• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

2. tüp bebek denemem dondurulmuşlarla... tranferimin 9. günü hatta 7. günü de yaptım daha silikti bugün birazdaha görünüyomu ne eminde olamıyorm çok az görünüyo... test tarihim 1 ekim son adet günüme 5 gün var daha... naapıcamı şaşırdm...

Canım genellikle 12. Gündeli kan değeri de çok önemli ipuçları veriyor :) inşallah bebişin seninledir!!!!

arkadaşlar elinde tedaviden kalan puregon 300 ilaç varmı.6. denemem olcak.yardımcı olcak olan varsa çok memnun olurum...

doğru görüyorsun tatlım Allahın izniyle hamilesin inşallah Allah tamamına erdirsin bende bu görüntüyü gördüğümde çok ağlamıştım :)) senin adına gerçekten çok sevindim.

çok korkuyorum yine hüsrana uğramaktan, hatta ilk baktığımda 2. çizgiyi kendim uyduruyorum die düşündüm benden başkası görmez heralde dedim...

çok korkuyorum yine hüsrana uğramaktan, hatta ilk baktığımda 2. çizgiyi kendim uyduruyorum die düşündüm benden başkası görmez heralde dedim...

canım o ikinci çizgi öyle kolay kolay çıkmaz :) gözün aydın hamilesin.benimde hep çıkardı.hergün yap dahada koyulaşıcak :)

korkma engin hocamdan kaçmaz birde olmasa 2. de vurur 12den hamilesin yarın yap kanda zaten 2 günde 1 yapcan artıyormu dıye ta 7. gün çıktıysa yüksek çıkar rakamın birde tatlım dondurulmuşlarla kaça yapıyor transferi

Son düzenleme:
benim bütün tahlillerim tüpbebek merkezinde oldu ilaçlarımıda doğum hastanesine gidip muayne girişi yaptırıyorum ilaç yazdırmak istiyorum deyip yazdırıyorum sağlık ocaklarıda yazıyo ama ssk uzman dr istiyo oyüzden ödemiyo uzmzn dr gidip rica edince yazıyorlar
bahsettiğiniz crinon jel iseaile hekimlikleri yazabiliyor. Ben de önce uzmana yazdırmıstım ama sonra ogrendım kı aile hekimi zaten yazıyormus. Eczaneye sorun soyler. benim de aile hekimim ikametm olan yerde değildi, gidip kendisine basvurup aldırdım kaydımı oraya. bir sürü bilgi de veriyorlar. Gebelik olursa da onlara bildirmek gerekiyor hemen, ama zaten onlar ogrenip bize ulaşıyorlar, ablam hamile onu aradı sağlık ocağındaki aile hekimi hemen.

korkma engin hocamdan kaçmaz birde olmasa 2. de vurur 12den hamilesin yarın yap kanda zaten 2 günde 1 yapcan artıyormu dıye ta 7. gün çıktıysa yüksek çıkar rakamın birde tatlım dondurulmuşlarla kaça yapıyor transferi
bize 1.500 e yaptı ama degişiyo heralde farklı fiyatlarda duymuştum...

engin hoca nın sinirlerinin alındıgını düşünüyorum zaten ben... hele teli kapatırken ''babay babay'' demesi bitiriyo beni ;))

ahahha tatlım sen ona gelecek hakkına sorular sor gör bak halini hep anı yaşamamızı istiyor asla ileriye yönelik soru sordurtmuyor özel sigortan yoksa kadınlar kulubü kartı al hemen indirim için canım

ahahha tatlım sen ona gelecek hakkına sorular sor gör bak halini hep anı yaşamamızı istiyor asla ileriye yönelik soru sordurtmuyor özel sigortan yoksa kadınlar kulubü kartı al hemen indirim için canım

onu hiç bilmiyorum nasıl alınıyo, ne işe yarıyo... tüp bebektede indirim oluyomuydu kartla

onu hiç bilmiyorum nasıl alınıyo, ne işe yarıyo... tüp bebektede indirim oluyomuydu kartla

canım benim özel sigortam olmadığı için nakit 220 veriyorsun 4-5 kere verdim kredi 250 muayene kadınlar kulubü kartı 35 tlye alıyorsun ben daha yen, aldım birkere kullandım 200 tl ister kredi kartı ister nakit artık kredi kartıyla 200 verebilceğim ama çok mücadele ettim. Floryadaki ofis bir anlaşma var dıyor bir yok dıyor muhasebeci bayan yani zorla söylettim sonunda aldım daha doğuma kadar kimbilir kaçkere gidicem yani. Kan testlerini genelde devlette yaptırmaya çalışıyorum ilaçları aile hekiminin yazdıklarını yazdırıyorum. Sen bana sorarsın ben sana yardımcı olurum ok tebrik ederim şimdiden tekrar ilk muayenen 1 ay sonra sonra 15 gün sonra çağırıyor. bu arada kontrol günüde 7 günmüş herseferinde muayene alıyorlar.

Back
X