• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Arkadaşlar sohbet için,dualarınız için,güzel dilekleriniz için çooook teşekkürler.Ben yatıyorum Allah a emanet olun.Hayırlı geceler.:3::3::3:

kızlar nasılsınız
şükür bugün trnasferim gerçekleşti iptal olacak embriyolar bölünmeyecekler diye çok korkuyordum çünkü öyle bir ihtimal vardı embriyolar çok iyi değildi ama şükür ki devam etmişler bugünde trnasfer oldu artık hayırlısı

test tarihimde 13 ekim

allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşallahhh

artık bu 3. denemem son olsun istiyorum allahın izniyle anne olmak istiyorum

kızlar nasılsınız
şükür bugün trnasferim gerçekleşti iptal olacak embriyolar bölünmeyecekler diye çok korkuyordum çünkü öyle bir ihtimal vardı embriyolar çok iyi değildi ama şükür ki devam etmişler bugünde trnasfer oldu artık hayırlısı

test tarihimde 13 ekim

allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşallahhh

artık bu 3. denemem son olsun istiyorum allahın izniyle anne olmak istiyorum

canım benim transferin hayırlı olsun inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun rabbim gönlünden geçen dualarını kabul etsin rabbim bu sefer sana sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin canım

tedavime 1 hafta önce başladım herşey yolunda gidiyor.bu hafta içi yumurta toplama işlemi yapılacak.allahım inşallah emeklerimizi boşa çevirmez kaliteli yumoşlarımız olur.ve sonundada inşallah saglıklı ve hayırlı evlatlara kavuşuruz

canım benim inş kaliteli yumurtaların toplanır sağlıklı döllenirler rabbim emeklerini boşa çıkartmasın

canlar hepinize hayırlı geceler her gelen gün bir önceki günden güzel olması dileğiyle rabbime emanet ediyorum sizi

canım benim transferin hayırlı olsun inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun rabbim gönlünden geçen dualarını kabul etsin rabbim bu sefer sana sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin canım

canım çok tşk ederim güzel duaların için, ne kadar ihtiyaç duyuyor insan böyle zamanlarda dualarınız ve destekleriniz için ... hiç tanışmasakta aynı paydada birleşiyor olmak aynı duyguları aynı sıkıntılatı paylaşıyor olmak yakınlaştırıyor bizi birbirimize..umarım bu sohbetler devam eder buralarda kalmaz sadece...

mirage canım yeni liste süper olmuş ve bende inş üsteki hamilelerin arasında yer almak istiyorum banada bi yer rezerv edermisin :)

41 kere maşallah :nazar::nazar::nazar: :21:canım benim yani doktor bile dediğine göre ki sonucun uçmuş % 90 ikiz galiba ee senin gönlünden geçen nedir ?

benim göönlümden geçen hep tekti ama ikiz olabilme düşüncesine kendimi alıştırdım bilee... Allah ne verirse başımızın üstünde yeri var cnm hayırlısı olsun... ;))))

miss angel'ım pıtırcığım sen fıkır fıkır neşeli birşeydin noluyo ama böyle? bir bırak çocukları kendi haline noluuurrr...

günaydın tatlım kalktığımdan beri ağlıyorum gene eşim şokta şurayı bile okurken yaşlar süzülüyo korkuyorum sadece heme çok

yorucu ve streslii bir gündüü..hepinize iii geceler kızlarrr....

sonuç bekleyenler..tedaviye başlayanlar ve başlayacak olanlar..Allah hepimizin yardımcısı olsunnn..

negatif olanlarda sakın üzülmesin sadece zamanı değil..

gunaydın arkadaslar aksam tekrar gıremedım canım oyuzden sımdı yazıyorum dogru gercekten ınternettende arastırın ama en az bı uc ay yapılması gerek sperm kendını 72 gunde yenılıyomus cunku 5 tane kecıboynozunu yıka ve 2 bardak onceden kaynamıs olan suya kır hepsını.sonrada o sekılde altını kıs ocagın bı 3 dakıkada ole kaynsın sonrdaaltını kapa 20 dkka dınlensın sonrada suzun 1 su bardagı esıne her aksam ıcır yatmadan once sabahlarıda kecıboynozu pekmezı ıcır bır kasık
bende bu ay sogan kurune baslıcam dktora sordum ama sakıncası yok ıcebılırsın dedı sabah ve aksam sogan suyu ıcıcem oglenlerıde bolca sogan yıyıcem yumurtam azdı cunku benım bazı aylar ole olabılır dedı doktor ama olsun cogalsın braz

arkadaslar sızınde bıldıgınız ole yıyecekler varmı yumurtalara yada sperme faydası olacak yanı esımle beraber beslenme programı yapcaz kendımıze ben bayramdan 1 ay sonra yaptrcam ya ıkıncıyı ondan sordum

son bısey daha sorcamarkadaslar:)gelınce cevaplarsını sımdı benden baska kımse yok sabahın korunde :) esımle bugun oglen hormon testı yaptıralım dyoruz esım ıcın yanı hormonlaında bozukluk varsa sperm kalıtesı ondanmı dusukku.doktorlar hıc bakmadı ıslerıne gelmıyo tabı okadar para verıyoz tup bebegede demıyolarkı bı bakalım belkı baaaaaska bı sorun var normal yolla olsun demıyolar eslerı bu hormon testlerını yapanlar varmı tabıkı hormonlada spermın alakası varmı cok merak edıyom ısten cıktıgım ıcın aksama kadar ara ara bakıyorum sayfaya

gunaydin arkadaslar nasilsiniz kac gundur giremiyorum topige mide bulantilarim bitiriyor beni cok kotuyum

negatif sonuc alan arkadaslar gecmis olsun insallah en kisa zamanda rabbim yuzunuzu guldursun gonlunuze gore versin

pozitif sonuc alan arkadaslar tebrik ediyorum sizleri allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucaginizada alirsiniz

son bısey daha sorcamarkadaslar:)gelınce cevaplarsını sımdı benden baska kımse yok sabahın korunde :) esımle bugun oglen hormon testı yaptıralım dyoruz esım ıcın yanı hormonlaında bozukluk varsa sperm kalıtesı ondanmı dusukku.doktorlar hıc bakmadı ıslerıne gelmıyo tabı okadar para verıyoz tup bebegede demıyolarkı bı bakalım belkı baaaaaska bı sorun var normal yolla olsun demıyolar eslerı bu hormon testlerını yapanlar varmı tabıkı hormonlada spermın alakası varmı cok merak edıyom ısten cıktıgım ıcın aksama kadar ara ara bakıyorum sayfaya

canım eşinin sperm sayısı kaç bilmiyorum ama erkeğe yönelik pek bir tedavi seçeneği yokmuş maalesef
benim eşimin ilk testi normal bir özel hastane labaratuarında 7 adet çıkmıştı, 1-2 ay sonra tüp bebek merkezinde yaptırdı,8 milyon çıktı.
hatta tüp bebek tedavisinde opu günüde yine 8 milyon çıktı, ama morfoloji 0
yani morfoloji ve sayı önemli canım, sayı 20 milyon üstü ise morfoloji ise %4 üstü ise klomen vb ilaçlarla sayı artırılmaya çalışılıyor, ama oligosperm ve azosperm de rakamlar pek değişmiyor maalesef :(
benim bildiğim varikosel, tıkanıklık, çocukken yaşanılan inmemiş testis gibi şeylerden düşüklük olabiliyormuş ama bir çok hastada da sebebi bilinemeyen azosperm veya oligosperm var

günaydın tatlım kalktığımdan beri ağlıyorum gene eşim şokta şurayı bile okurken yaşlar süzülüyo korkuyorum sadece heme çok

canımm benim senin zaman zaman kapıldığın umutsuzluğa hepimiz kapılıyoruz...
bak dün gece uyku uyuyamadım resmen, sonuç öğrenmeme günler kaldı ama sabretmesi kolay değil...

Back
X