eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

şuanda gök kapıları açılmış yağmur hani derlerya bardaktan boşalırcasına yağıyo ey bizi yoktan vareden rabbim gökten yağmurun her tanesini yere indiren meleklerin hürmetine her yağmur tanesi hürmetine duası kabul olunan kulların hürmetini sen olmasaydın bu alemleri yaratmazdım dediğin sevgili peygabmerimiz yüzüsuyu hürmetine dualarımızı kabul eyle bizi kapından boş çevirme şuan tedavide olan tüm anne adaylarına tedaviye başlıyacaklara transfer için gün sayanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et ey yüce rabbim bizi evlatsızlıkla imtihan etme bol hazinenden bizlerede tez vakitte hayırlı evlatlar nasip et aminn.

Son düzenleme:
hayirli aksamlar benim transferim 31.10.2012 yapildi bu gün kacinci gün sayiliyo test günümde 14.11.2012 ama benim regel tarigim 10.11.20012 4 gün sonrada test daha rabbim hayyirlisini varsin insallah bu sefer yüzüm güler rabbim herkese annelik duygusunu tatirsinn insallahh

canlarım ya çok fazla giremiyorum ama her girdiğimde okuyorum geçmişi.geleyim konuya hormon testim rahim filmim smear testim temiz çıktı eşimin de hormon ve kromozom testleri falan temiz.bende sadece biraz prolaktin yüksek 33 ama bilmiyorum tehlike arzedermi.bizim sorunumuz azosperm hareket yok.şimdi haftaya randevu alıp sonuçlarımı doktora gösterecem eşimin tahliller bitti benimkileride göstericem.yani şunu öğrenmek istiyorum bundan sonraki aşamalar nedir beni bilgilendirirmisiniz ilk defa olacak direk tese dediler aşılama falan yok bizde.lütfen yardımcı olurmusunuz.

canım çok sevindim kalp atışınıda duymasan da olması çok güzel.. allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah...

canım elbet rabbimin bir bildiği vardır az kalmış artık başlamasına hayırlı olsun inşallah sonu da güzel olsun..

Mirage canım tedavin hayırlı uğurlu olsun. Allah yardımcın olsun.. Dualarımdasın arkadaşım.. İnşallah bu sefer müjdeli haberi alacağız senden

nerdesin canım sen merak ettim valla.. iyi misin nasıl gidiyor?

bak doktorun sorun yok dediyse korkma hiçbişey olmaz iğneni yap ilaçlarını kullan kafana takma kese boyutunu da.. bebeğin sağlıklıymış önemli olan o hem bir daha birşey de gelmemiş anladığım kadarıyla yani birşey yoktur hiç merak etme.. allahım içini ferahlatsın inşallah..

canım benim çok üzüldüm ya ama bak yine hamile kalacaksın bu sana bir yol açacak çok zordur eminim ama atlatacaksın ve zamanı geldiğinde bebeğini kucağına aldığında hepsini unutacaksın... allah sabırlar versin yardımcın olsun inşallah tez zamanda bebeğine kavuştursun canım.. seni ve isteyen herkesi..

canım hakkında hayırlısı olsun inş bu saefer bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar

tugok canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik mide bulantıların başladımı

canım hakkında hayırlısı olsun inş bu saefer bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar

allah razi olsun havin insallah dua edyiyom bol bol kendime iyi kötüyede hazirladim daha cok kötüye nede olsa bu 3.denem olcak bu sefer basta cok üzüldüm cok agladim 2tane cikti öllmüslerdir rabbim ol derse olacak rabbime emenet ettim hayirlisi basi iyi gecmedi ya sonu güzel olur insallahh..

canım benim her şeyde hayır vardır yumurtan az diye üzüldün o iki yumurda embriyo oldu sana transfer edildi şimdi sen gayet pozitif düşüneceksinki bebişlerin sana tutunsun allahın hakkı üçtür derler inş bu sefer seninde yüzün güler beklemek zor ama inş sonunda güzel haberler vereceksin bize ve eşine rabbim bu sefer dolduracak kucağını canım

hıı anladım canım ama çalışmak iyi geliyor insana kafasını dağıtıyor insanın burada canım bende az önce memorialle görüştüm 24 kasım saat bir buçuğa nur hanıma randevu aldım hadi hayırlısı inş.

bu gün yine seni düşündüm o kadar uzaktın ki bana bu gün yine seni düşündüm o kadar yakındın ki bana hayal mi yoksa gerçekmi bilemiyorum her anımda seni yaşıyorum sen hem uzak hem yakın olan sen hem kalbimi sonsuz çarptıran sen heyacanım nefes alışım sen evlenmemdeki en büyük hayalim sen yokluğum karanlığım gizli gizli göz yaşım sen yıllar kadar uzağım sen yıllar kadar yakınımsın sen bedenimde bir parça sen doğmamış ama annenin özlemle beklediği yavrusunun sen kalp atışım nefes alışım yen aldığım hava sen her anım çok bekletme anneni artık gel cennetten beklediğim kuzucuğum sen her an dilimde dua rabbimden her saniye yakarışım sen evliliğime güneş sen evime ışık sen evimde tüten baca sen neşem gülüşüm sen cennet kokulu meleğim gel artık beklemek zor rabbim güç versede çok özlüyorum seni şimdi uzaksın belki bana ama rabbim büyük geleceksin kollarıma sen her saniye kalp atışım sen gün gün yaşayışım sen özlenen gel artık bitsin bu özlem.

havin , aysegül nasılsınız canlar :)))

bnm tedavi yine ertelenecek sanırsam (( bayram girdiği içn hsg filmim çekilemedi oda reglinden 1 hafta sonra çekiliyor..e yine bu reglimde hsg filmim olmadığı için raporum çıkamıcak ve yine aralık reglisine ertelenicek..yani benm düşüncem bu keşke biz raporu çıkaralım sen haftaya çektir sonradan getir deseler hsg yi ama hiç sanmam ( p.tesi gidicem bi konuşucam bakalım ne dicek dr..

canım pazartesi konuş inş doktorda olur der hakkında hayırlısı olsun tedavin geç olsunda güç olmasın canım

canım ben bugün bıraz efkarlıyım çok duygu gel gitleri yaşadım işte şimdi iyiyim

hepimiz yaşıyoruz ara ara o gelgitleri cnmm..ne yapalım bunlarda bizim kaderimizde var olanlar çok şükür ki sağlığımız yerinde ...

eşim aldı bugün telde normal demişti ama ben elime alınca bişi anlamadım tabi
METERYALİN TÜRÜ:konvansiyonel yayma (pap smear) 1 adet
METERYALİN YETERLİLİĞİ: değerlendirme için yeterli
endoservikal hücre ve transformasyon zon komponenti: var
tanı kodları:N72
TANI:servikal smear sonuç:negatif
intraepitelyal lezyon veya malignite görülmedi. lütfen bişiler söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…