eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlarrr ben iki gündür temizlikle uğraşıyorum ama yazılanları okudum çokkk üzüldüm.ben bilerek yprum yapmak istemedim çünkü biliyorsunuz ben burda rezil edilmiştim ortaya dökülmedik konum kalmamıştı. Allah razı olsun desteklerinizle belkide evliliğim bitmedi.neyse konu ben değilim. demek istediğim burası çok önemli bizler için.ne oldu nasıl oldu nerden çıktı önemli değil bence elfaes ve mirage barışın eğer küsseniz değilsenizde bence birbirinize iyi temennide bulunun bizde sevinelim gerçekten kim haklı demiyorum ikinizde kendinize göre en haklısınızdır zaten tartışmalarda bu sebepten çıkar kimse sen haklısın ama ben yinede seninle tartışıyorum demez saçma olur.elfaes balık burcu o endişeli psikologa gitti geçen daha iyi olabilmek için ama mirage de haklı tedavi beklemek başlamak çok zor zaman ilerliyor ve sen hala aynı noktadasın.benimle başlayanlar doğurdu lan daha ne olsun.küfür de ettim sonunda.neyse kızlar ne olur bak ilk adımı atan sevap kazanır biriniz diğerine kusura bakma desin diğeride zaten kesin sende kusura bakma der.aynı topikte olup konuşmamak aynı evde konuşmayan karı koca olmak kadar zordur.barışın kızlar ne olur.bizi birtek biz anlarız.ele kolay yaşadıklarımız valla.

canım asla olumsuz düşünce aklına getirme canım rabbimin izniyle 9.15 olan değerin yarın katlanmış olacak hep güzel düşün yarında herşey güzel olsun

Allah razı olsun cnm.. moral oluyor tabi insana çok.. inş kocaman bir pozitif yazarım ve sonra sırayla herkes pozitif yazar burda..

bu arada kulağınıda cevap vermişin ama biz halaa sormaya devam etmişiz :)) kusura bakma cnm gözümden kaçmış cevap

canım öyle olunca daha zevkli olmuştur bence :))

boyacı ilk zamanlarda kanama burda çok okuduğumzu birşey. ben de olsam kesin endişelenirdim, insan karlısındakine söylerken rahat söyleyebiliyor da yaşayan farklı hissediyor tabi. ama mesela ben test yaptırdığımda sonuç 0,1'di. yani negatif dediğin öyle olur :) seninki kesin artmıştır. zaten kanama da durdu diosun de mi? boşver sen bazı siteleri. bu tip durumlarda çok da kurcalama diğer forumları. :) sanki ben yapabiliyormuşum gibi öğütlüyorum. neyse ki 1 gece kaldı. kaçta gidicen yarın teste?

tatlım şımardım birden:)) evet bende aynını diyorum boyacıya olacak allahın izni ile.... burçlarla alaknız varmıdır bilmem ama ben boğa burcuyum:))) genelde hislerim yanılmaz...boyacı hamile havin bu tedavide hamile kalacak inşallah bende:))

önamli değil canım düşünmeniz yeter

sen bu gece hiç olumsuz bişey aklına getirme bu süreçte biliyon en önemli faktör moral yüksekliği canım sen hep olumlu pozitif düşün yarında inş bu sayfaya kocaman harflerle hamileyim yazacaksın

ayy cnm yaa rabbim bizede nasip etsin o günleri inş.. saol cnm inş. katlanır dediğin gibi.. evet aysegulu nun hislerine güveniyorum.. umut dünyası işte cnm ne yapalım bizimde sınavımız bu .. inş .. başarıyla atlatıcaz hepimiz..

valla mis oldu.kardeşler fikri güzelmiş Allah razı olsun onlardanda.
iyiki varlar canım herzaman yanımdalar şükür..

boyacı canım yarın sabah erkenden kalk :) testini yap biz uyanana kadar sonucunu almış ol ki güne güzel haberlerle başlayalım inşallah.

burcun güzelmiş boğa kadını güçlü olur benim içinde yorum yap ben afedersin ne b.. yicem daha kocam konuyu bi açtı kapattı.ne zamana kadar bekliyim onun söylemesini valla yakında patlarım.yürü gidiyoz tüp beebğe dicem.nerde tedavi olacağım belli değil.

ayşegülllllllllllllllllllll sen varya bu gece bunu yazdınya ben artık tedaviye başlıyana kadar uçarım :):))

ayşegül canım sanada çok dua ediyom rabbim busefer hepimizin yüzünü güldürecek rabbim bu kadar arattı bundan sonra aratmıyacak inş

:):) sen banada demiştin ve öylede oldu senın hıslerine guveniyorum ama boyacının hamile kaladığını ve bebiğininde olacakdığına inanıyorum inş senın ve havının ve tüm isteyenlerın rabbım biran önce kucagını doldursun inş kalbımız temız olsun ozaman rabbım bize yardım eder ve yüzümüzü güldürür ben inanıyorum

kanama okuduk cnm ama benm c.tesi leke geldi dr. olur dedi pazar bildiğin adetin ilk günü gibi kanamam oldu dr.a gittim clexane ı kesti (ve evet bende burdan umutluyum zaten) p.tesi hemen lekeye döndü salıda tamamen kesildi.. inş. iğne kesildiği için kesilmiştir kanama ve bebişim benimleedir.. evet cnm artık sabah gidiyorum kan vermeye ve pozitifi alıp gelicem inş.. :))) sabah 8 de orda olucam cnm sonucu alır almaz yazarım size tabi negatif olursa üzüntüden hemen girmeyebilirim :)

verdiğiniz moral sayesinde pozitif almadan gelmem artık saolun hepiniz canlar :))) darısı hepimizin başına :)

Son düzenleme:

amin canım inşallah güzel haberle gel darısı klasik lafımı yazayım da ....darısı bu topikte olan olmayan tek duası evlat olan herkezin başına aminnn....

cnm ben cok inanırım ve evet genelde boğa burçlarının hisleri kuvvetli oluyor.. bir arkadaşım vardı o da öyleydi.. bende başak burcuyum.. eğer bebişim olursa oda eylül e geliyor başak burcu :))) 2 başak çekilir miyiz bilmem :)

etmezmıyımmmm heran aklımdasınız ..rabbım bu mutlulugu aynı sıkıntıları ceken arkadaslarıma da nasıp et dıye sureklı sureklı dua edıyoum..

canım muayenene 12. haftadan sonra eşinle git fırsatı varsa, ultrasonda tam anlamıyla bebişi bebişgibi görüyorsun daha ilerleyen haftalarda büyüyeceği için öyle bütün göremiceksin bu güzellik kaçmaz aklında olsun

ayşegülcüm fikirlerine saygım var arkadaşım. ama geçen sayfaları okuduysan bu konuyu daha uzatmayacağımı anlamışsındır. sana tavır aldığımı düşünmeyesin diye veriyorum bu cevabı. senin de dediğin gibi ortada mesele edilecek birşey yok. o yüzden kaldığımız yerden devam ediyoruz. olayı kendi akışına bırakırsak daha iyi olabilir diye düşünüyorum. o haklı bu haklı konularına girmeyelim boş yere. çünkü herkes kendine göre haklı. demek ki bende olumsuz bir etki bırakmış ki tepki vermişim. yolun başından beri berabersek ve sürekli dert paylaşıyorsak ben niye ilk defa böyle bir tepki verdim? ikinci denememdeyim beni olumsuzluğa sürükleyecek şeyleri hayatımın dışında tutmaya çalışıyorum sadece. sen de bu fikrime saygı gösterebilirsen çok sevinirim.

banamıydı aysegülemi tatlım vallahi anlamadım:)

iyiki varlar canım herzaman yanımdalar şükür..

boyacı canım yarın sabah erkenden kalk :) testini yap biz uyanana kadar sonucunu almış ol ki güne güzel haberlerle başlayalım inşallah.

cnm devlette ya benm en erken 8 de gidicem..aslında beta hcg 1.5 saatte çıkıyor ama geçen p.tesi 2 arkadaş var onlar 10.30 da verebilmiş kanı ve sonucu da 2 de almışlardı.. çok kalabalıkmış.. oyüzden bende de öyle bir aksilik olursa erken giremeyebilirm ama emiin ol haber alır almaz yazmayı çok istiyorum.. tabiki pozitifse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…