- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
nolcak şekerim, helal hoş olsun size :) nolcak iki liste düzeltmişiz :)
kız kıyamıyom sana ne edeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nolcak şekerim, helal hoş olsun size :) nolcak iki liste düzeltmişiz :)
Arkadaşlar sohbet için,dualarınız için,güzel dilekleriniz için çooook teşekkürler.Ben yatıyorum Allah a emanet olun.Hayırlı geceler.![]()
kızlar nasılsınız
şükür bugün trnasferim gerçekleşti iptal olacak embriyolar bölünmeyecekler diye çok korkuyordum çünkü öyle bir ihtimal vardı embriyolar çok iyi değildi ama şükür ki devam etmişler bugünde trnasfer oldu artık hayırlısı
test tarihimde 13 ekim
allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşallahhh
artık bu 3. denemem son olsun istiyorum allahın izniyle anne olmak istiyorum
tedavime 1 hafta önce başladım herşey yolunda gidiyor.bu hafta içi yumurta toplama işlemi yapılacak.allahım inşallah emeklerimizi boşa çevirmez kaliteli yumoşlarımız olur.ve sonundada inşallah saglıklı ve hayırlı evlatlara kavuşuruz
canım benim transferin hayırlı olsun inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun rabbim gönlünden geçen dualarını kabul etsin rabbim bu sefer sana sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin canım
41 kere maşallah![]()
canım benim yani doktor bile dediğine göre ki sonucun uçmuş % 90 ikiz galiba ee senin gönlünden geçen nedir ?
ayyy desene ikiz bebişler gelio inş bu arada kaçtane yumurta transver edildi 2 mi 3 mü ?
miss angel'ım pıtırcığım sen fıkır fıkır neşeli birşeydin noluyo ama böyle? bir bırak çocukları kendi haline noluuurrr...
yorucu ve streslii bir gündüü..hepinize iii geceler kızlarrr....
sonuç bekleyenler..tedaviye başlayanlar ve başlayacak olanlar..Allah hepimizin yardımcısı olsunnn..
negatif olanlarda sakın üzülmesin sadece zamanı değil..
günaydın arkadaşlar nasılsınız?![]()
son bısey daha sorcamarkadaslar:)gelınce cevaplarsını sımdı benden baska kımse yok sabahın korunde :) esımle bugun oglen hormon testı yaptıralım dyoruz esım ıcın yanı hormonlaında bozukluk varsa sperm kalıtesı ondanmı dusukku.doktorlar hıc bakmadı ıslerıne gelmıyo tabı okadar para verıyoz tup bebegede demıyolarkı bı bakalım belkı baaaaaska bı sorun var normal yolla olsun demıyolar eslerı bu hormon testlerını yapanlar varmı tabıkı hormonlada spermın alakası varmı cok merak edıyom ısten cıktıgım ıcın aksama kadar ara ara bakıyorum sayfaya
günaydın tatlım kalktığımdan beri ağlıyorum gene eşim şokta şurayı bile okurken yaşlar süzülüyo korkuyorum sadece heme çok