• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ilk denememde çok sancım olmuştu ve negatif sonuç aldık, ikinci denemem bu, çok rahatm agrı sancı hiçbişeyim yok... tabi dondurulmuşlarla yapılmış olmasınında etkisi oldugunu düşünüyorm. sonuçta yumurta toplama işlemi, igneler yok... transfer gününü saymazsam ayın 17si., bugün 4. günüm 1ekim test tarihim, sanırım dondurulmuşlar biraz daha geç cıkıyomuş testte hemsire öyle söylemişti, hiçbişey hissetmiyorm hem rahatlıgını hem huzursuzlugunu yaşıyorum...

gamzede:

arkadaşım niye menopoz olsun..bir sürü ilaç verildi sana yumurlaman iin rahminin tutması için..ha olmadıysa Allah daha zamanının gelmediğini düşündüğü için olmamıştır..Allahın bize verdiği herşeyin altında silsile halinde oluşan olaylar var ve biz onları göemiyoruz..menapoz felan olamaz...bence ilk testin yanlış çıkmış:)))hep umutlu düşün belki geç gelen bi tututnma:)) neden olmasın..?

hem tüpten sonra normal yolla hamile kalan birsürü insan var..neden onlardan biri olmayasın..:))
menepoz felan değildir bence..ben duymadı öğle bişey.. sen doktorunun dediklerini yap bence..işini Allah a bırak O bilir en iyisini en hayırlısını..hakkında haırlısı olsun

kızlar böyle bişey duyan gören varsa ne olur bişeyler söylesin . çok kötü hissediyorum kendimi. Negatif sonuçtan sonra bide regl olmazsa korkuyorum . Menepoz filan mı yoksa :(((

gamzem canımsın ilaçlardan sonra ne menepozu menepozda birine sor bunu mesela bana ... 10 yıldan fazladır erken menepozdayım yaşım 29 .. ilaçla adet oluruz canım. sen de aldığın ilaçların etkisi geçince adet olucaksın 3 gün sonra otomatik olarak olur.. kaygılanma buna.. acının tarifi yok.. ellerim yazmak istemedi sana... ben bu acıya nasıl teselli olurum bilmiyorum tesellisi yok ki kuzum.. Rabbim sabrını arttırsın güç versin kuvvet versin.. beynim bana bugün oynuyor zaten... zorlama canını.. yazık... sabır gelicektir.. gelmezse 3 güne 1 daha test yaptır oki

Kizlarrr gunaydin yine yoldayim is icin yarin adet olucam
pzt bakalim durum ne oldu bu sefer de havami alip donmesem
iyi olur herkese selamlar guzel bir gun diliyorum....

hayalcim hayırlısı olsun tatlım. bayramın geçmesini beklemeyeceksin sen demek...

kızlar böyle bişey duyan gören varsa ne olur bişeyler söylesin . çok kötü hissediyorum kendimi. Negatif sonuçtan sonra bide regl olmazsa korkuyorum . Menepoz filan mı yoksa :(((

gamzede çıldırdın mı arkadaşım? kaygıyı gördüm de böylesini görmedim. menapoz nerden çıktı şimdi? stresten falan da tarih atmış olabilir. düşünme böyle şeyler Allah aşkına... düzelecek herşey, yeniden deneyeceksin...

bu arada dikkatinizi çekmez belki diye söyleme gereği duyuyorum. hayal arkadaşlarımız iki tane olduğu gibi gamze arkadaşlarımız da iki tane. karıştırmayın konuştuklarınızı :) biri gamzede bir gamzear.

İlaçsız tup bebek hakkında bilgin var mı? rezerv azlıgında umut olablir deniliyor

merhaba canim,ilaçsiz tup bebek hakkinda bi kaç makale okumustum,ama her doktorda bunu kabul etmiyor bildigim kadari,aslinda en kaliteli yumurta elde etmenin yolu bu diye dusunuyorum ama ne gorustugum doktorlar bundan bahsetti nede ben hiç sormadim,aslinda bi sormakta fayda var..
ben su an mikroyu ilk icad eden hastenede tedaviye baslamistim,sali gunu gorusmem olcak bakalim,belki bilgi edinirim bu konuyla ilgili

s.a arkadaslar sizleri devamli takip ediyorum ama aralar fazla yazcak biseyim olmadigi için takip etmekle yetiniyorum ama her daim dualarimdasiniz..
transferi olup sonuç bekleyen arkadaslar heycanla bekliyorum positif sonuçlarinizi Allahin izniyle :)
tedaviye baslayanlar tedavi olan arkadaslarada Rabbim kolaylik versin insaAllah

konyaliogl[/QUOTE .!.:
merhaba canım tranferin olduğu gün kanamanız oldu mu?akşama doruda böyle ten rengi gibi minik bi parça geldi,ve transfer sonra çok ağrım oldu benim:( kasıklarım patlıycak sandım oturamadım öle söliim 40. dakkada kaldırdılar benim ağladım yaniokadar
bugün 3. gün kasıklarımda patmalar var şiş çok sanki allahım inşallah tutmuştur.:((

selam kızlar nasılsınız bugün transferimin 7. günü ve feci şekilde adet sancısı çekiyorum çok korkuyorum adet alacağım diye :14:

benim sonuç maalesef negatif oldu pko var bende senin inşallah pozitif olur.sizde erkek faktörü galiba. bilemiyorum ben daha sonrasında negatiften sonra nuri beylede yazıştım ona da söylemiştim benimle çok ilgilenmediniz diye o yüzden arkasından konuşmuyorum zaten belki bana denk geldi herkez memnun senin tedavinde diğer hastalarla ilişkisini gözlemledinmi bilmiyorum hasta seçiyor mu diye düşünmek te istemiyorum.

olabilir canım sana o şekilde davranmış olabilirler açıkcası ben memnun kaldım diğer hastalarlada gayet samimi konuşuyordu koridorda beklerken bile gelip hastalarla ya da bizimle konuşurdu halimizi hatrımızı sorardı

bu arada dikkatinizi çekmez belki diye söyleme gereği duyuyorum. hayal arkadaşlarımız iki tane olduğu gibi gamze arkadaşlarımız da iki tane. karıştırmayın konuştuklarınızı :) biri gamzede bir gamzear.

selamlar öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun. Mirageciğim özelden mesaj atamadım listeye benide eklemeni istiyorum.Yaşım 24. Dr.ların dediğine göre sebepsiz infertilite. 1 aşılama deneyimim oldu tutmadı. Şimdi Kayseri Tüp Bebek Merkezinde tüp bebek tedavisine başladık 4 gün önce transverim yapıldı.29 eylülde sonucumuz belli olacak inşallah. Dualarımı eksik etmeyelim Mutlu haberlerde görüşmek üzere....

kızlar ya transferin 12. günü kan değerlerim 1 in altında( negatif ) cıktı . doktorum cumartesiye kadar regl olmazsa bi kere daha yapalım demişti.

hala kanamam olmadı . kan değeelerinin yükselme ihtimali olabiliyor mu????

peki neden hala regl olmadım. önceki tedavimde 12. günü sabah uyandıgımda başlamıştı .

şimdi bekliyorum yok !!! bu kadar ilaçtan sonra regl olmaz mı ya :(((

canım malesef olmuyor yukselme ben 12 13 14 .gunler de yaptırmıstım bır umut ama malesef hep 1in altındaydı degerlerım..stres uzuntu hepsı etkılemıstır regl gununu sıkma canını olursun muhtemelen...

mrb arkadaşlar eve 12 gibi geldik sabah gittiğimizde ilk eşimi aldılar ameliyata doktor çok umutlu konuşmuştu zaten dediği gibi de oldu yarım saatte çıktı ameliyattan sperm bulundu çok şükür rabbim darısı diğer azospermli arkadaşlara yaşatır inş.yarın da benim yumurta toplama işlemim olacak inş allah hepimizede kolaylığını versin inş

merhaba canım tranferin olduğu gün kanamanız oldu mu?akşama doruda böyle ten rengi gibi minik bi parça geldi,ve transfer sonra çok ağrım oldu benim:( kasıklarım patlıycak sandım oturamadım öle söliim 40. dakkada kaldırdılar benim ağladım yaniokadar
bugün 3. gün kasıklarımda patmalar var şiş çok sanki allahım inşallah tutmuştur.:((

ilkindede kananamam olmamıstı şimdide yok, tek fark ilkinde aşırı sancı çektm ,suan hiçbişey hissetmiyorm

mrb arkadaşlar eve 12 gibi geldik sabah gittiğimizde ilk eşimi aldılar ameliyata doktor çok umutlu konuşmuştu zaten dediği gibi de oldu yarım saatte çıktı ameliyattan sperm bulundu çok şükür rabbim darısı diğer azospermli arkadaşlara yaşatır inş.yarın da benim yumurta toplama işlemim olacak inş allah hepimizede kolaylığını versin inş

Hayirli olsun canim cok sevindim azosperm topigini
de takip efiyorum boyle sperm bulunanlara o kadar
seviniyorum ki...bu nasil bir umut dunyasi 1spermin pesine
dusuyoruz allah yardimciniz olsun hayirlisi ile tamamlarsiniz
insallah tedavinizi...

hayır olmadı ama hemşireler olursa bu çok normal dedi. Yumurta toplmada oldu biraz. Transfer sonrası sadece tuvalete gitmek istedim çatladım çok sıkıştım çunku hatta transferden sonra ayağa kalkmaya kalktımda dur dur dediler yatakta odaya götürdüler. Yarım saatede ayağa dikildim. 2. günden sonra kasık ağrısı yani adet sancısı başladı 4. gün banyo yaptım hareket ettim kan geldi tutunmadır dedim kanama sonrası tüm ağrı kesildi ama azıcık kan geldi. Ama sanırım ikizlerden biri gitti o sırada. Sakın hareket etme sana tavsiyem banyo yapmamaya çalış durabildğin kadar dur.

Sevgili mirage beni de listeye eklersen sevinirim.. Ben de yeni üye oldum. Polip+tüp tıkanıklığı ve eşimde ki varikosel başlangıcı gibi nedenlerle bebek sahibi olamadık. 3 yıllık evliyiz. Ancak 1-1,5 yıldır bebek istiyoruz. Geçen yıl Aralık'ta 8 haftalık bir düşüğüm oldu. Pıhtılaşma problemi çıktı.
Ankara'da Centrum Tüp Bebek Merkezi'nde Eylül 11'de transfer yapıldı ve 24 Eylül Pazartesi test yaptıracağım. Umarım güzel haberler verebileceğim sizlere...

kızlar ya transferin 12. günü kan değerlerim 1 in altında( negatif ) cıktı . doktorum cumartesiye kadar regl olmazsa bi kere daha yapalım demişti.

hala kanamam olmadı . kan değeelerinin yükselme ihtimali olabiliyor mu????

peki neden hala regl olmadım. önceki tedavimde 12. günü sabah uyandıgımda başlamıştı .

şimdi bekliyorum yok !!! bu kadar ilaçtan sonra regl olmaz mı ya :(((

tatlım kafanı rahatlatman lazım birsürü ilaç aldın hormonlarınla oynandı adet olamaman normal inşallah değerlerin yükselir eğer negatifse 1 haftaya olursun zaten hakkında hayırlısı olsun.

Sevgili mirage beni de listeye eklersen sevinirim.. Ben de yeni üye oldum. Polip+tüp tıkanıklığı ve eşimde ki varikosel başlangıcı gibi nedenlerle bebek sahibi olamadık. 3 yıllık evliyiz. Ancak 1-1,5 yıldır bebek istiyoruz. Geçen yıl Aralık'ta 8 haftalık bir düşüğüm oldu. Pıhtılaşma problemi çıktı.
Ankara'da Centrum Tüp Bebek Merkezi'nde Eylül 11'de transfer yapıldı ve 24 Eylül Pazartesi test yaptıracağım. Umarım güzel haberler verebileceğim sizlere...

Bu arada yaş 32.

Back
X