• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

saolun kızlar allah büyğk elbette ben baya bi zaman aranızda olamicam beni unutmayın anacım

merhaba kızlar hastanede 2 ün kak-ldıktan sonra bugün taburcu oldum çok şükür.Hafif kanamam oldu dr.gittim dinlendirelim seni dediler 2 ün dinlendim allah tan bebişlere bişey olmadan kanamam durdu.Dikkat etmek lazım.Bir kadın eldi dolap kapağını kaldırdığı için ve hamile olduğuu bilmediğinden kalbi durmuş bebeğin aldılar.Bn yatıp dinlncem 10 gün raporluyum.Çok şükür iyiim şimdi.Sizler nasılsınız?Test günü sonucu alan oldumu ?

geçmiş olsun kedi, kendine dikkat et.

çok şükür rabbime tedavinin başından beridir ,her işim rast gitti.içimden geçende 5. gün transferiydi.etraftan ve netten okuduklarıma göre 5.transferinde tutunma oranı daha yüksekmiş

maşallah canım. hep de yolunda gitsin inşallah herşey. ben de 5.gün transferlerinde tutma ihtimalinin daha yüksek olduğunu duymuştum.

kizlar sonuc belli olduuu hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allhin izniylee rabbim bu mutlulugu hepmize yasatsin ya hala inanmuíyom okadr olumsuzluktan sonra hepinize cokk tesekkür edim dualrimdasiniz hpininizz bana cook yardimci olunz allah razi olsun ama ben hala soktayimmmm...rabbim bu mutlulugu herkese yasatsin aminnnnnnnnnn.....

afras bana sürünür müsün biraz? :))) tebrik ederim canım. topicimizin neşesine neşe kattın. teşekkür ederiz :))) hep böyle güzel haberler almak nasip olsun.

eşimin böbreğinde taş çıktı hemde kocaman ameliyat şart yani üstüne üstlük eşimin ailesinin anlayışsızlığı iki canımla ortada kaldım ne yapacağımı şaşırdım

çok geçmiş olsun canım ya. işte hayat böyle, öğrendik artık. yüzümüz bir gülüyor bir düşüyor. Allah beterinden saklasın canım. çaresi var sonuçta. Allah çaresiz dert vermesin. sen bebeğini koru, onu üzme. Allah sana kuvvet versin ki sen de eşine kuvvet verebilesin.

sen bilirsin tatalım ben seni tanımıyorum ve sana demedim zaten burda nazımın geçtiği arkadaşlar var ve ben onlara diyorum sen bilirsin istediğini yapabilirsin burdan benim haddim değil akıl vermek....

:)))))))))) ayşegül yaaa. nazının geçtiği arkadaşları sayar mısın bi? Allah senin iyiliğini versin güldürdün kız beni.

uznun zaman giremedim,butun hamile kalan arkadaslari tebrik ederim Allah tamamina erdirsin,tedavide olan arkadaslarada Rabbim hayirli sonuçlar versin..

ben 17 sinde baslicam tedavi 7 sinde baslanildi,ve 5 gun tedavi sorasi doktor yine iptal karari aldi,3 yumurta gelisiyordu,bu seferde degerlerim iyi çimamis güya,pazartesi randevum var bakalim neymis daha detayli ögrenirim..

bu hastanenin derdi ne tam anlamis degilim,statistik meselesi mi diye iyi suphelenmeye basladim,zaten bende yumurta yetmezligi var,ve en buyuk dozlarla bile 3 yumurta elde edilebiliyor,bunlarda bana vakit kaybetiriiyor habire iptal ederek,ben birtane yumurta bile olsa devam edilecegini konusmustum bu seferde kan degerleri kötü dediler,iyice kafam karisti,guvenemiyorum dogrusu ...

hoşgeldin bircikcim, inşallah bu defa yüzün gülecek. yeni tedaviye başlar başlamaz haber ver olur mu? acele de etme, Allah hayırlısını nasip etsin, hayırlı zamanda inşallah.

Mirage canim tedavine baslamissin,hayirli olsun,Allah gonlune gore versin

teşekkür ederim canım, Allah cümlemizin gönlüne göre versin inşallah.

hoşgeldin bircikcim, inşallah bu defa yüzün gülecek. yeni tedaviye başlar başlamaz haber ver olur mu? acele de etme, Allah hayırlısını nasip etsin, hayırlı zamanda inşallah.

teşekkür ederim canım, Allah cümlemizin gönlüne göre versin inşallah.

hosbulduk canim,gelismeleri mutlaka yazacagim canim,buyuk bi ihtimal hastane degisikligi olcak,amin amin hayirlisi cumlemize insaAllah

Bircik merhaba,
benimde pek keyifler yok... bir kere basladim, tedavi iptal oldu, folikuller istenilen buyukluge gelemedi.... 2 ay ara verdim, tekrar baslayacagim ama nerde baslayacagima karar veremedim....
ozel mesaj atamiyorum :-(

Bircik merhaba,
benimde pek keyifler yok... bir kere basladim, tedavi iptal oldu, folikuller istenilen buyukluge gelemedi.... 2 ay ara verdim, tekrar baslayacagim ama nerde baslayacagima karar veremedim....
ozel mesaj atamiyorum :-(

canim ya geçmis olsun,bende ayni durumdayim,bende nerde devam edecegime karar vermedim,ama baska bi doktoredan randevu aldim bile,bakalim ne diyecek,yurt disinda hemen donör tavsiye ediyolar,benim 3 yumurtayi begenmiyolar :(

afras çok ama çok sevindim allahım tamamına erdirsin bende demiştim hatırlarsan sen hamilesin diye allahım aynı duyguları olmayan her keze yaşattır içinde banada:))) yuks canım sende hamilesin inşallah sende sevineceksin bize çok dua edin duaya ihtiyacımız var tatlım:))))

allah razi olsun tabiki her zaman dualarimdasiniz allahimn izniyle rabbim büyük herkese yasatir insalahh anne olmayii.....

inş canım senin bu tedavin ilk ve son tedavin olsun rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebişini inş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bende hayırlısıyla başlasam bebişlerimi göbüşüme alsam onlarda rabbimin izniyle bana sıkı sıkı tutunsalar

canım benim tedavin geç olsunda güç olmasın inş canım bendede troid sorunu var doktor normalde sıkıntı yaşamazsın ama olası bir hamilelikte düşük riskini ortadan kaldıralım diye banada tedaviye başladığımdan beri troid hapı yazdı onu kullanıyom canım troid sorunu hapla çözülecek bişey inş onuda halleder hayırlısıyla tedavine başlarsın

canım benim çok geçmiş olsun rabbim bir daha böyle üzüntü acı yaşatmasın

canım geçmiş olsun bundan sonra bebişlerin büyümeye başlıyo daha dikkatli ol ve hep dinlenmeye çalış

canım benim de 5. gün transferiydi 5. gün transferi dahaiyi oluyo diyolar rabbim transferden sonra bebişinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin

afras canım ben sana ne diyordum rabbimin izniylede o iki yumurta büyüdü toplandı döllendi şimdide annesine sıkı sıkı tutundu rabbim tamamına erdirsin rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik yaşamanı nasip etsin rabbim sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin canım duada unutma bizide

miss_angel canım eşine çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla bunuda atlatmanızı nasip etsin bebeğini düşün canım çok üzme kendini oda bu süğreçten etkilenmesin

insallah canim arkasida gelecek sizlerin o güzell müjdeli haberlerinizle bendé mutlu olacan her zaman dualarimdasinizz......

afras çok ama çok sevindim allahım tamamına erdirsin bende demiştim hatırlarsan sen hamilesin diye allahım aynı duyguları olmayan her keze yaşattır içinde banada:))) yuks canım sende hamilesin inşallah sende sevineceksin bize çok dua edin duaya ihtiyacımız var tatlım:))))

Teşakürederim güzel dileklerin için amin inşallah bol bol duaaa ediyorum. Rabbim hepimize tattırsın bu duyguyu inşallahhh:)

merhaba kızlar hastanede 2 ün kak-ldıktan sonra bugün taburcu oldum çok şükür.Hafif kanamam oldu dr.gittim dinlendirelim seni dediler 2 ün dinlendim allah tan bebişlere bişey olmadan kanamam durdu.Dikkat etmek lazım.Bir kadın eldi dolap kapağını kaldırdığı için ve hamile olduğuu bilmediğinden kalbi durmuş bebeğin aldılar.Bn yatıp dinlncem 10 gün raporluyum.Çok şükür iyiim şimdi.Sizler nasılsınız?Test günü sonucu alan oldumu ?
canım çook geçmiş olsun evet bebişlere bişey olmamış Allah korusun çook ii bak annesi yeğenlerimize:))

kizlar sonuc belli olduuu hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allhin izniylee rabbim bu mutlulugu hepmize yasatsin ya hala inanmuíyom okadr olumsuzluktan sonra hepinize cokk tesekkür edim dualrimdasiniz hpininizz bana cook yardimci olunz allah razi olsun ama ben hala soktayimmmm...rabbim bu mutlulugu herkese yasatsin aminnnnnnnnnn.....

Allahım o kadar sevindim ki bu güzel habere...halay başına geçin....Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin maşallah maşallah..

Tebrik ederim allahım senin gibi duyguları yaşatmayı herkese nasip etsin inşallah.
Allahım kucağına almak nasip etsin

kızlar size bişey soracağım benim düşükten sonra merkezden hiç aramadılar ben trabzonda yaptırdım acaba merkezi değiştirsemmi..doktorum iyi ama tüp bebekle ilgili gel kromozom testi yapalım falan filan demediler şu tarihte gel demediler düşükten sonra kontrole giitim sadece o zaman bile fazla kalmadım doktorun odasında..trabzonda clınart diye bir merkez var acaba orayımı denesem ikinci denemede..yada doktorum nasıl olsa ilaç düzeyini biliyor yine ordamı yaptırsam..şimdi ilgisiz olmaları beni huylandırdı...

yeni tedaviye aralıkta başlıyacağım ya düşünüyorum öyle düşünceler heyecan başladı şimdiden trabzon clınartta yaptıran varsa hani hangi testleri yaptılar ne oldu ne bitti öğrenmek istiyorum yardım ederse arkadaşlar valla kafamdaki soru işaretleri gider..ya bide o kadar para verdim raporsuz yaptırdım hani birazcık ilgi olsaydı iyiydi ama nerde....hele ne yapsam ne etsem şaştım ya..ne yapım güzeller ya o merkeze gideyim bir tahlil falan yaptıralım eşimle banada baksınlar demi sonra karar vereyim öylemi yapayım...

bişey daha soracağım sonra yemek yapacağım:))) şimdi sprmleri yumurtaya enjekte ederken kromozom bozukluğu var m diye bakmıyorlar değilmi yada yumurtaya eğer kromozom testi iyi değilse ona göre yapıyorlar değil mi...pıhtılaşma testi yaptıracağım oda iyi çıkarsa tek sorun kromzom bozukluğu oluyor dimi...niye düşsün demi...ay ben bile sıkıldım ha bu sorulardan ...

Back
X