eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ay ne güzel maşallah size :)) darısı bizim başımıza inşallah.

hayırlı olsun afrascım, ama şimdi çekil artık biraz bilgisayarın önünden. hatta cep telefonunla bile fazla görüşme. bizi arada iyi olduğundan haberdar et yeter. test tarihin ne zaman?

izin sorunu mu yaratıyorlar tuba? önce sen, sonunda kimseye madalyon takmıyorlar. ben vakti zamanında yaşadım tatsız kurumsal şirket tecrübelerini.

gamzecim doktorla iyi iletişimde olabilmek önemli. bırak artık naptıysa yaptı, önümüze bakalım. adamın aramadığını falan düşünüp de sinirlenme boşuna. şimdiki doktorunla herşey daha güzel olacak inşallah.

ben de bu sabah kocama dedim ki bu sene yılbaşı gecesini aileyle geçirmesek...çünkü eltim ve çocukları olayı beni çok geriyor, özellikle böyle kutlama, özel günler falan gibi durumlarda nedense daha çok koyuyor. tabi bilmiyorum belki o zamana kadar tedavim olumlu sonuçlanmış olacak ama öyle olsa bile çok istemiyorum. nazara gelmekten korkarım bu defa da. ona da inanıyorum çünkü.

biz var ya hakkaten güçlü insanlarız ayşen. ağlasak bile yine de güçlüyüz bu durumla bir şekilde mücadele edebildiğimiz için. çok zor çok. her gün aynı fikirle yatağından kalkıp aynı fikirle uykuya dalıyorsun.

aylinnim canım rabbim bebeğine seni kavuşturacak merkezde karar kılmanı nasip etsin her doktorun dediği hiç bir birini tuttuğunu ben görmedim zaten

cnm aldım.. sanırım cvp ta yazabildim :)))

canım okudum mesajda yazdım zaten

canım en iyisini yapmışsın tam rahatlatmışsın kendini inş daha pozitif başlayacaksın yeni tedavine

Amin amin. Herşey bundan sonra güzel olur inşallah. Rabbim inancımızı ve umudumuzu elimizden almasın

canım umudumuz olmasa neye tutunacağız umudumuz hep olacak rabbimin izniyle rabbim büyük verecek hepimize bol hazinesinden hayırlı evlatlat tez zamanda

canım rabbimin iz<niyle yıl başına kadar hepimiz bu topikte hamileyiz yazacağız rabbim hemibize bu tedavilerimizde bebişlerimizi nasip edecek bu konuda rabbime inancım sonsuz verecek olan rabbim bu sefer dolduracak kucaklarımızı

Güzellikler hepinize iyi geceler. Bütün güzellikler sizinle olsun. Allah a emanetsiniz. Güzel haberlerde buluşmak dileğiyle

canım benim sanada iyi geceler rabbime emanetsin kocaman öpüyorum seni en güzel yerinden yüreğinden

merhaba arkadaslar,bende eylül ayında 4.tüp denemem sonucu Rabbime şükürler olsunki hamileyim.biraz sıkıntılı geciriyorum,bugün kanamam oldu ve düşük tehlikesi olduğunu söyledi dr.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş,sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eylesin inş.

canım bu haftalarda genel olarak düşük tehlikesi hep olur dikkat et rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş hamilelerin duası kabul olur bizlerede dua et başlıyacağımız tedavilerden hayırlı sonuçlar alalım rabbbim bizimde meleklerimizi bize hediye etsin inş

canım sen bursadamıydın bende bursa art tüp bebek merkezindeyim doktorum pr.dr osman develioğlu sizin mrkez benim gittiğim merkezin az aşşağısında

evet gördüm orayı. yok canım bursada oturmuyorum tedavi için geliyoruz. bizim arkadaş da gitmiş oraya onlar da iki aşılamadan sonra gitmişler demiş gerek yek size tüp bebeğe evinize gidin kız o ay hamile kalmış gerek de kalmamış gitmeye tekrar.

arkadaşlarım günaydın....:)))) nasılsınız...:)))

sanada ve diğer kızlarada günaydın canım.... iyiyim şükür sen nasılsın.. akşamları giremiyorum çok fazla eşim) yüzünden... ha bu arada kanamam durdu sigara son pazartesi dr. çağırdı bakalım nerden başlayacak tırmalamaya:)) senden naber..

benim kanama hala devam cnm...ama dr birkaç güne keser dedi bekliyorum.. dün akşam bugün sigara yı bırakacam diye 7 tane içtim.. şimdi göğsüm ağrıyor :)))tırmalama işi yapılırsa şekerim transfer bir sonraki aya sarkıyo...

canım benim allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. sakın korkma içini ferah tut tüp bebekte oluyormuş kanama, sen dinlen dua et gerisini allaha emanet et.. bizde dua ederiz hiç üzme kendini..

canım bende de rahim filminde 2 tane polip çıkmıştı. benim doktorum demişti ki normal şartlarda hiç dokunmazdık buna. ama tüp bebek yapacağımız için rahmin dört dörtlük olmasına ihtimayıcımız var, o yüzden alacağız demişti ve almıştı. korkulacak birşey yok onda, sadece tedavin 1 ay daha ertelenmiş olur o kadar.

gözün aydın sudecim. sağlıkla kucağına almanı dilerim canım.

selam kızlar,
geçenlerde dikkatinizi çekmiş miydi bilmiyorum kedi nick'li bir arkadaşımızla bir adamdan bahsediyorduk. doktorluğu bırakıp aktarlık yapmaya başlamış, karışım hazırlıyormuş ve sonradan doğal yoldan hamile kalıyormuş insanlar. ben de bayramdan önce aramıştım adamı, yarın karışımımızı gönderiyormuş. bir de ikimiz için de sakinleştirici çay gönderecekmiş. bu kişiyi bana bir arkadaşım söylemişti. onun bir arkadaşı bu adam sayesinde hamile kalmış. ben de kızın kendisini aradım konuştum bugün. kız diyor ki 4 tane başarısız tüp bebek denemesinden sonra bulduk bu adamı. gönderdiklerini kullanmaya başladıktan 1-1,5 ay sonra ilk kızına hamile kalmış. şimdi iki kızı var. onlarda da sperm sorunu varmış, rakam 1 milyon falanmış. eğer faydasını görürsem, mutlaka bilgilerinizi sizinle paylaşacağım. daha denemeden klimseye önermek istemiyorum. umut dünyası işte ama herkes alternatif tıpın çok yararlı olduğunu söylüyor.

mirage merhaba canım başlıyor musun tedaviye...herkes inşallah iyidir geçmişi okuycam tedaviye başlayan var mı başka....dün keseyi gördük çok şükür hoca kalp atışları da var dedi sadece asistan sesı acamadı hoca da alttan muayene ettiği için beklemedi cıkardı ultrasonu, Allahım inşallah hepinize de yaşatsın bu gunlerı hep dualarımdasınız....

mirage canım inş. faydalı olur bizde kullanırız doktorun adı neydi bi ilaçlar ne kadar tuttu

hayalcim çok sevindim keseyi görmene darısı bizim başımıza dualarda unutma bizi de inş.

canım Allah'ın izniyle haftaya çarşamba başlayacak tedavim. ama yine ertelenecek olursa hiçbirşeyi zorlamayacağım. bu bahsettiğim adamın göndereceği karışımda vardır belki bir hikmet. belki bu kadar ertelenmesinin arkasında başka sebepler vardır. bilmiyorum. Bir tek Allahım biiyor.

senin de herşeyin yolunda olmasına çok sevindim havincim. Allah tüm dualarını kabul etsin inşallah. Allah hepimizin bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımız günü görmemizi paylaşmamızı nasip eder inşallah.

Mirage canım tedavin hayırlı uğurlu olsun. Allah yardımcın olsun.. Dualarımdasın arkadaşım.. İnşallah bu sefer müjdeli haberi alacağız senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…