• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

tesekür edrim havin insallah türkiye gittigimde iyi bir doktor bulurumm hersey ALLAHTAN sadece sebeb lazimm sabirr.

canım öyle herşey rabbimten doktorlar vesile sadece rabbim hepimize bu yolda güç kuvvet sabır versin sabrımızın meyvesi hayırlı evlatlarımız olsun inş

canım doktorum öyle dedi seni uyutup rahmine bakacağım bakalım sıkıntı varmı diye genelde rahim filmi çekilen arkadaşlar vardı benimkide onun gibi olacak heralde ilk defa başıma geldiği için ne dir ne değildir tam bilmiyom yaşayıp göreceğiz inş sıkıntı çıkmaz valla rabbim biliyoya o kadar büyükki içimde evlat aşkı herşeyi göze alıyom rabbim emeklerimizi zayi etmez inş sonunda bebişlerimize kavuşuruz rabbim daha fazla aratmasın

Eger bana yapilansa benim bildigim rahime vajinadan bir sivi veriyorlar dye deniliyor yani boya. Doktor bu siviyi verirken ayni zamanda sivinin rahimde ilerlemesini filmle ckiyorlarlar. Tuplerin acik olup olmadigini yada rahimin sekline bakmak icin yapiyorlar. Hatta benim simdi tutmazsa bende doktora acaba tekrar mi baksalar diyebilirm cunku diyorum acaba rahimde mi birsey var. Bende dusukte oldu birkez. Ilki iyi cikti ama artik insan sasiriryor ne yapicagini.

Eger bana yapilansa benim bildigim rahime vajinadan bir sivi veriyorlar dye deniliyor yani boya. Doktor bu siviyi verirken ayni zamanda sivinin rahimde ilerlemesini filmle ckiyorlarlar. Tuplerin acik olup olmadigini yada rahimin sekline bakmak icin yapiyorlar. Hatta benim simdi tutmazsa bende doktora acaba tekrar mi baksalar diyebilirm cunku diyorum acaba rahimde mi birsey var. Bende dusukte oldu birkez. Ilki iyi cikti ama artik insan sasiriryor ne yapicagini.

canım benim doktor rahime bakacağım dedi yani anestezi ile bakıcak nasıl olacak bilmiyom ilk defa başıma geliyo bu süreçte neler yaşayıp görüyoruz rabbim sonunda bebişlerimize kavuştursun bizi hiç bir zorluk koymuya bana sonunda cennet kokulu meleklerime kavuşacağımı düşündükce

canım onu bende yaptırdım histeroskopi mi streskopi mi ne diyorlar.. anestezi ile yapılıyo.. 15 dk felan sürüyor..

canım benim doktor rahime bakacağım dedi yani anestezi ile bakıcak nasıl olacak bilmiyom ilk defa başıma geliyo bu süreçte neler yaşayıp görüyoruz rabbim sonunda bebişlerimize kavuştursun bizi hiç bir zorluk koymuya bana sonunda cennet kokulu meleklerime kavuşacağımı düşündükce

Senin ilk denemen degil mi? Zaten inan negatif cevabi alsanda tedavi sonunda insan yine umutlanip yola devam ediyor sirf sonunda olucak diye.

Senin ilk denemen degil mi? Zaten inan negatif cevabi alsanda tedavi sonunda insan yine umutlanip yola devam ediyor sirf sonunda olucak diye.

canım ilk denememde negatifi gördüm ikinci denemem için başlıyoruz azar azar tedaviye doktor ilk rahimi inceleyerek işe başlıyo inş rahim temiz çıkar herşey yolunda gider dondurulmuşlarımı almama geri sayım yaparım

cnm benim onda bişey çıkmıyor zaten korkma..sadece rahime yapışmış bişey var mı rahimde bebeğin tutunmasını engelliyecek bişey var mı ona bakıyolar varsa alıyorlar.. ama onun ayrı bir ücreti var..

canlarım ben şimdilik kaçıyom 1 saat sonra eğer uyumadıysanız burda görüşrüz rabbime emanet ediyom sizi bana dua edin

cnm benim onda bişey çıkmıyor zaten korkma..sadece rahime yapışmış bişey var mı rahimde bebeğin tutunmasını engelliyecek bişey var mı ona bakıyolar varsa alıyorlar.. ama onun ayrı bir ücreti var..

tahmini ne kadar tutarki doktor bana parasal yönünü demedi onu çarşamba öğreneceğim heralde rahimde sorun çıkmasında gerisi önemli değil rabbim bebişlerime giden bu yolda tüm engeleri aradan kaldırıp inş bebişlerimin bana sıkı sıkı tunmasını nasip eder

tahmini ne kadar tutarki doktor bana parasal yönünü demedi onu çarşamba öğreneceğim heralde rahimde sorun çıkmasında gerisi önemli değil rabbim bebişlerime giden bu yolda tüm engeleri aradan kaldırıp inş bebişlerimin bana sıkı sıkı tunmasını nasip eder

cnm benim bişeyi yok korkma... Allahın izniyle sorun çıkmaz korkma..benim yaptırdığım işlem ise ben 2000 tl ödedim...

canım ilk denememde negatifi gördüm ikinci denemem için başlıyoruz azar azar tedaviye doktor ilk rahimi inceleyerek işe başlıyo inş rahim temiz çıkar herşey yolunda gider dondurulmuşlarımı almama geri sayım yaparım

Temiz cikar canim merak etme. Zaten birsey ciksada belkide sorunu ortadan kaldirarak bebeklerine yol acmis olursun. Dualarim seninle.

İyi geceler herkese. Ben hariç :( Bugün kontrol vardı malesef umduğum değil ama tahmin ettiğim oldu.Kese içinde bebek gelişememiş yani bir aydır beni havalarda uçuran boş gebelik. Hafta sonu gibi kürtaj var olamayan bebeğimi bile benden alacaklar. Baş edebilirim gibi geliyo ama herşeyi baştan yaşamak en kötüsü. Nasıl bir sınav veriyoruz Allah ım sen yardım et. Sanki dondum hissiz gibiyim çok ağlamak istiyorum ama düğümlendi boğazım.

cnm benim çok geçmiş olsun söyleyecek söz bulamıyorum... buz gibi oldu bedenim... Allahım bu sınav çok zor... sana ve eşine dayanma gücü versin rabbim ...

iyi geceler herkese. Ben hariç :( bugün kontrol vardı malesef umduğum değil ama tahmin ettiğim oldu.kese içinde bebek gelişememiş yani bir aydır beni havalarda uçuran boş gebelik. Hafta sonu gibi kürtaj var olamayan bebeğimi bile benden alacaklar. Baş edebilirim gibi geliyo ama herşeyi baştan yaşamak en kötüsü. Nasıl bir sınav veriyoruz allah ım sen yardım et. Sanki dondum hissiz gibiyim çok ağlamak istiyorum ama düğümlendi boğazım.

rabbım sabır versın herseyde bır hayır vardır allahım sana sabır versın yenı umutla yıne baslarsın sükret hıc umudu olmayan ınsanlar var rabıım cekemıcemız yükler vermez allah sabır versın.

İyi geceler herkese. Ben hariç :( Bugün kontrol vardı malesef umduğum değil ama tahmin ettiğim oldu.Kese içinde bebek gelişememiş yani bir aydır beni havalarda uçuran boş gebelik. Hafta sonu gibi kürtaj var olamayan bebeğimi bile benden alacaklar. Baş edebilirim gibi geliyo ama herşeyi baştan yaşamak en kötüsü. Nasıl bir sınav veriyoruz Allah ım sen yardım et. Sanki dondum hissiz gibiyim çok ağlamak istiyorum ama düğümlendi boğazım.

Canim rabbim herseyin sabrini veriyor. Benimde ilk gebeligimde kalbi durdu ve aldilar. Cok zor bir durum seni cok iyi anliyorum ama ardindan hemen kuvvetini de veriyor allah. Umutla tekrar basliyorsun.

cnm benim çok geçmiş olsun söyleyecek söz bulamıyorum... buz gibi oldu bedenim... Allahım bu sınav çok zor... sana ve eşine dayanma gücü versin rabbim ...

Amin Allah razı olsun. Yazık eşimde sabahtan beri benim yanımda ağlayıp daha çok üzmeyim diye sıktım kendimi şimdi uyududa kendi kendime kaldım. Neler neler geçiyor kafamdan bundan sonra nolacak diye. 2 dondurulmuşum var ama beklesem mi hemen mi devam etsem bilemedim.Eşimde bekleyelim diyo o kadar iğne ilaç kolay değil kendini bi toparla hiç değil diyo. Ama bu kadar yaklaşmışken bebişime diğer denemede olur mu acaba diye içim içimi yiyor.

Back
X