- 3 Mart 2009
- 650
- 14
- 318
- 37
bugun doktorla gorusmem vardi ya iptal olan tedavi hakkinda,
doktor tedavilere iyi yanit vermiyosun dedi,istersen donör le devam edebiliriz dedi,ben kesinlikle öyle bisey dusunmedigimi söyledim,arada bu netlesmis oldu
kontrol etti bitane yumurtam 15mm olmus istersen bunu degerlendirelim dedi,kabul etmedim cunku tedaviyi iptal etti igneleri falan birakmistim,simdi neyin teklifi bu,risk almak istemedim açikçasi..
adet olunca yeni tedaviye baslayalim dedi bende biraz zaman istedim,bazi soyledigi seyleri hazmetmem gerekiyor cunku,simdilik yeni tedavimi 17 kasim olarak yazdirdim ama tam olarak emin degilim baslamaya,biraz Allahin izniyle güç kuvvet toplayim o zaman hazir hissedersem kendimi baslarim..
bidahaki tedavimde benden ne çikarsa onu degerlendirin dedim,tek yumurtaysa tekle devam ederiz dedim,iptal falan etmeyelim dedim,tamam dedi,yani bana birakiyor gerisini ona kalirsa benden fazla umidi yok gibi gorunuyrdu,neyse biz biliyoruz Rabbim buyuk neyin ne zaman olacagi hiç belli olmaz,umitsiz vaka olarak goruyor beni,ama ben oyle gormuyorum 1 tanede olsa yumurta buyuyor ve ben inaniyorum Allah istedikten sora,ol dedikten sora onlarin dusunceleri bi yere kadar..
Dr.unla ilişkin nasıl bilmiyorum ama bence dr. biraz başından salmış gibi. Kolaymı öyle donörle devam etmek karar vermek. Moralini bozma. En
kötü zamanlarda ne düşünürüm biliyor musun? Hz. İsa Peygamberi. Hz. Meryem Allah ın ol demesiyle hamile kaldı ve Hz. İsa babasız dünyaya geldi.Bizler için bundan daha iyi bir örnek yok. Herşey Rabbimin ol demesiyle.Duayı eksik etmeyecez ve Allah a sığınacaz.