eşimin böbreğinde taş çıktı hemde kocaman ameliyat şart yani üstüne üstlük eşimin ailesinin anlayışsızlığı iki canımla ortada kaldım ne yapacağımı şaşırdım
geçmis olsun canim,Allah kolaylik versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimin böbreğinde taş çıktı hemde kocaman ameliyat şart yani üstüne üstlük eşimin ailesinin anlayışsızlığı iki canımla ortada kaldım ne yapacağımı şaşırdım
merhaba kızlar hastanede 2 ün kak-ldıktan sonra bugün taburcu oldum çok şükür.Hafif kanamam oldu dr.gittim dinlendirelim seni dediler 2 ün dinlendim allah tan bebişlere bişey olmadan kanamam durdu.Dikkat etmek lazım.Bir kadın eldi dolap kapağını kaldırdığı için ve hamile olduğuu bilmediğinden kalbi durmuş bebeğin aldılar.Bn yatıp dinlncem 10 gün raporluyum.Çok şükür iyiim şimdi.Sizler nasılsınız?Test günü sonucu alan oldumu ?
çok şükür rabbime tedavinin başından beridir ,her işim rast gitti.içimden geçende 5. gün transferiydi.etraftan ve netten okuduklarıma göre 5.transferinde tutunma oranı daha yüksekmiş
kizlar sonuc belli olduuu hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allhin izniylee rabbim bu mutlulugu hepmize yasatsin ya hala inanmuíyom okadr olumsuzluktan sonra hepinize cokk tesekkür edim dualrimdasiniz hpininizz bana cook yardimci olunz allah razi olsun ama ben hala soktayimmmm...rabbim bu mutlulugu herkese yasatsin aminnnnnnnnnn.....
sen bilirsin tatalım ben seni tanımıyorum ve sana demedim zaten burda nazımın geçtiği arkadaşlar var ve ben onlara diyorum sen bilirsin istediğini yapabilirsin burdan benim haddim değil akıl vermek....
uznun zaman giremedim,butun hamile kalan arkadaslari tebrik ederim Allah tamamina erdirsin,tedavide olan arkadaslarada Rabbim hayirli sonuçlar versin..
ben 17 sinde baslicam tedavi 7 sinde baslanildi,ve 5 gun tedavi sorasi doktor yine iptal karari aldi,3 yumurta gelisiyordu,bu seferde degerlerim iyi çimamis güya,pazartesi randevum var bakalim neymis daha detayli ögrenirim..
bu hastanenin derdi ne tam anlamis degilim,statistik meselesi mi diye iyi suphelenmeye basladim,zaten bende yumurta yetmezligi var,ve en buyuk dozlarla bile 3 yumurta elde edilebiliyor,bunlarda bana vakit kaybetiriiyor habire iptal ederek,ben birtane yumurta bile olsa devam edilecegini konusmustum bu seferde kan degerleri kötü dediler,iyice kafam karisti,guvenemiyorum dogrusu ...
Mirage canim tedavine baslamissin,hayirli olsun,Allah gonlune gore versin
hoşgeldin bircikcim, inşallah bu defa yüzün gülecek. yeni tedaviye başlar başlamaz haber ver olur mu? acele de etme, Allah hayırlısını nasip etsin, hayırlı zamanda inşallah.
teşekkür ederim canım, Allah cümlemizin gönlüne göre versin inşallah.
Bircik merhaba,
benimde pek keyifler yok... bir kere basladim, tedavi iptal oldu, folikuller istenilen buyukluge gelemedi.... 2 ay ara verdim, tekrar baslayacagim ama nerde baslayacagima karar veremedim....
ozel mesaj atamiyorum :-(
2 saat kadar çıkıyorum alış verişe gitmem lazım allaha emanet olun :) döndüğümde inşallah yine güzel haberler görürüm:)
afras değerin kaç çıktı. sanırım senin bugün 12 gündü değil mi.
afras çok ama çok sevindim allahım tamamına erdirsin bende demiştim hatırlarsan sen hamilesin diye allahım aynı duyguları olmayan her keze yaşattır içinde banada:))) yuks canım sende hamilesin inşallah sende sevineceksin bize çok dua edin duaya ihtiyacımız var tatlım:))))
cnm tebrik ederim.. Allah tamamına erdirsin inşallah... :))) bu günün güzel haberi :)))
inş canım senin bu tedavin ilk ve son tedavin olsun rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebişini inş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bende hayırlısıyla başlasam bebişlerimi göbüşüme alsam onlarda rabbimin izniyle bana sıkı sıkı tutunsalar
canım benim tedavin geç olsunda güç olmasın inş canım bendede troid sorunu var doktor normalde sıkıntı yaşamazsın ama olası bir hamilelikte düşük riskini ortadan kaldıralım diye banada tedaviye başladığımdan beri troid hapı yazdı onu kullanıyom canım troid sorunu hapla çözülecek bişey inş onuda halleder hayırlısıyla tedavine başlarsın
canım benim çok geçmiş olsun rabbim bir daha böyle üzüntü acı yaşatmasın
canım geçmiş olsun bundan sonra bebişlerin büyümeye başlıyo daha dikkatli ol ve hep dinlenmeye çalış
canım benim de 5. gün transferiydi 5. gün transferi dahaiyi oluyo diyolar rabbim transferden sonra bebişinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin
afras canım ben sana ne diyordum rabbimin izniylede o iki yumurta büyüdü toplandı döllendi şimdide annesine sıkı sıkı tutundu rabbim tamamına erdirsin rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik yaşamanı nasip etsin rabbim sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin canım duada unutma bizide
miss_angel canım eşine çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla bunuda atlatmanızı nasip etsin bebeğini düşün canım çok üzme kendini oda bu süğreçten etkilenmesin
afras çok ama çok sevindim allahım tamamına erdirsin bende demiştim hatırlarsan sen hamilesin diye allahım aynı duyguları olmayan her keze yaşattır içinde banada:))) yuks canım sende hamilesin inşallah sende sevineceksin bize çok dua edin duaya ihtiyacımız var tatlım:))))
canım çook geçmiş olsun evet bebişlere bişey olmamış Allah korusun çook ii bak annesi yeğenlerimize:))merhaba kızlar hastanede 2 ün kak-ldıktan sonra bugün taburcu oldum çok şükür.Hafif kanamam oldu dr.gittim dinlendirelim seni dediler 2 ün dinlendim allah tan bebişlere bişey olmadan kanamam durdu.Dikkat etmek lazım.Bir kadın eldi dolap kapağını kaldırdığı için ve hamile olduğuu bilmediğinden kalbi durmuş bebeğin aldılar.Bn yatıp dinlncem 10 gün raporluyum.Çok şükür iyiim şimdi.Sizler nasılsınız?Test günü sonucu alan oldumu ?
kizlar sonuc belli olduuu hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allhin izniylee rabbim bu mutlulugu hepmize yasatsin ya hala inanmuíyom okadr olumsuzluktan sonra hepinize cokk tesekkür edim dualrimdasiniz hpininizz bana cook yardimci olunz allah razi olsun ama ben hala soktayimmmm...rabbim bu mutlulugu herkese yasatsin aminnnnnnnnnn.....