• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Gittim canım. Valla laboratuvarlarını bilemiyorum. Hoca iyi biriydi. Ama benim genetik testim ve pgt için kendine pek güvenemedi. Bizde o teknik yok, senin işin zor, Amerika'ya gitmen gerekebilir bile demişti:1: Hatta belki de senin sağlıklı çocuğun hiç olmayabilir dedi. Bana çok düşük fiyat vermesine rağmen bu sözleri nedeniyle ben tercih etmedim. Sen şimdiden bunları düşünme. Ama eğer mecbur kalırsan bence Şişli Memorial'ı tercih et canım. :34:

Aaa kusura bakma akasyacığım terbiyemi bozacağım ve o doktora çüş devenin nalı diyeceğim:20::20:
O ne öyle zırvalamış resmennn yok daha neler.Allah bilir işin o kısmını
Haklısın canım galiba beni şişlideki paklar bu kadar hastane hemşire doktor yıkımından sonra:9:

canlarım hepinize hayırlı geceler dilerim rabbim hepinizin gönlündeki muradı versin allaha emanet olun

benim daha transfer olmadı ya ondan rahat gezyom. bende transferden sonra pek biyere gidemem herhalde.tabi trabzona yolculuğumuz var o ayrı.

Ohh gez canım gez ayy trabzon muu
bugün kardeşim oraya gitti Ktü'de bi bölüm kazandı 4 sene trabzonda inşallah
Yüreğim pare pare valla:43::43:

Gittim canım. Valla laboratuvarlarını bilemiyorum. Hoca iyi biriydi. Ama benim genetik testim ve pgt için kendine pek güvenemedi. Bizde o teknik yok, senin işin zor, Amerika'ya gitmen gerekebilir bile demişti:1: Hatta belki de senin sağlıklı çocuğun hiç olmayabilir dedi. Bana çok düşük fiyat vermesine rağmen bu sözleri nedeniyle ben tercih etmedim. Sen şimdiden bunları düşünme. Ama eğer mecbur kalırsan bence Şişli Memorial'ı tercih et canım. :34:

akasya cnm sana onu diyen benim doktorum muydu yoksa.oysa şiddetle kınıycam ama ona bunu yakıştıramam çok naif bir insana benzio

canım ben belki okumuş sundur ama ağustosun 24 de 2 aylık düşük yaptım ve şu an 2tane bebişim karnımda ve 6 gün sonra tekrar nasipse güzel haberlerini alıcam ve hiç ara vermedim ama sen içini ferh tut ve bebişlerinin sağlıklı haberini al unutma herşey kafada bitiyor
n
Evet canım seni biliyorum peki sen tüp bebek tedavisiyle mi hamile kaldın ikizlerine maşallah bebeklerine maşallah:nazar::nazar:
[Kızlar bana PGT falan yapılmadı daha dogrusu o ne bilmiyorum...
P GT HERkese yapılmıyor zaten kromozom ve gen hastalığı olanlara uygulanıyor
embriyolardan hücreler alınıp genetik inceleme yapılıypr eğer sağlıklı embriyo bulunursa transfer yapılıyor

Aaa kusura bakma akasyacığım terbiyemi bozacağım ve o doktora çüş devenin nalı diyeceğim:20::20:
O ne öyle zırvalamış resmennn yok daha neler.Allah bilir işin o kısmını
Haklısın canım galiba beni şişlideki paklar bu kadar hastane hemşire doktor yıkımından sonra:9:

neyse sen simdı bunları dusunme. ıns pozıtıf olur. bazı ınsanlar ne olumsuzluklara ragmen hamıle kalıyorlar. sonucta ınsanlar aracı eger senın embrıyoların kalıtelıyse Allah nasıp ettıyse olacaktır. ama bazı ınsanlarında 1. kalıte embrıyoları olmasına ragmen gebelık olusmuyor. kımı de var kı olmaz embrıyolar kalıtelı degıl fazla umıtlenmeyın dıyorlar oluyor. kımın ne olacagını bız bılemeyız. sonucra yaratn ruhu veren Allah. dımı ama? bu bahsettıgım arkadasım anlattı bunları sıslıde yasamıs 4 cıft varmıs bunlardan ıkısınde hersey cok guzel gıtmıs drlar cok umıtlı konusmuslar sonuc negatıf olmus 2 tane hasta da yasları 40larda fazla yumurtası olmamıs embrıyolar 1.kalıte degıl. dr lar fazla umıtlı olmayın demısler o ıkısınınde o ay hamıle oldugunu gormusler. bu takdırı ılahı. bızler bılemeyız. zamanı varsa gelırler yoksa da ne yapsan bos. ıstersen amerıkaya gıt.....

Aaaa ciddi misin bak ben o kısmını unutmuşum:9: sen hatırladın dmei o kadını
Zaten bir tanede oğlu vardı vay bee işte her gecenin bir sabahı vardır diye boşuna dememişler

o zaman bekardım, 7 tanenın 4 ya da 5 tanesını sonlandırmadı dıye kızmıştım içten içe kadına. tabı o zaman doktorların sayıyı abartmış olduklarının farkında değildim, kendiğinden oyle oldu sanmıstım. bebekler düşünce işte 7sini de riske attı demiştim. Ama sonra kendiliğinden olunca bebeği,düşüncem değişmişti, sonuçta inandığın yaptı, inancına da aykırı hareket etmedi ve sonuçta istediğini elde etti diye düşündüm. Şimdi düşünüyorumd a hangi akla hizmetle 7 embriyo koymuslar.

neyse sen simdı bunları dusunme. ıns pozıtıf olur. bazı ınsanlar ne olumsuzluklara ragmen hamıle kalıyorlar. sonucta ınsanlar aracı eger senın embrıyoların kalıtelıyse Allah nasıp ettıyse olacaktır. ama bazı ınsanlarında 1. kalıte embrıyoları olmasına ragmen gebelık olusmuyor. kımı de var kı olmaz embrıyolar kalıtelı degıl fazla umıtlenmeyın dıyorlar oluyor. kımın ne olacagını bız bılemeyız. sonucra yaratn ruhu veren Allah. dımı ama? bu bahsettıgım arkadasım anlattı bunları sıslıde yasamıs 4 cıft varmıs bunlardan ıkısınde hersey cok guzel gıtmıs drlar cok umıtlı konusmuslar sonuc negatıf olmus 2 tane hasta da yasları 40larda fazla yumurtası olmamıs embrıyolar 1.kalıte degıl. dr lar fazla umıtlı olmayın demısler o ıkısınınde o ay hamıle oldugunu gormusler. bu takdırı ılahı. bızler bılemeyız. zamanı varsa gelırler yoksa da ne yapsan bos. ıstersen amerıkaya gıt.....

Yok canım ben akasya arkadaşımla gırgır yapıyorum azıcıkta
Şimdi bana transfer edilen embriyoların sağlıklı olup olmadığını bile bilmiyoruz
Rabbim biliyor sadece pgt'ye gitti güya tam açıklama yapmadılar bana o yüzden sinirleniyorum
Bak güya pgtde sağlıklı bulunup sorun çözülmüüş oluyordu ama olmadı yine doktor özürlü olma ihtimali var dedi
Yani şimdiye kadar duyduğum onlarca şeyleri anlattı
Kaderden kaçılmıyor işte

embriyolardan hücreler alınıp genetik inceleme yapılıypr eğer sağlıklı embriyo bulunursa transfer yapılıyor
[/QUOTE]
peki kromozom hastalığı olanları nasıl tespit ediyorlar. bende de varsa nereden bileceğim

anaa gerçek mi? hayırlı olsun cnmm.hangi bölüm nerde kalcak yurtta mı_

sağol ilköğretim Matematik öğretmenliğini kazandı bugün aradı gidiyorum diye
Nasıl içim burkulduu:5::5:Yavrum benim yolu açık olsun allah iyi insanlarla karşılaştırsın her daim cümlesini inşallah
Özel bir yurtta kalacak canım inşallah

sağol ilköğretim Matematik öğretmenliğini kazandı bugün aradı gidiyorum diye
Nasıl içim burkulduu:5::5:Yavrum benim yolu açık olsun allah iyi insanlarla karşılaştırsın her daim cümlesini inşallah
Özel bir yurtta kalacak canım inşallah

fatih eğitim fakültesi.amin canım inşallah.insanın kardeşi canı ciğeri allaha emanetler

peki kromozom hastalığı olanları nasıl tespit ediyorlar. bende de varsa nereden bileceğim[/QUOTE]

Canım tekrarlayan düşüklerde yapıloıyor o testler hem sana hemde eşine uygulanıyor
Ben kere düşüğüm oldu işte anladık bir tersilk olduğunu testler yapıldı ve gen bozukluğu olduğu çıktı

o zaman bekardım, 7 tanenın 4 ya da 5 tanesını sonlandırmadı dıye kızmıştım içten içe kadına. tabı o zaman doktorların sayıyı abartmış olduklarının farkında değildim, kendiğinden oyle oldu sanmıstım. bebekler düşünce işte 7sini de riske attı demiştim. Ama sonra kendiliğinden olunca bebeği,düşüncem değişmişti, sonuçta inandığın yaptı, inancına da aykırı hareket etmedi ve sonuçta istediğini elde etti diye düşündüm. Şimdi düşünüyorumd a hangi akla hizmetle 7 embriyo koymuslar.

Ben kadına suç bulmuyorum burda ama hakikatende ne cesaret o doktorlar 7 tane embriyo koyarlar yazık günah
Demekki yaşanacağı varmış ama
İnsan yaşamadan bilemiyorki işte bazı şeyleri

Back
X