eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım benim doktorum transfer ücretiyle birleştirince indirim yapar biliyom benim doktorum o kadar para göz değil

çok kızdım havin ya... benim eşim tese ameliyatı oldu orada, ben histereskopi ,3 kez tüp bebek.. ve adiler dünya para alıyorlar...inan ki parasında değilim keşke olsa bu kadar acı ,bu kadar heves ,umut... sonuç sıfır...

herkese iyi akşamlar kızlar çalıştığım için gündüz giremiyorum pek... bugün keseyi gördük hatta doktor çok çok hafif kalp atışı da var ama şu an duyulmaz dedi. allah nasip ederse inşallah 9 kasımda kalp atışını da duyacağız. rabbim sizlere de nasip etsin biz endişeli anne adaylarına da sağlıkla bebeklerini kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.. birbirimize dua edelim hep rabbim çok büyük...

bu merkez benim eşimin hücreleri nedeni ile oraya mahkum olduğumu billiyor ya... elim mahkum ya... ne isterlerse veriyorum...şimdi ist. memoriale msj attım.. eşim tekrar ameliyattan korkuyo ..ya hücre yeniden çıkmazsa diye... acaba o merkezden hücreleri alma şansım var mı diye...

Görüş canım sana ait olan bişeyi vermeme gibi bir lüksü yoktur. sanmıyorum öyle bir zorunluluk olduğunu. Eşini tekrar ameliyata göndermeden bence halledebilirsin. canım ben kalkayım görüşürüz yarın inş. kendine iyi bak iyi geceler.herkese iyi geceler öpüldünüz

kızlar merhaba nasılsınız canlar*bn işten yeni geldim öldüm sabah 8 akşam 10 mahvoldum.2 aydır çalışmamıştım.Neyseki yarın izinliyim.Şimdi yatcm öpüyom sizi.

canım merkesle konuş bi ağızlarını yoklayın alma gibi bir durum varmı rabbim mecbur bırakmasın işte ozaman kötü oluyo

canım mesaj attım özelden sana okudun umarım

kızlar merhaba nasılsınız canlar*bn işten yeni geldim öldüm sabah 8 akşam 10 mahvoldum.2 aydır çalışmamıştım.Neyseki yarın izinliyim.Şimdi yatcm öpüyom sizi.

canım sanada merhaba çok yorma kendini sana ihtiyacı olan iki canı besliyon unutma kendine çok dikkat et

canım bıraz merkez bırazda şans işi rabbim yazmışsa oluyo inş bu sefer hepimizin hayırlı sağlıklı evlatları olur .

canım benim ne güzel keseyi görmüşsün rabbim kalp atışınıda duymanı nasip etsin inş sağlıkla kucağına aldığın günüde görürsün inş canım bizlerede dua et

canım benim ne güzel keseyi görmüşsün rabbim kalp atışınıda duymanı nasip etsin inş sağlıkla kucağına aldığın günüde görürsün inş canım bizlerede dua et

hep dualarımdasınız teker teker aklıma geldikçe dua ediyorum allahım sizdende güzel haberfler almayı tez zamanda nasip etsin inşallah

canım zaten adetime nerden baksan 18 19 gün var yani transfere kadarki dönem 1 ayı bulacak yani o konuda doktorun doğru demiş para işini daha konuşmadım dedimya transferle belli olcak nasipse

benim doktorum canım pr.dr osman develioğlu canım doktorumdan çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…