- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzgünüm malesef degerim 12.84 düşmüş ilaçları bırak dedi dr 3 güne kanamam başlarmış hakkımızda hayırlısı böyleymiş
Teşekürederim pek iyi deyilim aslında ağrım devam ediyor. şişkinliğim de var o rahatsız ediyor. Yarın transferim var bu durumda nasıl olucak bilemiyorum.yuks canım nasılsın
gamze canım sen nasılsın
seminay canım sen nasılsın
Teşekürederim pek iyi deyilim aslında ağrım devam ediyor. şişkinliğim de var o rahatsız ediyor. Yarın transferim var bu durumda nasıl olucak bilemiyorum.
arkadaşlar merhaba.6. tedavim için puregon 300 lük istiyorum.elinde kalan varsa yardımcı olabilirmi...
canım benim bu şikayetlerini doktoruna sordunmu inş çabuk geçer
günün geldi demek rabbim sağlıkla sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin bebişinin kalan yumurtaları dondurmayı düşünüyonmu canım
afras canım bugün nasılsın[/QUOTE
tesekkür edrim havin rahatim rabbime emanet ettim rabbim olderse olur bakalim test günüm 14 kasimda aslinda 13 kasindada termini var trroid testi icin artik klinigi arayip sormammiz lazim hayirlisiyla günler geciyo sadece hic bir belirti yok diger denemlerimde belrtiler yasiyodum yada ben öyle hissediyodum belki basinda cok üzüldüm kendimi de co iyi hazirlamdigim icinmi bilmiyom hic belirti yok neyse hayirlisisi.....
Aslında doktora sormadım. Yarın belli olcak bakalım.Bendende kaynaklandı çok dolaştım evin içinde üşüttüm üstelik haliyle gaz oldum. evet dondurmayı istiyoruz. Umarım yüksek değildir ücreti rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
tesekkür edrim havin rahatim rabbime emanet ettim rabbim olderse olur bakalim test günüm 14 kasimda aslinda 13 kasindada termini var trroid testi icin artik klinigi arayip sormammiz lazim hayirlisiyla günler geciyo sadece hic bir belirti yok diger denemlerimde belrtiler yasiyodum yada ben öyle hissediyodum belki basinda cok üzüldüm kendimi de co iyi hazirlamdigim icinmi bilmiyom hic belirti yok neyse hayirlisisi.....
yuks canım nasılsın
gamze canım sen nasılsın
seminay canım sen nasılsın
canım benim kendine çok dikkat et transferden sonra dinlan bari kendini üşütme havalar soğuk inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana
canım maaliyeti en fazla bildiğim kadarıyla 1000 yahutta 500 tam net bilgim yok ama bu ikisi arasında dondurulmuşun maaliyeti değişiyo bırazda merkezle alakalı bence dondur canım olaki tutmadı ilaçsız iğnesiz rahat bir süreçte transferini bekliyon ben dondurulmuşlarımı almak için adetimi bekliyom ne iğne ne ilaç adetimden sonra sadece rahim kalınlaşması için ilaçlara başlıyacağım nasipse
ayşen canım sana bişey soracağım şu benim geçirdiğim operasyon varya adı aklımda değil rahime baktıya doktor bunu sende geçirdin operasyondan sonra adetinde geçikme oldumu bu operasyonu geçirenlerde adet geçikmesi oluyomuş merak ettim
kızlar slm, perşembe günü dondurulmuşlarla transferim yapıldı. bugün işe başladım, ve bugün kasık ağrım oldu çok, ve o kadar halsizim kiama bu halsizliğim kalça iğnelerinden belki de.. yani kalçalarım artık acının doruğunda, ne sağ ne sol dönebiliyorum
transferden önce başlamıştık, ilk tüp denememde bu iğneden yaptırmamıştı doktor, şimdi de olmasa iyiydi yaaa
bugün hastaneye gidip iğne yaptıracak halim bile yok, her yerim ağrıyor..valla nazlılıktan değil de kemiklerim ağrıyor resmen
![]()
ANGELcnm. elimde var ama 125m kullanıldı. sana yardımcı olmayı isterim. Umarım yakınsındır?
kızlar topik bi kaç gündür boş nerelerdesiniz....herkez nasıl:))
inşallah canım... ben yarın gidiyorum kontrole bakalım ne diyecek:) umarım öbür adetime başlar...
üzgünüm malesef degerim 12.84 düşmüş ilaçları bırak dedi dr 3 güne kanamam başlarmış hakkımızda hayırlısı böyleymiş
Selemlar güzel arkadaşlarım. Bana teselli veren ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Kürtajımı oldum çok şükür sağsalim atlattık. Odam doğumhane katındaydı doğumlar oldu sevinenleri gördükçe benimde içim yandı. En çok milletin eşi doğumhane kapısında eşini sevinçle heycanla beklerken benim eşimin boynu bükük beni beklemesi oldu. Evlendiğimden beri eşimi iki defa ağlarken gördüm biri bebek olduğunda biride olmadığında. Ameliyathaneye giderken yüzüne bile bakamadım. Ayıldığımdada zaten ilk lafım ağlıyomusun olmuş(( Benim günlük işte böyle. O gün çok zor geçti ama iyiyim şimdi insan neye alışmıyorki. Bundan sonra herşey güzel olur hepimiz için inşallah...
mirage canım bn keçiboynuzu pekmezine karıtırıp yedirmiştim,bütün gün tok tutup enerjin azalmıyor zaten,sende bir şey görmedi demek fsh ve diğer hormonların için bitki çayın önemli hergün mutlaka kullan aktarın dediği gibi.Eşine desstek ol ağzına sen ver biraz ağır karışımı ama bal koyunca daha zor olmuş olabilir.Mutlaka düzenli kullandırt sonra spermiyogram testini yaptır bizede bilgi ver.
kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz...
kızlar slm, perşembe günü dondurulmuşlarla transferim yapıldı. bugün işe başladım, ve bugün kasık ağrım oldu çok, ve o kadar halsizim kiama bu halsizliğim kalça iğnelerinden belki de.. yani kalçalarım artık acının doruğunda, ne sağ ne sol dönebiliyorum
transferden önce başlamıştık, ilk tüp denememde bu iğneden yaptırmamıştı doktor, şimdi de olmasa iyiydi yaaa
bugün hastaneye gidip iğne yaptıracak halim bile yok, her yerim ağrıyor..valla nazlılıktan değil de kemiklerim ağrıyor resmen
![]()
bebişimolsun gel şöyle az sürüneyim sana banada nasip olsun hamilelik rabbimin izniyle
hoşgeldin canım nasılsın gittimmi doktora