• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canımmmm süper bir haber bu. Allahım murlu bir hamilelik süreci ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallaaaah. hkere, sperm sayınız ve morfolojiniz kaçtı? bir de mikro mu yapıldı, tüp mü söyleyebilir misin canım?

Amin canım amin.tüp bebek denildi bize direkt. sperm sayısı 5milyon morfoloji %3 normal %97 anormal di. Rabbim çok şükür nasip etti.

Çok sağolun kızlar darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah :) Tedavi süreci uzun bir maraton insanın ruh halini an be an değiştiren bir süreç lütfen moralinizi yüksek tutmaya çalışın önemli olan tek bir yumurta inanın çok kaliteli olması da degil mesele benim tutmaz denilen yumurtanın kalitesi yetersiz denilen bir sürü arkadaşım tek yumurtayla hamile kaldı mesele Allahın takdiri herşeyin bir zamanı var takdiri ilahi kalbinizi ferah tutun 10 yıldır uğraştım her türlü süreçten geçtim hepinizi anlıyorum ve her zaman dua ediyorum inşallahhhh hepinizin hamilelik sevincini budan paylaşacağız takipteyim:))

kızlar günaydın,
Allahın izniyle hamileyim. sonucum 123 çıktı. doktorum cuma günüde test yaptırmamı söyledi. inşallah değerlerim artar. Darısı sizin başınıza. Mevlam gönlünüze göre versin inşallah. inşallah bu sevinci sizde yaşarsınız. mutluluktan ağlıyorum, çok güzel bi duygu Mevlam herkese yaşatsın..

Çok sevindim.Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

kızlar günaydın,
Allahın izniyle hamileyim. sonucum 123 çıktı. doktorum cuma günüde test yaptırmamı söyledi. inşallah değerlerim artar. Darısı sizin başınıza. Mevlam gönlünüze göre versin inşallah. inşallah bu sevinci sizde yaşarsınız. mutluluktan ağlıyorum, çok güzel bi duygu Mevlam herkese yaşatsın..

canım çok sevindim hayırlı olsun inş. darısı bizim başımıza

hkere canım okuldan giriyorum sırf seni merak ettim ve çokkkk sevindim Allahım tamamına erdirsin İnşallahhhhh...
ben çekmezsem halay çekilmiomu burda:))))

kızlar hemen kaçcam herkeslere sevgiler :)
ama halay çekipte kaçcam:):64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::71::71::71::71::71::71::71::65::65::65::65::65::65::65::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::103::103::103::103::103::103::103::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::122::122:

Çok sevindim.Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Sağol canım. Allah sağlıkla kucağımızaalmayı nasip etsin inşallah.

canım çok sevindim hayırlı olsun inş. darısı bizim başımıza

Canım benim darısı başına inşallah yarında senden bekliyoruz hayırlı haberi.

hkere canım okuldan giriyorum sırf seni merak ettim ve çokkkk sevindim Allahım tamamına erdirsin İnşallahhhhh...

ama halay çekipte kaçcam:):64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::71::71::71::71::71::71::71::65::65::65::65::65::65::65::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::103::103::103::103::103::103::103::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::122::122:
Canımsın ya... bizde inşallah sana böyle tey tey tey yaparız halay çekeriz. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda

Kızlar hepinizden Allah razı olsun benimle bu sevinci paylaşan arkadaşlarıda Rabbim tez zamanda sevindirsin inşallah. İnşallah sizinde yüzünüz güler. Mirage canım Allah özellikle kalbine göre versin bu topikte hepimizi buluşturdun. sorularımıza cevaplar bulabildik, sohbetlerle kafamızı dağıtarak bu sıkıntılı günlerin geçmesinde yardımcı oldun. Kızlar bu mutlluluğu Rabbim sizede nasip etsin inşallah

Beni hep böyle şımartıyorsunuz. sayenizde şımarık bir insan oldum :)) sizin mutluluğa kavuşmanız benim için de mutluluk, umut oluyor. tekrar söylüyorum. listemizde bulunan herkes ama herkes burdan hamile kalıp bebeğini sağlıkla kucağına alarak çıksın inşallah. sizler de iyi ki bu topici açtığımda geldiniz de katıldınız yolculuğuma. Allah sizlerin de kalplerine göre versin şekerlerim. Allah hepimize nasip etsin bu mutluluğu, amin...

halay başı sen değil misin kız? sen yokken nasıl halay çekcez?

birsenbirbenbirdebebek bugün onunda test günü merak ettim onu da inş. hayırlı haberlerle gelir

kızlar günaydın,

canım benim çok sevindim rabbim sağlıklı sıhatle kucağına almanı nasip etsin

kızlar günaydın,
gözün aydın olsun..Allah sıhhatle kucagına almayı nasip etsinn..

canım rabbim hayırlısıyla saglıkla kucagına almayı nasip etsin.çok ama çok mutlu oldum.darısı bizlerin ve tüm isteyen arkadaslarımın basına.12 gün sürecini nasıl gecirdin? yatmış mıydın hep?kacıncı gün embriyosu koydular sana?hiç belirtin oldu mu anlatsana bize....

canım rabbim hayırlısıyla saglıkla kucagına almayı nasip etsin.çok ama çok mutlu oldum.darısı bizlerin ve tüm isteyen arkadaslarımın basına.12 gün sürecini nasıl gecirdin? yatmış mıydın hep?kacıncı gün embriyosu koydular sana?hiç belirtin oldu mu anlatsana bize....

Amin canım sağol. inşallah darısı sizlere.canım ilk 3 gün yattım, onun haricinde dışarı çıkmadım çok gezelemedim, iş yapmadım ama basitce ortalığı topladım yanımda annem vardı. yemeklerimi o yaptı, çok ayakta kalmamak kaydıyla ona yardım ettim.kabız olmamak için bol su içtim meyve özellikle kara erik yedim. salatama bol zeytinyağı döktüm. çok nadir masada yemek yedim. kucağımda tepsiyle uzun oturarak yedim. 3. gün embriyosu koydular. öyle ciddi bir belirtim olmadı. bazı geceler kasıklarımda ağrı vardı.ama gündüz rahattım. namazlarımı oturarak kıldım.fazla eğilmemeye ve yükseklere uzanmamaya çalıştım. doktorum hala jel kullanmamı söyledi. çok pahalı ya 75 TL kutusu. ssk karşılıyormu bilmiyorum. jel için çok önemli ihmal etme biraz kullancaz dedi. ben dün dayanamayıp test yapmıştım 2. çizgiyi silikte olsa görmüştüm ama bu çok nadir olan bi durummuş. test yapıpta negatif görürseniz umutsuzluğa kapılmayın. ben kendimi heveslendirmemeye çalıştım sonucu öğrendiğimde çok üzülmemek için. ama moralimi bozupta oturmadım, bişeylerle uğraştım yeri geldi burda takıldım öyle geçirdim çok şükür. inşallah darısı sizlere. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah.

kızlar günaydın,

canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza şafak 3 bizde seviniriz inşallah

hkere canım, oncelıkle senı tebrık ederım.cok sevındım.transferden sonra karın agrın kasık batmaları akıntı tarzın nasıl olmustu? benım de pazartesı gunu transferım oldu benım ara ara agrım ve kasıklarımda batmalar oluyor. bazen benı korkutuyorç bu agrı bazen kramp tarzı olunca benı enendıselndırıyor.

transferı olan arkadaslar sızde de bu tur agrılar oldu mu? yatıyor musunuz yoks a gunluk hayatınıza devam edıyor musunuz? transfer sonrası tecrubelerınızı burada paylasır mısınız?

Amin canım sağol. inşallah darısı sizlere.canım ilk 3 gün yattım, onun haricinde dışarı çıkmadım çok gezelemedim, iş yapmadım ama basitce ortalığı topladım yanımda annem vardı. yemeklerimi o yaptı, çok ayakta kalmamak kaydıyla ona yardım ettim.kabız olmamak için bol su içtim meyve özellikle kara erik yedim. salatama bol zeytinyağı döktüm. çok nadir masada yemek yedim. kucağımda tepsiyle uzun oturarak yedim. 3. gün embriyosu koydular. öyle ciddi bir belirtim olmadı. bazı geceler kasıklarımda ağrı vardı.ama gündüz rahattım. namazlarımı oturarak kıldım.fazla eğilmemeye ve yükseklere uzanmamaya çalıştım. doktorum hala jel kullanmamı söyledi. çok pahalı ya 75 TL kutusu. ssk karşılıyormu bilmiyorum. jel için çok önemli ihmal etme biraz kullancaz dedi. ben dün dayanamayıp test yapmıştım 2. çizgiyi silikte olsa görmüştüm ama bu çok nadir olan bi durummuş. test yapıpta negatif görürseniz umutsuzluğa kapılmayın. ben kendimi heveslendirmemeye çalıştım sonucu öğrendiğimde çok üzülmemek için. ama moralimi bozupta oturmadım, bişeylerle uğraştım yeri geldi burda takıldım öyle geçirdim çok şükür. inşallah darısı sizlere. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah.

canım jeli ssk karşılıyor ben bütün ilaçlarımı yazdırıyorum zaten 800 tllik ilaçlarıma 100 tl verdim sadece

canım benim çok üzüldüm ,ben senin kadar metanetli olamamıştım negatif duyduğumda ,en doğrusunu yapıyosun çok imrendim güçlülüğüne,Rabbim evlat zengini yapsın seni,boy boy ard arda olsun inşallah ;)

hkere canım, oncelıkle senı tebrık ederım.cok sevındım.transferden sonra karın agrın kasık batmaları akıntı tarzın nasıl olmustu? benım de pazartesı gunu transferım oldu benım ara ara agrım ve kasıklarımda batmalar oluyor. bazen benı korkutuyorç bu agrı bazen kramp tarzı olunca benı enendıselndırıyor.

transferı olan arkadaslar sızde de bu tur agrılar oldu mu? yatıyor musunuz yoks a gunluk hayatınıza devam edıyor musunuz? transfer sonrası tecrubelerınızı burada paylasır mısınız?

çok teşekkür ederim darısı başına.Canım transferden sonra biraz biraz batmalar oldu ama transferin 6.-7. günü bişey hissetmedim daha. o batmalarda opudan olabilir yumurtalar toplanırken baya uğraşıyorlar çünkü. kramplar normaldir diye düşünüyorum. bu ağrılar herkeste değişebilir. ben opudan sonra öyle çok ağrı çekmedim çok şükür. jel kullandığım için sürekli akıntı oluyor zaten canım. kendini çok yormamak şartıyla günlük yaşantıda dön. zaten sürekli yatmayı tavsiye etmiyor doktor kan dolaşımı olsun ki bebek rahat tutunsun diye.

Back
X