canım benim doktorum transfer ücretiyle birleştirince indirim yapar biliyom benim doktorum o kadar para göz değil
cnm senin merkez neresiydi....
bu merkez benim eşimin hücreleri nedeni ile oraya mahkum olduğumu billiyor ya... elim mahkum ya... ne isterlerse veriyorum...şimdi ist. memoriale msj attım.. eşim tekrar ameliyattan korkuyo ..ya hücre yeniden çıkmazsa diye... acaba o merkezden hücreleri alma şansım var mı diye...
etmezmiyim kızlar dualarımdasınız devamlı hepinizi çok çok öptüm
bu merkez benim eşimin hücreleri nedeni ile oraya mahkum olduğumu billiyor ya... elim mahkum ya... ne isterlerse veriyorum...şimdi ist. memoriale msj attım.. eşim tekrar ameliyattan korkuyo ..ya hücre yeniden çıkmazsa diye... acaba o merkezden hücreleri alma şansım var mı diye...
canım merkesle konuş bi ağızlarını yoklayın alma gibi bir durum varmı rabbim mecbur bırakmasın işte ozaman kötü oluyo
canım mesaj attım özelden sana okudun umarım
kızlar merhaba nasılsınız canlar*bn işten yeni geldim öldüm sabah 8 akşam 10 mahvoldum.2 aydır çalışmamıştım.Neyseki yarın izinliyim.Şimdi yatcm öpüyom sizi.
çok kızdım havin ya... benim eşim tese ameliyatı oldu orada, ben histereskopi ,3 kez tüp bebek.. ve adiler dünya para alıyorlar...inan ki parasında değilim keşke olsa bu kadar acı ,bu kadar heves ,umut... sonuç sıfır...
herkese iyi akşamlar kızlar çalıştığım için gündüz giremiyorum pek... bugün keseyi gördük hatta doktor çok çok hafif kalp atışı da var ama şu an duyulmaz dedi. allah nasip ederse inşallah 9 kasımda kalp atışını da duyacağız. rabbim sizlere de nasip etsin biz endişeli anne adaylarına da sağlıkla bebeklerini kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.. birbirimize dua edelim hep rabbim çok büyük...
cnm benim msj na cvp yazmak istedim beceremedim :))) bilgi için teşekkür ederim...
bursada pembe mavi tüp bebek merkezi.
canım benim ne güzel keseyi görmüşsün rabbim kalp atışınıda duymanı nasip etsin inş sağlıkla kucağına aldığın günüde görürsün inş canım bizlerede dua et
canım önemli değil evet mesaj aynen bana geldi
havin senin doktorun kim?? ben de doktorla görüştüm tüp bebek hastalarında dedi 600 civarı dedi yani öyle biliyormuş. ücret konusunu çünkü direkt muhasebeyle görüşüyoruz doktor direkt muhatap olmuyor rakam konusunda. karar verince ararsın dedi. bi de havin benim doktor dedi ki önce histereskopi sonraki ay transfer sende de mi öyle dedi
cnm ... kusura bakma pek beceremiyorum bu işleri :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?