• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

benim evime çok yakın bir adres. sanırım otobüsle geleceksiniz.
1.yol
aştide (otogar) otobüsten indikten sonra servisleri sorun. sıhıyeye kadar servis var . sıhıye köprüsünde inin büfelere sorduğunuz hemen size otobüs durağını gösterecektirler ,k.esat-bağcılar otobüsüne binin . vedat dolakayda indirmesini söyleyin muavine. vedat dolakaydan sonra 5 dakka yürürseniz mahatma caddesine çıkarsınız.

2.yol otogarda metro istasyonu var metroya binin kızılaya gelin. kızılayda taksye binin köroğluna uğur mumcu caddesine gideceğinizi söyleyin, taksinin yazacağı para 15-16 tl olur. sizin aradığınız sokak uğurmumcunun hemen arkasında kalan paralel sokak oluyor zaten.

cok sağol arkadaşım böylelikle çok kolay olucak gidişim..çok çk teşekkürler :)

inşallah.gel gel istanbul kutsal şehirdir.burda yaşamayı istermiydin tayinden dolayımı ordasınız sanırım abin burdaydı tüm ailenmi burda.

yok canım ailem burda evt bi abim ist. ben istanbul u çok seviyorum çokta akrabam var orda ben kendimde bir sene kadar kaldım ama istanbul un kalabalığı beni sıkıyor benim için ist. gezilecek yer

Merhaba arkadaslar. Bende Eylulde basladim. Dondurulmus emriyolarimi kullandim bu sefer. Bu benim ikinci denemem. Cok zorlu bir yoldayiz hakikaten ama insallah sonunda kavusucaz bebeklerimize. Benim transferim bu ayin 23 unde oldu. Su anda beklemedeyim ve cuma gunu kan testim var. Adet olucakmisim gibi agrim var ayaklarim buz gibi goguslerimde sizliyor ama biliyorum ki aldigimiz ilaclarinda etkisi var. Kendimi umutlandirmak istemiyorum. Aslinda bu sefer cok rahatim. Bazen transfer oldugumu bile unutuyorum. Biz ne yaparsak yapalim elimizden bir sey gelmiyor. O yuzden cok canimi sikmak istemiyorum.

Ben kimseye soylemedim tup bebek yaptigimi. Hatta bu son transferi anneme bile soylemedim. O yuzden cok sukur kimsenin sormasiyla ugrasmiyorum. Sadece annelere soylememe ragmen gecen sefer cok yiprandim. Benim teselli edilmem gerekirken kendimi onlari teselli ederken buldum. Hele birkac gun once kardesimin gebelik haberini verdiler bana ve o kadar sinirlendimki onlarin(akrabalarim) telefonda bana soylediklerine. Bilmedikleri icin durumumu beni tembel olmakla sucladilar. yasim geciyormus falan filan. Yani insanlar bilse bir problem bilmese baska bir problem. Simdi desem biz ugrasiyoruz zaten ama bu sefer de habire ben konusulucam. Habire sorucaklar. Tek yapabildigim kendimi sakinlestirmek oldu. Sagolsun esim cok destek oluyor bana bu konuda. Bana baya bi teselli ve kuvvet verdi ve su anda kendimi iyi hissediyorum.

Cuma gunu insallah guzel haberler veririm sizlere. Insallah hepimiz sonunda kavusuruz meleklerimize.

canım benim inş bu sefer güzel haberler alırsın rabbim kucağını doldursun inş

daha iyiyim tşk.. en zor olanı eşime anlatabilmekti anlattım arefe günü.. ve ardından aynı gün kanamam başladı....

canım benimde eşim test sonucunu almıştı eve geldiğinde uzandı kendine 1 2 saat gelemedi ben teselli etmiştim onu bunlarda geçecek rabbimin izniyle bizde bebeklerimizi kucağımıza alacağız rabbim göreceğimiz tedavilerimizi son tedavimiz eder inş hepimiz hamile kalır hayırlı sağlıklı evlatrlarımızı doğurmak için gün sayarız

yaaa yaşamayan anlamıyor canım bende çok karşılaştım böyle şeylerle

gamze canım atalarımız derki bekara karı boşamak kolay ondan herkes konuşuyo karşısındakinin duygularını düşünen yok rabbim büyük onlara kolay yoldan bize zahmetli yoldan evlat nasip ediyo ondan anlamaları zor bizim gibi zahmet çekseler bizi anca anlarlar

selam güzel topiğimiz güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı güzel bir akşam diliyorum

kızlar bu akşam doktorumu aradım ve nasipse çarşamba rahimime bakıcak dua edin bir sıkıntı çıkmasın ben uyuyo olacağım doktor rahime bakarken inş bir sıkıntı çıkmaz ve bebişlerime giden yolda tüm pürüzler temizlerin bu sefer bebişlerim bana sıkı sıkı tutunur

selam güzel topiğimiz güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı güzel bir akşam diliyorum

kızlar bu akşam doktorumu aradım ve nasipse çarşamba rahimime bakıcak dua edin bir sıkıntı çıkmasın ben uyuyo olacağım doktor rahime bakarken inş bir sıkıntı çıkmaz ve bebişlerime giden yolda tüm pürüzler temizlerin bu sefer bebişlerim bana sıkı sıkı tutunur

inşallh havincim
Allah yardımcın olsun

hayirli aksamlar canim insallah hayirlisiyla bir sorun cikmaz adim adim güzel sona yaklasirsin canim narkosmu verilecek rahimde neye bakiyolar hayirlisi rabbim evlatsizlikla sinav yapmasinnn aminnn

hayirli aksamlar canim insallah hayirlisiyla bir sorun cikmaz adim adim güzel sona yaklasirsin canim narkosmu verilecek rahimde neye bakiyolar hayirlisi rabbim evlatsizlikla sinav yapmasinnn aminnn

canım doktorum öyle dedi seni uyutup rahmine bakacağım bakalım sıkıntı varmı diye genelde rahim filmi çekilen arkadaşlar vardı benimkide onun gibi olacak heralde ilk defa başıma geldiği için ne dir ne değildir tam bilmiyom yaşayıp göreceğiz inş sıkıntı çıkmaz valla rabbim biliyoya o kadar büyükki içimde evlat aşkı herşeyi göze alıyom rabbim emeklerimizi zayi etmez inş sonunda bebişlerimize kavuşuruz rabbim daha fazla aratmasın

inşallh havincim
Allah yardımcın olsun

amin canım amin o kadar ince bir çizgi'ki yürüdüğümüz yol az hataya yer yok rabbim çektiklerimizi yaşadıklarımızı görüyo bir evladımız olsun diye verdiğimiz mücadeleyide rabbim hiç birimizin boynunu bu tedavilerimizin sonunda inş bükmez hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.

canım doktorum öyle dedi seni uyutup rahmine bakacağım bakalım sıkıntı varmı diye genelde rahim filmi çekilen arkadaşlar vardı benimkide onun gibi olacak heralde ilk defa başıma geldiği için ne dir ne değildir tam bilmiyom yaşayıp göreceğiz inş sıkıntı çıkmaz valla rabbim biliyoya o kadar büyükki içimde evlat aşkı herşeyi göze alıyom rabbim emeklerimizi zayi etmez inş sonunda bebişlerimize kavuşuruz rabbim daha fazla aratmasın

hayirlisi olsun canim allah yardimcin olsun cok güzelmis rahim filmi bunu istege göremi yapiyorlar yardimci olursani sevirim bendede 1 denemde 3 tane cikti 2.denemedede 7 tane cikti simdi 3.demendede 2 tane cikti cok korkuyorum acaba bende yumurtlami bitecekmi yoksa hep bu sayida mi kalacak yasim 26 bunu hangi test yapilarak ögreniliyo
kisin türkiye gidecem insallah sebebini ögrenmek istiyorum biraz bilginiz varsa anlatirmisiniz tesekkür edrim.

hayirlisi olsun canim allah yardimcin olsun cok güzelmis rahim filmi bunu istege göremi yapiyorlar yardimci olursani sevirim bendede 1 denemde 3 tane cikti 2.denemedede 7 tane cikti simdi 3.demendede 2 tane cikti cok korkuyorum acaba bende yumurtlami bitecekmi yoksa hep bu sayida mi kalacak yasim 26 bunu hangi test yapilarak ögreniliyo
kisin türkiye gidecem insallah sebebini ögrenmek istiyorum biraz bilginiz varsa anlatirmisiniz tesekkür edrim.

canım rahim filmi bildiğim kadarıyla yumurtalıklarla alakalı değil benim ilk denemem negatif çıktı doktor onun için neden tutunma olmadı rahimde bir sıkıntımı var diye incelemek için bunu yapacak yumurtalık rezervi için başka testler falan oluyo heralde tam bilmiyom canım bende bu yola daha yeni çıkanlardanım yaşıyarak öğreniyorum bende

canımmm iyiim çok şükür sağol sen nasılsın tedaviye başlıyormuşsun sanırım hadi inşallah bu sefer hayırla gelsin yavrun dualarımdasınız hepiniz

tedaviye start veriyom canım önümde koca bir ay var işte ilk rahime bakılarak yola çıkıyom bu sefer rabbim zahmetlerimizin rahmetini verir inş

canım rahim filmi bildiğim kadarıyla yumurtalıklarla alakalı değil benim ilk denemem negatif çıktı doktor onun için neden tutunma olmadı rahimde bir sıkıntımı var diye incelemek için bunu yapacak yumurtalık rezervi için başka testler falan oluyo heralde tam bilmiyom canım bende bu yola daha yeni çıkanlardanım yaşıyarak öğreniyorum bende

tesekkür ederim havin...

tesekür edrim havin insallah türkiye gittigimde iyi bir doktor bulurumm hersey ALLAHTAN sadece sebeb lazimm sabirr.

Back
X