• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kız az kalmış rabbim sıkı sıkı tutunmalarını nasip etsin bebişlerinin 10 kasımda güzel haberler alıcaz rabbimin izniyle

seminayyy test günün 10 kasimda türkiyede 10-12 gün arasimi beli oluyorr yurt disinda 14 gün sonra yapyorlar hayirlisii gec olsunn sabiriri ögreniyozz .......

bebişimolsun gel şöyle az sürüneyim sana banada nasip olsun hamilelik rabbimin izniyle

hoşgeldin canım nasılsın gittimmi doktora

seminayyy test günün 10 kasimda türkiyede 10-12 gün arasimi beli oluyorr yurt disinda 14 gün sonra yapyorlar hayirlisii gec olsunn sabiriri ögreniyozz .......

evet canım 10 ve 12 gün arasında test veriyo doktor 14 gün bıraz uzun görünsede inş senin bebişler için daha iyi olur canım o süre rabbim sağlıkla tutunup sağlıklı gelişmelerini nasip etsin bebişlerinin

rashel canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik keseyi görmeye gittinmi

slm canım iyiym sen nasılsın şükür keseyi gördük kısmetse salı günüde kalp atışları için gideceğiz onuda duydukmu rahatlayacağım inşallah.. valla hamilelikde iyi gidiyor şimdilik inşaallah tamamlayabliriz allahın izniyle doğurana kadar tedirginlikler bitmeyecek....

valla ben pek giremiyorum nete arada bakıyorum okumaya çalışıyorum sonra çıkıyorum ev halkı yasakladı transferden bu yana pc yi ama şimdi şimdi rahat bakabliyorum bir ara hiç elime bile alamadım meraktanda çatladım sizler neler yapıyorsunuz diye ama en azından kaçamakta olsa kısa süreli de olsa takipteyim sizi...

slm canım iyiym sen nasılsın şükür keseyi gördük kısmetse salı günüde kalp atışları için gideceğiz onuda duydukmu rahatlayacağım inşallah.. valla hamilelikde iyi gidiyor şimdilik inşaallah tamamlayabliriz allahın izniyle doğurana kadar tedirginlikler bitmeyecek....

valla ben pek giremiyorum nete arada bakıyorum okumaya çalışıyorum sonra çıkıyorum ev halkı yasakladı transferden bu yana pc yi ama şimdi şimdi rahat bakabliyorum bir ara hiç elime bile alamadım meraktanda çatladım sizler neler yapıyorsunuz diye ama en azından kaçamakta olsa kısa süreli de olsa takipteyim sizi...

canım benim çok sevindim keseyi gördün rabbimin izniyle kalp atışınıda duyarsın ve inş sağlıkla kucağınada alırsın sizi çok merak ediyoruz canım sizin gelişmelerinizi okumak bizede tecrübe oluyo

canım benim çok sevindim keseyi gördün rabbimin izniyle kalp atışınıda duyarsın ve inş sağlıkla kucağınada alırsın sizi çok merak ediyoruz canım sizin gelişmelerinizi okumak bizede tecrübe oluyo

dualarım inanın sizlerle anne olmayı isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın allahım en kısa zamanda bir evlat nasip etsin inşallah.. ve inanıyorum zamanı ve vakti gelince rabbim veriyor dualrı geri çevirmiyor baksana artık bende olmayacak dedim ama 3.denememde pozitifi görebildim şükür tamda ümitlerim tükenmişken...

birde şunu anladım 3 deneme esnasında, tedavi sırasında kesinlikle rahat olmak gerekiyor psikolojik açıdan, ilk 2 sinde çok gergindin tedirgindim ve negatif sonuç 3. denemede bıraktım tamamen rahattım bazen hatta düşünmedim ve sonuç pozitif...inşallah sizde poztif sonuçları alacaksınız inşallah

dualarım inanın sizlerle anne olmayı isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın allahım en kısa zamanda bir evlat nasip etsin inşallah.. ve inanıyorum zamanı ve vakti gelince rabbim veriyor dualrı geri çevirmiyor baksana artık bende olmayacak dedim ama 3.denememde pozitifi görebildim şükür tamda ümitlerim tükenmişken...

birde şunu anladım 3 deneme esnasında, tedavi sırasında kesinlikle rahat olmak gerekiyor psikolojik açıdan, ilk 2 sinde çok gergindin tedirgindim ve negatif sonuç 3. denemede bıraktım tamamen rahattım bazen hatta düşünmedim ve sonuç pozitif...inşallah sizde poztif sonuçları alacaksınız inşallah

canım rabbim büyük kime nezaman nasip edecek bunu bilemeyiz ama pes etmek yok yola devam bende negatifi aldıktan sonra şimdi ilki kadar umutlu düşünemiyom bazen rabbime sığındım 13 yılın özlemide var rabbim inş bana ve benim gibi bekleyen umut eden herkese tez zamanda bebişlerini hediye eder rabbim bizleride daha fazla aratmasın inş sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım

Son düzenleme:
hayırlısı canım inşallh.Dua edicem sana.Naptın karışımları kullanmadan mı deniyosun bu seferde

canım bana bitki çayı vermiş. ben onu dün akşam içmeye başladım. eşimin çayı ve macunu yarın sabah başlayacak. sabah aç karnına olmasını sıkıntı yapıyor biraz eşim. inşallah inatlaşmaz da yer içer. acayip yoğun karabiber tadı var o kadar bak eklemiş olmamıza rağmen. sabah sabah nasıl olacak bilmiyorum :) tedaviye başlayacağız eğer herşey yolundaysa bir yandan. daha fazla zaman kaybı olmasın. Allah korusun ilkinde olmazsa bari belki adamın gönderdikleriyle doğal yoldan olabilir. bana öneren arkadaşım 4 tüp bebek denemesinden sonra başlamış, 1,5 ay sonra hamile kalmış. üstelik sorunumuz da aynı.

mirage canım sende adım adım rabbimin izniyle tedaviye ve bebişene yaklaşıyorsun inş bu sefer bir sorun sıkıntı çıkmadan tedavine başlarsın canım

inşallah canım ya, ertelenirse yine inan üzülmeyeceğim. bu adamın gönderdikleri de bana umut ışığı yaktı. bir hayır vardır yine diyeceğim. ama düşündüm de başlasak da iyi olur artık ya :) ay ben de bilmiyorum her zamanki gibi kafam karıştı :)

ay sorma valla canım 3 tane dolgu yaptırdım ağrıdan öldüm bugün biraz daha hafifledi

geçmiş olsun gamzecimmm.

inşallah canım ya, ertelenirse yine inan üzülmeyeceğim. bu adamın gönderdikleri de bana umut ışığı yaktı. bir hayır vardır yine diyeceğim. ama düşündüm de başlasak da iyi olur artık ya :) ay ben de bilmiyorum her zamanki gibi kafam karıştı :)
.

canım benim inş bu ilaçlar sizde işe yarar rabbim büyük tedaviye başlamadan başladınızya daha kaliteli yumoşların olur sağlıklı döllenirler rabbimin izniyle herşeyde bir hayır vardır diyelim

Günaydın kızlar. Ne alemdesiniz ben giremiyorum birkaç gündür yoğunluktan. Bi de konuya yoğunlaştıkça içinden çıkılmaz bir hal aldı diye biraz uzak kalmaya uğraşıyorum ama bir yandan da merak ediyorum kim ne yapmış diye :))) Mirage şu aktarın telefonunu vs. bana da mesaj atar mısın canım benim de sebepsiz infertilite. Ben kafamı rahatlatmadan bu bebek gelmeyecek anlaşılan. Dün gece biraz canım sıkıldı olmayan çocuk üzerinden rüya bile gördüm :43: Kötü bir rüyaydı sabah uyandığımda neye uğradığımı şaşırdım. Bir format atma zamanı geldi galiba

kızlar günaydın....... benim nette sorun vardı sabah beri giremedim.... haftanız güzel başlasın inşallah....

üzgünüm malesef degerim 12.84 düşmüş ilaçları bırak dedi dr 3 güne kanamam başlarmış hakkımızda hayırlısı böyleymiş

üzgünüm malesef degerim 12.84 düşmüş ilaçları bırak dedi dr 3 güne kanamam başlarmış hakkımızda hayırlısı böyleymiş

canım lütfen üzülme ... Biz 12. Negatifi aldık sen ve ayşen pozitiften sonra düştü... çok zor biliyorum ama kendini topla lütfen o bebekler bu evlere girecek...

Günaydın,günaydın Pozitif düşünelim bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günümüz pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!

Back
X