne olarak yavrumla birlikte kutlarım

bugün benim doğum günüm bir yaş daha büyüdük tedaviye başlarken hep doğum günümde hamile olacağım inş. diyerek kendimi avutuyordum ama nasip olmadı inş. bi dahaki yaşımı anne olarak yavrumla birlikte kutlarım

canım benim yeni yaşın kutlu olsun rabbim sevdiklerinle beraber sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin

inş canım seneye doğum gününde bebeğinle olursun rabbim daha fazla arattırmasın bizi şuan ezan okunuto okunan ezanlar hürmetini test sonucu bekleyenler inş pozitif alır bizlerde tedavilerimizden inş hayırlı sonuçlar alırız rabbim busefer güldürür yüzümüzü doldurur kucağımızı inş hayırlı sağlıklı evlatlar verir bize

canım ben iyiyim ya sen nasılsın bayram nasıl geçti

ben arada bakıp çıkıyom topiğe
bende iyiyim elh. dün çok misafirim vardı bugünde biz biraz gezdik öyle geçti işte
canım benim yeni yaşın kutlu olsun rabbim sevdiklerinle beraber sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin

inş canım seneye doğum gününde bebeğinle olursun rabbim daha fazla arattırmasın bizi şuan ezan okunuto okunan ezanlar hürmetini test sonucu bekleyenler inş pozitif alır bizlerde tedavilerimizden inş hayırlı sonuçlar alırız rabbim busefer güldürür yüzümüzü doldurur kucağımızı inş hayırlı sağlıklı evlatlar verir bize

sağol canım tşk ederim amin inş.

bende iyiyim elh. dün çok misafirim vardı bugünde biz biraz gezdik öyle geçti işte

sağol canım tşk ederim amin inş.

canım ben ilk gün üç beş komşum vardı onları ziyaret ettim bayramım orda bitti evdeyim ondan beri dışarıda çıkmadım sen yine gezmişsin bak

canım ben ilk gün üç beş komşum vardı onları ziyaret ettim bayramım orda bitti evdeyim ondan beri dışarıda çıkmadım sen yine gezmişsin bak

benim hem annemler hemde kayınvalidemler burda öyle olunca geziyoruz ya da onlar geliyor ailemin geneli vanda

merhaba canım iyiyiz sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor

sağol canım bnde iyiyim.Şimdilik bişey yok.Benm dr. abd ye gitti,haftaya kalp atışlarını duycm inşallh.Kayınvalidem bnde ,bazen stres oluorum telaş yapıyorum.İnşallh yalnız kalabilirim kısa zamanda.İşe başlycam valla,işte otursam daha iyi evde daha çok yoruluyorum

doğum günün kutlu olsun canım inşallah seneye hamile olursun yada bebeğinle olursun akrep burcusun ozaman.akrep kadınları güçlü olur.öylesin zaten baksana hemen atlattın ben yengecim o yüzden çok güçlü değilimdir belli zaten aylardır kendime gelemedim.

slm kızlar nasılınız bizde hamişlik çikolata yiyerek gidiyo bol bol hormonlar tavan yapcak gene :)

sağol canım bnde iyiyim.Şimdilik bişey yok.Benm dr. abd ye gitti,haftaya kalp atışlarını duycm inşallh.Kayınvalidem bnde ,bazen stres oluorum telaş yapıyorum.İnşallh yalnız kalabilirim kısa zamanda.İşe başlycam valla,işte otursam daha iyi evde daha çok yoruluyorum
iyi hadi bakalım az kalmış kalp atışlarını duymaya Rabbim inş. hayırlısıyla bize de yaşatsın bu duyguyu kayınvaliden konusunu da hiç stres yapma sana yardımcı oluyor iyi tarafından bak durumu bide bu tür şeyleri kendine sıkıntı etme
doğum günün kutlu olsun canım inşallah seneye hamile olursun yada bebeğinle olursun akrep burcusun ozaman.akrep kadınları güçlü olur.öylesin zaten baksana hemen atlattın ben yengecim o yüzden çok güçlü değilimdir belli zaten aylardır kendime gelemedim.
sağol canım tşk ederim evt akrep burcuyum evt benim üzüntüm anlıktır çabuk unutabiliyorum sen neler yapıyon misafirlerin gitti mi?
slm kızlar nasılınız bizde hamişlik çikolata yiyerek gidiyo bol bol hormonlar tavan yapcak gene :)

sağol miss angel sen nasılsın senin ufaklık nasıl belli ki çikolata yedirerek annesine bayğı kilo aldıracak =)
bu arada topik resmen benle havin e kaldı bayram boyunca topiğin nöbetçisi biz olduk :1:

Back
X