canım ya stres yapmamak elde deil..hala tık yok...senin ismin ne söylemedin sen benmkini öğrenmişsin ne güzel yazıyorsunstres yapma rahat olmaya çalış gelir inşallah bide adaçayı falan iç iyi gelebilir canımgüldürdün beni yeşim gece gece seni ihmal etmem her gün okurum neler yapıyosun diye ama yazamayabilirim yarın iş başı rapor bitti geceleri bakarım canım
kızlar bugün test günümdü kan verdim sonucunu dört gözle bekliyorum
yaptım canım gel beraber açalım orucu
evet canım nihayet ulaştık kadına özel muayenehanesine pek gitmiomuş devletteymiş genelde.. Yarına randevu almışlar bana sonuçlarıyla bi gelsinler demiş bakalım nolcakGeçmiş olsun canım...çok ilginç kadının elimi uğurluymuşistersen bi görüş aklında kalmasın
çocuk sahibi olmak isteyen herkesi öncelikle de uzun zamandır bekleyenleri saydım dualarımda işallah allahımda kabul etmiştirkızlarrr kaç gündür giremedim bakamadım
kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun... dualarınızda bizi unutmayın....
aminnnnnnnnnnn geçmiş olsun canımarkadaşlar bende giremedim kaç gündür biraz ağrım vardı..
hepimizin kandili mübarek olsun..dualarımız kabul olsun inşşşşşşşşşşş..
kaç gün geçti canımNe gelmez adetim varmış yaaaa ilaç kullandığım halde gelemedi bi türlü tedaviye başlıcam ya aksilik işte hepinize hayırlı kandiller dualarımız kabul olur inşallah canlar...
aysma buarada beni ihmal etme :))
sağol canımcım seninde geçmiş kandilin mübarek olsun.. Tepecik hastanesindeymiş doktor ama ben yarın özeline gitcem bakalım nası bişey.. İlaçlarımı kullanıyorum ama adetimede bir haftadan az kaldı korka korka içiyorum antibiyotiği. Gerçi onca zmana olmadı ilaç içtiğim aydamı tutcak :)Geçmiş olsun cicişim benimde geçen ay alt tarafımda çıktı iltahap mantar çok şükür dr gittim iyiyim
Amannn ilaçlarını düzenli iç şu an için heryerinin sağlığı çok önemli
Şu dediğin dr çok merak ettim keşke bi görüşsen ne diyecek acaba
Birde bu dr nerde
Kandilini kutluyorum canım kendine iyi bak
hoşgeldinnnnnn geçen gün bende aynı düşünceyi paylaştım eşimle bana bunları düşünme takma kafana olcağı varsa olcak zaten dedi. Doğru bi yandan ama belki çift konduğu için olcak nerden bilcezselam kızlar ben geldiiim :)) ne kadar da sayfalarca yazmışsınız böyle...önemli bir haber var mı? hepsini okuyamam çünkü... ben tatilden geldim, çok güzel geçti, buraya dönmek çok zor geldi. ama geldik işte. şimdi bakalım bizi neler bekliyor. çok az vakit kaldı. tek embriyo transfer edilecek olması kafama takılıyo bu ara. offf. siz napıyosunuz kızlar? naptınız ben yokken?
cnm mrb ben yeşim topikte yeni sayılırım...hoşgeldin tekrar :) ilk tüp denemen mi senin?neden tek embriyo transfer edilcek bana 2 transfer olucak...
vallahi bilemedim ki canımm.ben 2 aşılamamı orada yaptırdım.dediklerinin hepsinde haklısın bir problem yaşasak allah esirgesin doktor değil de hemşireyle muhattap olup doktordan cevap bekliyorsun.ama ben ankara'da timur hoca üstüne tanımam.biliyorsundur eminim bahçeci kliniğinden ayrılmış,hepsi alman hastanesindeymiş.ben bahçeciyi de aradım.onlar boşa istanbul'a gelmeyim orası da harikadır deyince kararımı verdim.şehir dışına çıkmak şuan bana yorucu geliyor.olacağı varsa her yerde oluyor gerçi ama timur hocanın labaratuarı da pek iyi.sana tavsiyem başkent hastanesinde hulusi hoca var herkes pek memnun ama benim erkek infertilite olduğu için timur hoca seçimim
Ne gelmez adetim varmış yaaaa ilaç kullandığım halde gelemedi bi türlü tedaviye başlıcam ya aksilik işte hepinize hayırlı kandiller dualarımız kabul olur inşallah canlar...
aysma buarada beni ihmal etme :))
selam kızlar ben geldiiim :)) ne kadar da sayfalarca yazmışsınız böyle...önemli bir haber var mı? hepsini okuyamam çünkü... ben tatilden geldim, çok güzel geçti, buraya dönmek çok zor geldi. ama geldik işte. şimdi bakalım bizi neler bekliyor. çok az vakit kaldı. tek embriyo transfer edilecek olması kafama takılıyo bu ara. offf. siz napıyosunuz kızlar? naptınız ben yokken?
uzun zamandır gelemedım ne cok sayfa bırıkmıs:) az once bır arkadasta yumurta gelıstırmek ıcın folık asıt kullanıyorum gıbı bıse okudum..kızlar benım tup bebek negatıf olunca ben folık asıtı de bıraktım..o kadar cok ılac ıctım kı ki bunu sızlerde yasadınız bır an bunaldım ve bıraktım..sonrasında dr gnc nın vıtamınını ve gnseng verdı yumurtalar ıcın.onları kullanıyorum şimdi...folık asıte devam etsemıydım kı? kafam karıştı..
selam kızlar nasılsınız mirage sende hoşgeldin güzel bi tatil yapmışsın daha sağlam bi kafayla başlarsın tedaviye =)
hoşgeldin cnmmm ne güzel kafan dağılmıştır..bomba gibi başlarsın artık :)
cnm bn bişey kullanmıyorum kuvvetlendirici!regl bekliyorum doktorum belki başladığımda yazar bişeyler.24 yaşındayım pkoluyum eşimde problem yok ilk tüp bebek denememiz olucak...sen ne durumdasın tedavi aşamasında?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?