başladım ama ilk günden bıktım eve gel yemek hazırla bulaşık yıka öldüm dünsağol canım bende seni merak ediyordum başladın mı işe hayırlı olsun
başladım ama ilk günden bıktım eve gel yemek hazırla bulaşık yıka öldüm dün
havincim geçmiş olsun dileklerin için sağol hala çok ağrıyor sen ne yapıyon?
alış canım bu işler böyle maalesef
mirage merhaba canım başlıyor musun tedaviye...herkes inşallah iyidir geçmişi okuycam tedaviye başlayan var mı başka....dün keseyi gördük çok şükür hoca kalp atışları da var dedi sadece asistan sesı acamadı hoca da alttan muayene ettiği için beklemedi cıkardı ultrasonu, Allahım inşallah hepinize de yaşatsın bu gunlerı hep dualarımdasınız....
canım Allah'ın izniyle haftaya çarşamba başlayacak tedavim. ama yine ertelenecek olursa hiçbirşeyi zorlamayacağım. bu bahsettiğim adamın göndereceği karışımda vardır belki bir hikmet. belki bu kadar ertelenmesinin arkasında başka sebepler vardır. bilmiyorum. Bir tek Allahım biiyor.
senin de herşeyin yolunda olmasına çok sevindim havincim. Allah tüm dualarını kabul etsin inşallah. Allah hepimizin bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımız günü görmemizi paylaşmamızı nasip eder inşallah.
Mirage canım tedavin hayırlı uğurlu olsun. Allah yardımcın olsun.. Dualarımdasın arkadaşım.. İnşallah bu sefer müjdeli haberi alacağız senden
selam kızlar benim bi sorunum var çok moralim bozuk benim kullandığım jel beni mahvetti daha doğrusu içimde kesilmiş peynir gibi kalıyodu ve bu beni çok rahatsız ediyodu dün söyledim hemşireye durumumu oda doktora söyledi vajinal temizlik yapabilir demiş neyse bende akşam temizledim biraz akşam bişi yoktu sabah işe gittim öğlene doğru jelimi yapmaya gittim çamaşırımda çamur gibi siyaha yakın akıntım vardı aradım hemşireyi doktor progestan iğne kullansın demiş progestan hap kullanıyodum onu kestik iğnesini yaptırdım içim rahat etmedi doktora gittim burda korktum oda baktı bi kistik oluşum var demişti dün doktorum korkma sakın dedi bugünde dedi doktor onu bebişe baktı gayet sağlıklı dedi şimdi öyle çok korkuyorum ki o lekelenme neden olmuş olabilir bilginiz varmı bide doktor dün 11 mm dedi bebişe bugün ultrason çıktısında 10 mm yakın görünüyodu çekiyomu bu sıpa boydan ya sinirlerim bozuk iyice çok korkuyorum
kızlar malesef 37.97 olan degerim 34.84 çıktı malesf bugün, doktorum düşecegini söyledi yinede pazartesi yi bekliycez bakalım hayırlısı ama hiç umudum kalmadı artık yinede bu bile bi şans 12 yıl sonra kısa bi sürede olsa hamileydim((
hayirli aksamlar benim transferim 31.10.2012 yapildi bu gün kacinci gün sayiliyo test günümde 14.11.2012 ama benim regel tarigim 10.11.20012 4 gün sonrada test daha rabbim hayyirlisini varsin insallah bu sefer yüzüm güler rabbim herkese annelik duygusunu tatirsinn insallahh
canım hakkında hayırlısı olsun inş bu saefer bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar
allah razi olsun havin insallah dua edyiyom bol bol kendime iyi kötüyede hazirladim daha cok kötüye nede olsa bu 3.denem olcak bu sefer basta cok üzüldüm cok agladim 2tane cikti öllmüslerdir rabbim ol derse olacak rabbime emenet ettim hayirlisi basi iyi gecmedi ya sonu güzel olur insallahh..
ben zaten 8 senedir çalışıyordum tüp denemesi öncesi çıktım işten bir dahada başlayamadım eskiden bu kadar zor gelmezdi hatta eşim hiç istemedi çalışmamı ama ben bırakmadım ama şimdi herhalde psikolojik herşey zor geliyor.
havin , aysegül nasılsınız canlar :)))
bnm tedavi yine ertelenecek sanırsam(( bayram girdiği içn hsg filmim çekilemedi oda reglinden 1 hafta sonra çekiliyor..e yine bu reglimde hsg filmim olmadığı için raporum çıkamıcak ve yine aralık reglisine ertelenicek..yani benm düşüncem bu keşke biz raporu çıkaralım sen haftaya çektir sonradan getir deseler hsg yi ama hiç sanmam ( p.tesi gidicem bi konuşucam bakalım ne dicek dr..
canım pazartesi konuş inş doktorda olur der hakkında hayırlısı olsun tedavin geç olsunda güç olmasın canım
canım ben bugün bıraz efkarlıyım çok duygu gel gitleri yaşadım işte şimdi iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?