:))))) artık kaç olursa olsun onunla başladım onunla devam etmeyi düşünüyorum Allah ın izniyle...
aynen bende canım Allah Engin Hoca'yı başımızdan eksik etmesin.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))))) artık kaç olursa olsun onunla başladım onunla devam etmeyi düşünüyorum Allah ın izniyle...
canım benim özel sigortam olmadığı için nakit 220 veriyorsun 4-5 kere verdim kredi 250 muayene kadınlar kulubü kartı 35 tlye alıyorsun ben daha yen, aldım birkere kullandım 200 tl ister kredi kartı ister nakit artık kredi kartıyla 200 verebilceğim ama çok mücadele ettim. Floryadaki ofis bir anlaşma var dıyor bir yok dıyor muhasebeci bayan yani zorla söylettim sonunda aldım daha doğuma kadar kimbilir kaçkere gidicem yani. Kan testlerini genelde devlette yaptırmaya çalışıyorum ilaçları aile hekiminin yazdıklarını yazdırıyorum. Sen bana sorarsın ben sana yardımcı olurum ok tebrik ederim şimdiden tekrar ilk muayenen 1 ay sonra sonra 15 gün sonra çağırıyor. bu arada kontrol günüde 7 günmüş herseferinde muayene alıyorlar.
onu arayıp bi soruyum o zmn anlaşmaları yoksa floryanın boşuna uğraşmayım... ben en son 200 tl vermiştim muayene ücreti ama baya oldu
Canım bende test yaptım,silikte olsa 2.çizgiyi gördüm. hayırlı olsun diyelim,hadi gözün aydın.
haziranda zam geldi muayeneye aç floryaya sor kadınlar kulubü kartı indiriminiz nedir diye ama hamile kaldığının müjdesini alalım hemen burdan kartı iste ama indirim varyani ben kullanıyorum artık
aynen bende haziranda vermiştim en son... sonuçtan pozitifse karta başvururm o zmn sağol cnm
ne demek canım benim benim bebiş Allah'ın izniyle 4,5 ay oldu aramızda 4 ay olacak bakalım bizimki erkek seninkinden ne müjdeler alıcaz yarın yaz bize haberleri
Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
yarın 10.gün kan testimi yaptırmayı düşünüyorm tabi doktoruma 1 ekimde yaptığımı yollicam çaktırma![]()
bu kadar erken pozitif ikiz olmasın sakın:):) Hayırlı olsun , Allah tamamına erdirsin:) Sağlıkla kucağına da al inşallahCanım benim inşallah 2. Çizgi koyulaşarak devam eder ben heyecanlandım senin kadar :))
seninkide bu kadar silikmiydi? benim transferim 17 eylül seninki kaçı? çok tşk ederm yarın belli olucak inş.
Canım benim inşallah 2. Çizgi koyulaşarak devam eder ben heyecanlandım senin kadar :))
Allah tamamına erdirsin arkadaşım çoook sevindim
benimde yarın transferim var bana dua edin lütfen transferi olan tüm arkadaşlar inşaallah pozitif sonuçlar alırız
benim 5 yumurta toplandı 2 tane embriyo oluştu inşaallah tutar :18:
evet benimkide çok silikti bende emin olamadım, transferim 15eylülde yapıldı.
bu kadar erken pozitif ikiz olmasın sakın:):) Hayırlı olsun , Allah tamamına erdirsin:) Sağlıkla kucağına da al inşallah
:)))inşallaah... herkesin kırmızı çizgisine kan testine sevinen ben kendiminkine sevinemiyorum, sütten ağzı yananlar gibi...
tşk ederm ama daha kesin değil yarn belli olucak... 2 tane transfer edildi bende öyle olabiliceni düşünüyorm
bugün geldim doktordan yumurta gelişimi gayet iyi dedi cuma kontrol muhtemelen pazartesi yada salı opu yapılacak sebebini bilmiyorum ama çok mutsuzum eşimin artık beni anlamadığını ve evliliğimin çatırdadığını hissediyorum(