Herkese merabalarrrr
kızlar her zaman tek tek yazamıorum telden girdiğim için zor oluyo kusura bakmayın..
Bu ananas işini tuttum e o zaman bu sadece tüp bebek için diil normal zamandada tutunmasını kolaylaştırıyordur şimdiden yemeye başlayalım biz bakarsınız tüpe gerek kalmaz 
ay arkadaşlar sigara içmeyin cidden özellikle eşleriniz şimdiden bıraksın benim eşim aralık sonunda bıraktı haziranda yapılan testte morfoloji ve ileri hareket çok belirgin şekilde artmıştı..
Demek fındık çekirdek bize yaramıo bende kocama yedirirken tırtıklıodum hep.. O dönemde yemicez bunlarıda o zaman
ya arkadaşlar birde siz kimlere söliceksiniz bu tedaviyi benim görümcem ve bir iki arkadaşımız biliyo.. Ama görmceme eylülde başladık dersem kayınvalidem falan herkes öğrencek zaten. Bilmeleri sorun diil aslında artık bu saatten sonra ama devamlı sorcak herkes stres olcam iyice.. Acaba biraz rötarlımı sölesem diyorum mesela 25inde belli olcaksa 30unda belli olcakmı desem.. Hiç sölemesem o da olmaz rapor al evde yat doktora git zırt pırt offf bilemedimmm