eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hepimiz yaşıyoruz ara ara o gelgitleri cnmm..ne yapalım bunlarda bizim kaderimizde var olanlar çok şükür ki sağlığımız yerinde ...

canım bugün eşimin kardeşi eşimi arıyo babam çok hasta ölcek gibisinden eşim endişeleniyo oda beni arıyo tabi biz bursada onlar trabzonda olduğundan eşim yarın giderim diyo bende daha yeni rahime falan bakılmış kanamam var canım ara ara yanıyo bu durumda nasıl giderim diye düşün dur hatta ağla neyse eşim geldi dediki ablası evleniyomuş onun için böyle bir yalan uydurmuşlar eşime dedim ben öldüm öldüm dirildim seninkilerin keyfi yerinde buna hakları yoktu baya yoğun sıkıntılı gün geçirdim canım ondan öyle oldum anlıcan

ayy havin cokk tesekkür edrim allah arzi olsun söylediklerin cok güzel iyiki sizi tanimisim kader arkadslarim ailemin haberi bile yok sadece esim ve sizler iyiki sizi tanimisinn allah razi olsunn hepinizdennn :))))))

burcu canım benim anlasam yardımcı olacağım şuan anlayamadığım ve sana yardımcı olamadığım için inanki üzülüyom inş herşey sizin hakkınızda da hayırlı olur

ayy havin cokk tesekkür edrim allah arzi olsun söylediklerin cok güzel iyiki sizi tanimisim kader arkadslarim ailemin haberi bile yok sadece esim ve sizler iyiki sizi tanimisinn allah razi olsunn hepinizdennn :))))))

canım iyiki bende seni tanımışım canım herşeyin hayırlısı rabbim bu sefer inş güldürecek yüzünü asla umutsuz olma asla rabbimden umudunu kesme

tugok canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik mide bulantıların başladımı

sağol hayatım iyiyim hamdolsun.. şimdilik bulantım yok ama erken diyorlar 8.haftada başlayabilirmiş inşşallah olmaz gerçi.. :) 9 kasımda kalp atışını duyacağız allah nasip ederse bebeğimizin onu bekliyorum heyecanla.. allahım size de yaşatsın inşallah.. sen nasılsın ne zaman başlayacak tedavin?

canım sağol yinede Allah razı olsun herşeyden huylanır oldum artık nem kapıyorum sanki sürekli terslik çıkacak gibi.arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa bana cvp verirse çok sevinirim.havincim senin ilk denemenmi.

canım benim inş hayırlısıyla kalp atışını duyarsın sağlıklı gelişip sağlıkla kucağına aldığın günüde görürsün inş

canım ben adetimi bekliyom ondan sonra tedaviye başlıyoz nasipse

iyiym tatlım 2. tedavim için süremi bekliyorum negatiften sonraki 3. gün kanamam başladı 2 gündür yok dencek kadar az bakalım pazartesi dr. gideceğim ne zaman başlarsa artık... bende sen gibi hemen başlasın istiyorum ama olmuyor demekki tıbben uygun olan neyse bekleyeceğiz arkadaşım sabreden derviş misali inşallah bizde bi gün kollarımıza o minik bedenleri alacağız:)))

canım ilk denemem negatif şimdi dondurulmuşlarla deniyeceğim nasipse adetimi bekliyom ondan sonra başlıyacağım ilaçlara

canım benim geç olsun vucud toparlansın ve inş bu sefer bebişlerimiz gelsin hepimiz hamileyiz diye yazalım rabbimin izniyle bu topikte

cnm sonuçların normal. baştakiler bişi diil zaten 1 adet ve yeterli ölçüde smear örneği alındığını söylüyor. negatif dediği aslında iyi birşey yani rahim ağzında kanser yok demek.. telaş yapacak bişi yok yani :))

biz çapada görüyoruz tedaviyi doktor sonuçların al gel heyete çıkacak dedi sonra raporunuz çıkacak dedi.ilk aşamada ilaç iğne falan kullananlar var biz hiç bişey bilmiyoruz.bizi neler bekliyor nelerle karşılaşıcaz bilmiyoruz o kadar korkuyorum ki yolun çok başındayım ama artık sonuçlansın istiyorum.uzun süre tedavi görenler var bana kızıyolardır kesin daha 1 yıl olmuş diye ama 1 de aynı 10 da bende her ikisininde sonu belirsizlikle dolu...

canım Allah senden razı olsun Allah gönlündeki muradını versin o kadar korkuyorum ki artık bu testlerden sonuçlardan herşeyden...

ayy yok artık yaa inanamıyorum vallaa bende olsam cok sinir olurdumm..hakkaten sen ne derttesin onlar ne dertte..ne yapıcan canım herkes bir olamıyor maalesef etrafımızda düşüncesizlikler oluyor ((

canım benim yolumuz uzun bıraz sitresli sen daha yolun başındasın rabbim yardımcın olsun raporu aldıktan sonra sende başlarsın tedaviye canım iğneler yumurta takibi yumurta toplanması embriyolareın gelişimi derken bir bakmışsın bebişleri almışsın göbüşüne evde yatıyorsun ve rabbimin izniyle bebişinde sıkı sıkı tutunuyo sana ve sonucun güzel olur inş

canım Allah senden razı olsun Allah gönlündeki muradını versin o kadar korkuyorum ki artık bu testlerden sonuçlardan herşeyden...

rica ederim cnm amin Rabbim hepimizin muradını versin inş..benmde daha raporum çıkmadı işte çıksın başlıcam hayırlısıyla bende tahlilleri tamamladım bi hsg filmim kaldı..rapor çıkınca adetin 2-3 günü tedavine başlayacaklarmış cnm bende buradaki arkadaşlardan öğrendm işte..evet belirsizlik çookk kötü ..

ayy yok artık yaa inanamıyorum vallaa bende olsam cok sinir olurdumm..hakkaten sen ne derttesin onlar ne dertte..ne yapıcan canım herkes bir olamıyor maalesef etrafımızda düşüncesizlikler oluyor ((

canım aynen öyle akşamı zor ettim çok kötü bir gün geçirdim anlıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…