canım asla olumsuz düşünce aklına getirme canım rabbimin izniyle 9.15 olan değerin yarın katlanmış olacak hep güzel düşün yarında herşey güzel olsun
alışcaz artık zevkliymiş ya, bide evde aç kalınca.. oh bi gittim hemen sofra geldi önüme :))
oh mis gibi olmuştr ellerine sağlık, benim mutfağada lazım öyle bir temizlik, 15 tatilde kardeşlerimi bekliyorum evi bi paklasınlar diye.
ooff miragem offff ilk 8 gün nasıl geçti anlamadım ama kanamam başladıktan sonraki şu 4 gün geçmek bilmedi sanki.. inşallah katlanır değerim.. bazı sitelerde 10 altı gebelikten söz edilmez yazıyor ama takmıcam artık kafama ne yapayım.. etmem mi herzaman hepiniz dualarımdasınız ve öyle olmaya da devam edicem...
canım yok düzelmeye calısıorum sadece cok kırıldım içim bosaldı belki birikimdi ama sağolsun aysegul sen rahatlattınız benı..evet 5+6 gunlukken dr gösterdi ama diinletmedi o dr memnun kalmadım baska dr gittim 7+1 gunlukken dinletti ama az zararı olmasın dedi 17sine konturol yazdı tekrar gidicem inş iyidir.senınde degerlerın yukselıcek inş benımde cok dusuktu 15 gunde zor katlandı biliosundur aysegul hamılesın dıosa hamilesindir..onun dedikleri hep cıkıo aysegul cok kıymetlı onun dinle ve guven o nederse o:):) bende ınanıyorum bebış gelecek senınde degerlerın gunden gune katlanacak zor gunler ama gecicek inş bizim bebişler nazlı
Allah razı olsun cnm.. moral oluyor tabi insana çok.. inş kocaman bir pozitif yazarım ve sonra sırayla herkes pozitif yazar burda..
bu arada kulağınıda cevap vermişin ama biz halaa sormaya devam etmişiz :)) kusura bakma cnm gözümden kaçmış cevap
canım yok düzelmeye calısıorum sadece cok kırıldım içim bosaldı belki birikimdi ama sağolsun aysegul sen rahatlattınız benı..evet 5+6 gunlukken dr gösterdi ama diinletmedi o dr memnun kalmadım baska dr gittim 7+1 gunlukken dinletti ama az zararı olmasın dedi 17sine konturol yazdı tekrar gidicem inş iyidir.senınde degerlerın yukselıcek inş benımde cok dusuktu 15 gunde zor katlandı biliosundur aysegul hamılesın dıosa hamilesindir..onun dedikleri hep cıkıo aysegul cok kıymetlı onun dinle ve guven o nederse o:):) bende ınanıyorum bebış gelecek senınde degerlerın gunden gune katlanacak zor gunler ama gecicek inş bizim bebişler nazlı
iyiki varlar canım herzaman yanımdalar şükür..valla mis oldu.kardeşler fikri güzelmiş Allah razı olsun onlardanda.
ooff miragem offff ilk 8 gün nasıl geçti anlamadım ama kanamam başladıktan sonraki şu 4 gün geçmek bilmedi sanki.. inşallah katlanır değerim.. bazı sitelerde 10 altı gebelikten söz edilmez yazıyor ama takmıcam artık kafama ne yapayım.. etmem mi herzaman hepiniz dualarımdasınız ve öyle olmaya da devam edicem...
tatlım şımardım birden:)) evet bende aynını diyorum boyacıya olacak allahın izni ile.... burçlarla alaknız varmıdır bilmem ama ben boğa burcuyum:))) genelde hislerim yanılmaz...boyacı hamile havin bu tedavide hamile kalacak inşallah bende:))
tatlım şımardım birden:)) evet bende aynını diyorum boyacıya olacak allahın izni ile.... burçlarla alaknız varmıdır bilmem ama ben boğa burcuyum:))) genelde hislerim yanılmaz...boyacı hamile havin bu tedavide hamile kalacak inşallah bende:))
boyacı ilk zamanlarda kanama burda çok okuduğumzu birşey. ben de olsam kesin endişelenirdim, insan karlısındakine söylerken rahat söyleyebiliyor da yaşayan farklı hissediyor tabi. ama mesela ben test yaptırdığımda sonuç 0,1'di. yani negatif dediğin öyle olur :) seninki kesin artmıştır. zaten kanama da durdu diosun de mi? boşver sen bazı siteleri. bu tip durumlarda çok da kurcalama diğer forumları. :) sanki ben yapabiliyormuşum gibi öğütlüyorum. neyse ki 1 gece kaldı. kaçta gidicen yarın teste?
kanama okuduk cnm ama benm c.tesi leke geldi dr. olur dedi pazar bildiğin adetin ilk günü gibi kanamam oldu dr.a gittim clexane ı kesti (ve evet bende burdan umutluyum zaten) p.tesi hemen lekeye döndü salıda tamamen kesildi.. inş. iğne kesildiği için kesilmiştir kanama ve bebişim benimleedir.. evet cnm artık sabah gidiyorum kan vermeye ve pozitifi alıp gelicem inş.. :)))
verdiğiniz moral sayesinde pozitif almadan gelmem artık saolun hepiniz canlar :))) darısı hepimizin başına :)
etmezmıyımmmm heran aklımdasınız ..rabbım bu mutlulugu aynı sıkıntıları ceken arkadaslarıma da nasıp et dıye sureklı sureklı dua edıyoum..
ayşegülcüm fikirlerine saygım var arkadaşım. ama geçen sayfaları okuduysan bu konuyu daha uzatmayacağımı anlamışsındır. sana tavır aldığımı düşünmeyesin diye veriyorum bu cevabı. senin de dediğin gibi ortada mesele edilecek birşey yok. o yüzden kaldığımız yerden devam ediyoruz. olayı kendi akışına bırakırsak daha iyi olabilir diye düşünüyorum. o haklı bu haklı konularına girmeyelim boş yere. çünkü herkes kendine göre haklı. demek ki bende olumsuz bir etki bırakmış ki tepki vermişim. yolun başından beri berabersek ve sürekli dert paylaşıyorsak ben niye ilk defa böyle bir tepki verdim? ikinci denememdeyim beni olumsuzluğa sürükleyecek şeyleri hayatımın dışında tutmaya çalışıyorum sadece. sen de bu fikrime saygı gösterebilirsen çok sevinirim.
banamıydı aysegülemi tatlım vallahi anlamadım:)
iyiki varlar canım herzaman yanımdalar şükür..
boyacı canım yarın sabah erkenden kalk :) testini yap biz uyanana kadar sonucunu almış ol ki güne güzel haberlerle başlayalım inşallah.
amin canım inşallah güzel haberle gel darısı klasik lafımı yazayım da ....darısı bu topikte olan olmayan tek duası evlat olan herkezin başına aminnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?