Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin redhair, özledim seni. kardeşinin doğum yapacağından haberim yoktu, ya da unutmuşum. ahh red hair ne zor sınav. Allah sana da nasip etsin inşallah hayırlı, sağlıklı bir doğumu. sonuçlara canım sıkıldı evet. kalite önemli ama bizde o da yok ki, morfoloji %0 ne olacak bilmiyorum. Allaha emanet çıkıyoruz işte bir yola. etraftan duyduklarımızdan, burda okuduklarımızdan biliyoruz ki bu işler Allahın istemesine bakıyor. vakti var. vakti ne zamansa o zaman geliyor bu yumurcaklar. ama ilk deneme ama ikinci, her neyse. çok uzamadan gelseler de günümüze güneş yeniden doğsa.
kızlar bebişimi aldım geldim.test tarihim 26 eylül, Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. bu arada transfer işlemi ağrısız ve çok kolay geçti Allahın izniyle..
meraba kızlar bende ilk tüp bebek denememde güzel haberi aldım ancak 8.haftada kalp atımı durduğu için küretaj oldum,çözülürken bozuldukları için dondurulmuş tedavimde iptal oldu..bu olumsuzluklardan sonra yarın 2. tüp bebek tedavime başlayacağım inşallah..istanbul kadıköy acıbademde olacağım.sperm azlığımız var.benide eklerseniz sevinirim.inşallah rabbim hepimize hamiş olmayı ve sağsağlam bebişlerimizi almayı nasip eder..allah yardımcımız olsun hepimizin..
yeşim canım inan o kadar üzüldüm ki anlatamam ama her gelen Raabbimden o yüzden teslim olacağız yola devam inş. ümidini kaybetmek yok ebruli canım sana da geçmiş olsun canım benimde kabızlık problemim var ama kuru kayısı yiyorum iyi geliyor bana bu arada kızlar benim dün gece o kadar ağrım oldu ki anlatamam
mrb kızlar ben geldm çok kötüyüm sonucum 11 de elimdeydi hemşire gülerek doktorun yanına götürmüş eşimi eşimde pozitif sanmış ssonucu ben hastanenin dışına attım kendimi meğer negatifmişdoktor kanaması 3 gn içinde gelmezse gerri gelin demiş ewe geldm kanamam gelmiş.demiştim ya arkadaşlarla gtcez diye tok açın halinden anlarmı çocuğu var nasılsa beni anlarlarmı kmse umursamadı aksine kadın bizi alışverişe çıkardı bi mağzadan 2 saatte çıktı kendimi sıkmaktan ağlamamak için içime atmaktan tansiyonum yükselmiş bayılmışım çok kötü bigün geçirdim benim yaşadığım duyguları siz yaşamayın..eşime ewe gelince dedim hakkını helal et ben senin emeklerine karşılık veremedim seni evlat sahibi edemedim diye..eşim sen üzülme yeter helal olsun dedi.kendinzde asla belirti aramayın bende gebelik belirtileri hep vardı kanamam başlayana kdr akıntım oluyordu tek umudum oydu ama meğer herşey ilaçlardanmış.asla umutlanmayın yıkılmak çok zor...anladım ki 3 kg lık canlıyı rabbimin elinden zorla alamıyoruz o bizze layık görürse ancaak anne baba oluyoruz.kendinize iyi bakın ben çok perişan çaresiz ve bitkinm....
![]()
18 eylül salı günü test yaptıracagım çok heyecanlıyım. tek sorunum vajinadan sıkılan jelin posasının rahim ağzında birikiyor olması. bunu yaşayan var mı ?![]()
merhb canim benimde sali test gunum insallah guzel sonuc aliriz guzel haberler veririz birbirimize hayirlisiyla
selam arkadaşlar kaç gündür giremedim ama aklım hep sizdeydi herkes nasıl neler oldu diye merak ettim açıkçası. 10 eylülde transferim vardı transfer sırasında beklerken üşüttüm sanırım grip oldu çok kötü ilaçta içemedim herneyse. 3 yumurtam döllenmişti 3ünüde koymak daha iyi olacakmış ancak ben istemedim çünkü daha sonra 3. için hoş olmayan durumlar gerekirmiş bende istemedim zaten bir tane istiyordum herneyse iki tane transfer yapıldı. bekliyoruz işte. beklemek dünyanın en zor işi.... darısı herkese selamlar sevgiler
18 eylül salı günü test yaptıracagım çok heyecanlıyım. tek sorunum vajinadan sıkılan jelin posasının rahim ağzında birikiyor olması. bunu yaşayan var mı ?![]()
merhb canim benimde sali test gunum insallah guzel sonuc aliriz guzel haberler veririz birbirimize hayirlisiyla
Canım çok üzüldüm gerçekten aynı şeyleri yaşayan biri olarak ne hissettiğini iyi anlıyabiliyorum. Hayırlısı böyleymiş
Arkadaşlar dün yumurtam toplandı dr çok fazla var dedi tam tamına 6 tane çıktı. Ne oldu anlayamadım sağlıklı olanda3 taneymiş bütün hayallerim yıkıldı daha kaç taneside kalıcak belli değil. Bu adam her gittiğimde benimi kandırdı anlayamadım. Mükemmel mükemmel al sana mükemmel.
Bir sürü iğne oldum onamı yanayım öbürünün iki katı ilaç parası verdim onamı. Yumurtan az deseydi hiç olmazsa kendimi ona göre ayarlardım km
Neyse Allahın takdiri artık olacak olan olur![]()
iyi akşamlar kızlar kimse yokmu burda
hoşgeldin tatlım neler var neler yok bakalım çok giremedim foruma eee malum sayfalar jet gibi gidiyo okumaya üşeniyom valla
ben de aynı durumdayım...:)bır gun ıhmal etmeye gelmıyor bu topıc
aynen uçup gidiyoz maşaallah ah bide hamişler çoğalsa keşkem