- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
transferim gerçekleşti arkadaşlar tek embriyo konuldu test tarihim 7 ekim hayırlısı olsun hepimiz için
canım benim inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur rabbim evini acoğını şenlendirit
kızlar yaa şimdi geldim drdan.5 gündür igne kullanmama rağmen sağ tarafta 3 tane 8 mm yumurta olmuş.solda yokmuş.rahim duvarıda ince dedi.sizin yumuşlar baslarda nasıldı.morelim çok bozuk yaa 3 tanede kalırsa nolur bilmiyorum.benm bundan öncekindede boyle az olmuştu labratuarda 2 gün bile dayanmamışlardı.çok olsa belki ihtimalimde çok olur.offffffffff napcam ben ya.artık eşimin yüzüne zor bakıyorum.bişey dese ağlıcak oluyorum.onada kıyamıyorum.çok istiyo.buda olmazsaa naparım benn.(((
canım üzülme benimde sağ yumurtalıkta yumurta yoktu ve sadece 4 yumurtam toplanmıştı ve allahım o kadar büyükki 4 düde döllendi biri bana taranfer edilmişti 2 si donduruldu inş adetimi bekliyom şimdi dondurulmuşları tansfer edeceğim yumurta sayına takılma sağlıklı gelişsinler diye dua et rabbim büyük ol dedinmi herşey olur
herkeze merhaba ,sonunda bugün regli oldum,yarın egede muayenem var ,hayırlısıyla bende tedavime başlamak istiyorum,İnşallah bu topikte hepimiz hamile kalırız,Allahım emeklerimizi müjdelerle sonuçlandırsın...minik yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin![]()
canım şimdiden tedavin hayırlı olsun sağlıklı yumurtaların gelişip sana sıkı sıkı tutunan bebişler olsunlar
havincim geçmiş olsun rabbim bidaha göstermesin sana tavsiyem hiç ara vermeden moralini bozmdan yoluna devam et mevlam ne eylerse güzel eğler herşey güzel olacak elbet bizim kucağımızda dolacak
canım benim geçti yaşadığımız sürece neler görüyoruz kaderde bunuda yaşamak varmış rabbim sevdiği kullarını sınarmış inş bende sevilen bir kulumdur rabbim benide böyle sınada canım zaten ara vermiyeceğim şimdi adetimi bekliyom gelsin yıkandığımda bebişlerimi alıp geleceğim inş rabbim büyük kullarını deniyo ilkinde olmadı inş 2. de olacak
merhabalar..uzun zamadır sessiz takipçiydim kadınlar kulübünde. nihayet ilk defa bir şeyler yazıyorum . 22 Eylülde embriyo transferim yapıldı. şu an bekleme sürecindeyim yani. sohbetleriniz o kadar hoş ki ben de aranıza katılmak istedim. ne de olsa bizi birbirimizden başkası anlayamaz. sonucu negatif olan arkadaşlara Yüce Rabbimden sabır diliyorum. Pozitif olanlar da hayırlısı ile bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.darısı başımıza ayrıca. 4 Ekim test günüm. süreci sizinle geçireceğim ben de.
canım tranferin hayırlı olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun inş test gününde pozitifi görürsün
merhaba
benım de dun transferım oldu. bana da 2 embrıyo transferı yapıldı.aksam eve geldıkten sonra cok agrım oldu sonrasında sarı su gıbı bır akıntı geldı mıktarı baya fazlaydı.size de boyle bır sey oldu mu?transferı olan arkadaslar yazarsa sevınırm acıkcası endıselendım dustu mu dıye. az once doktorumu arayıp sordum bu sıvıyla dusermı dedım. yok bısey olmaz dedi ama aklıma takılmıyor degıl.bızım gerıye kalanlardan 5 tanesı donduruldu.
transferım 5 te oldu. saat 3.30da gelın dedıler. 5 te transferım ancak oldu. ama transferden sonra saat 6 ya geldıgı ıcın personelın cıkıs saatıymıs benı fazla yatırmadılar. bız cıkıyoruz sızde cıkabılırsınız dıyıp durdular.
sımdı bekleme surecıne gectık. test gunune kadar nasıl sabredecegım bılmıyorum.
canım inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur rabbim seninde evini şenlendirir inş
havıncım negatıf sonuc aldıgını okudum cok uzuldum. Rabbım herseyı hıkmetle yapandır. o yuzden bundada bır hıkmet ve hayır vardır. ama yılmak yok yola devam. bır an once toparlanıp sonrakı denemeye kendını hazırla. dondurulmusun var mıydı? varsa bu daha kolay olucaktır senın ıcın. yeterkı sen moral olarak hazır ol. sevgılerımle
canım rabbim bizim bilmediğimizi bilir o neylerse güzel eyler ilkinde olmadı diye umutsuzluğa düşmek yok yola devam tabiki şimdi 2 dondurulmuşum var adet olup yıkanınca doktorla irtibata geçeceğim transfer gününü belirliyecek inş bu sefer bebeklerim bana sım sıkı tutunacak buna inanıyorum
günaydın kızlar az önce doktordan geldim
yumoşlar çok iyi olmuş dedi istediğim gibi olmuş endometrium falan çok güzel dedi
kısmetse perşembeye opu var çok heyecanlandım![]()
canım benim sende adım adım bebişine kavuşmaya yaklaşıyorsun rabbim herşeyi güzel gönlüne göre versin rabbim hayırlı evlat versin inş kucağın dolsun
Günaydın kızlar,
dayanamadın sabah idrar testi yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ama heveslenmek istemiyorum belki kullandığım jelden dolayı olmuştr diyorum ama 7.günde yine yapmıştım sadece tek çizgi vardı. yarın test günüm dün gece zor uyudum bugece uyuyabilecekmiyim acaba. içimde çok garip bi his var böyle hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. sabır diyorum. gerçekten şu 12gün bize sabrı öğretti..Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. inşallah yarın sevinçli haberi vermek nasip olur.
canım benim inş yarın güzel haberini alacağız rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin sana