Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mirage canım yazını okudumda kendimden birşeyler buldum hepimizin bir hikayesi var hepimiz rabbime sığanarak rabbimin kapısından isteyerek bu yola çıktık hepimizin tedavilerinde aksaklıklar ertelenmeler oldu kul olarak bunda da hayır vardır diyerek sabrettik rabbim seninde sabrını sınıyo sen ne kadar sabır gösterirsen herşey o kadar güzel olacak rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip edecek buna tüm kalbimle inanıyorum rabbim isteyin vereyim diyor çünkü sende tedaviye başlamadanki aşamaları sıkıntısız bitirir inş hayırlısıyla tedavine başlarsın canım rabbim üzmesin seni
umutla yaşamak hergüne umutla uyanmak ve her uyandığımda seni düşünmek şimdi belki uzaksın belki tam içimdesin ama hep acabalarla sarıyorum seni gün gelip aldığımda güzel haberini tüm acabalar terkedip gidecek beni güne umutla değil hep seninle uyanacağım günler her günden farklı olcak çünkü sen benimle büyüyeceksin seni hayal edeceğim sende hissettireceksin kıpırdanışlarınla varlığını sen hergün bıraz daha içimde büyürken ben senli dünya kuracağım seni umut ederken rabbimin de izniyle kucağıma aldığım günüde göreceğim.
tüm güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir gün güzel bir akşam diliyorum
öyle iyi anlıyorumki seni ve bugün ilk kez mutsuzum bu konuda ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum kimseyi kıskanmıyorum buna bile hakkımın olmadığını düşünüyorum yaşım 27 olabilir ama şu son 3 yılda yaşadıklarım ömrümden 10 yıl aldı götürdü saçlarım beyazladı bi anda kocamı işimi evimi bırakıp gitmeyi bile çok düşündüm... nedendir bilmiyorum bugün böyleyim çok efkarlıyım şuan yapabildiğim tek şey bi sigara yakıp yarınlarımı düşünmek oluyor maalesef biliyosun yarın son kez gidicem opudan önce inş... bilemiyorumki ne olacağını isyan etmemek için elimden geleni yapıyorum inan bana sadece allaha sığınıyorum ve bundan başka yapabileceğim bişey yok her iğnemde içim cız ediyor ve bugünnnnn inan ağlamamak için kendimi çok ama çok zor tutuyorum ya tutmazsaya bi aksilik çıkarsa naparım diyorum allah herşeyin hayırlısını nasip etsin bize üzülme o herşeyin hayırlısını bilir
Bugün burdakilerin duygusal günü anlaşıldı![]()
canım bende aynı senin ruh haline bürünmüştüm seni anlıyom ilaçlardan hormon yüklemesi yapılıyo bize e haliyle hormonlarda tavan yapıyo
bizde ağlama nöbetleri geçiriyoz
Ay hiç ağlayasm yok niyeysee![]()
listenin 4. hamileside geldi kendisi arkadaşımdır :) biraz önce kan testi ile müjdeyi aldık.kim olduğunu duygularını ve süreci paylaşacakır. Allah hepinize nasip etsin inşallah hepinize dua ediyorum.çok mutluyuz Allah bu mutluluğu hepinize yaşatsın inşallah.
Merhaba arkadaşlar, aşılama döneminden sonra burada yazmamıştım uzun zamandır. Ben İStanbul tüp bebek merkezine gidiyorum yarın transfer yapılacak 12 yumurtam falan oldu. 3 aşılamam tutmadı. yumurta toplama sırasında genel anestezi verdiler, hayatımın en guzel uykusuydu, tavsiye ederim :) İstanbul Tüp Bebek merkezi gerçekten çok iyi, moralman çok iyi oluyorsun, düzgün gidiyor herşey. sebepsiz infertilite bizimkisi de. sperm sayımız gayet iyi, yumurta sayımız da iyi. Bizi de listeye ekleyin:)
evet arkadaşlar sizin listenizden hayal 2012 :) tedaviye gidecekti bu ay bugün güzel haberi aldık önce idrar testi yaptık akşam 5 de pozitif çıktı inanmadık , hemen kan testi yaptırdık o da pozitif , çok mutluyuz , hepiniz dualarımdasınız inşallah inşallah hepinize nasip olcak . hep şunu dedik Rabbim varsa umutsuzluğa yer yok . Allaha bin şükür umutlarımız çiçek açt bugün :)
kızlar gonal-f 450 isimli iğneye kaç mm dozla başladıgınızı merak ediyorum . ben 250mm ile başlayıp bi süre sonra 225 ile devam ettim . sizlerde durum ne??
çok sevindim allah tamamına hayırla erdirsin inş...
evet arkadaşlar sizin listenizden hayal 2012 :) tedaviye gidecekti bu ay bugün güzel haberi aldık önce idrar testi yaptık akşam 5 de pozitif çıktı inanmadık , hemen kan testi yaptırdık o da pozitif , çok mutluyuz , hepiniz dualarımdasınız inşallah inşallah hepinize nasip olcak . hep şunu dedik Rabbim varsa umutsuzluğa yer yok . Allaha bin şükür umutlarımız çiçek açt bugün :)
kızlar gonal-f 450 isimli iğneye kaç mm dozla başladıgınızı merak ediyorum . ben 250mm ile başlayıp bi süre sonra 225 ile devam ettim . sizlerde durum ne??
Merhaba arkadaşlar, aşılama döneminden sonra burada yazmamıştım uzun zamandır. Ben İStanbul tüp bebek merkezine gidiyorum yarın transfer yapılacak 12 yumurtam falan oldu. 3 aşılamam tutmadı. yumurta toplama sırasında genel anestezi verdiler, hayatımın en guzel uykusuydu, tavsiye ederim :) İstanbul Tüp Bebek merkezi gerçekten çok iyi, moralman çok iyi oluyorsun, düzgün gidiyor herşey. sebepsiz infertilite bizimkisi de. sperm sayımız gayet iyi, yumurta sayımız da iyi. Bizi de listeye ekleyin:)
Rabbim hiçbirimizi üzmesin inşallah havinim.
kucağına aldığın günü göreceksin...hepimiz duygusala bağladık hakkaten bugün.
heyecan normal ama sakın ola ki bu süreçte bunalım yapıp ağlama. seni ne oyalayacaksa onu yap. dikkat edersen böyle yapmayan arkadaşlarımız hep pozitif sonuç alıyorlar. sakın ola ki moralini düşürme sakın. herşey güzel olacak. sen şu anda sadece bunu düşün.
evet geldiler hepimize :))
benim hormon yükselmem de yok halbuki. ben de reglden mi oldum yani? :)
kim ağla dio ki, ağlama zaten hatunum. gül. ben de ağlamıyorum zaten, nağme yapıyorum :)))
ilknurlevent canın sen neden bu kadar kötü oldunki
Ben bile bu halde değilim hep pozitif düşünüyorum
Bende gen bozukluğu var sağlıklı evlata sahip olma ihtimalim %20nin altında
pgt ile tüp bebek denedik ve değişen hiçbir şey olmadı
İki tane transfer edildi ama negatif alsam bile üzülmem herhalde
Çünkü doktor %50 sağlıksız olma ihtimali var dedi yine bebeğin
Çok karışık benim durumum ama allaha sığınmak en güzeli