• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

rachelciğim bn 3.denememde kabuğunu soydurmuştum ve tuttu canım .Hep dinlen 10 gün yat
kızlar nasılsınız
şükür bugün trnasferim gerçekleşti iptal olacak embriyolar bölünmeyecekler diye çok korkuyordum çünkü öyle bir ihtimal vardı embriyolar çok iyi değildi ama şükür ki devam etmişler bugünde trnasfer oldu artık hayırlısı

test tarihimde 13 ekim

allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşallahhh

artık bu 3. denemem son olsun istiyorum allahın izniyle anne olmak istiyorum

ahgel neden ağlıyosun canım ya daha sonucu bile almadın ki dimi?bn sıfır alcam diye gittim çünkü kasık ağrım vardı hasta olcam sanıyordum.Ama sonuç pozitif çıktı dua et hep üzme ,sıkma canını.
canımm benim senin zaman zaman kapıldığın umutsuzluğa hepimiz kapılıyoruz...
bak dün gece uyku uyuyamadım resmen, sonuç öğrenmeme günler kaldı ama sabretmesi kolay değil...

Kedi canım hamilelik takvimi yapsana kendine nasılsın iyi misin belirtilerin başladı mı?

Bugün test günü olan arkadaşımız var mı acep hemen listeye bakıyorum:26:

yok ama sol tarafımda çok gaz sancısı var.uyuyamadım hiç.başka belirti yok.Bugun adet gunum o yüzden bişey olmasın diye işe gitmyim diye 15 günlük rapor alcm bugun .Sen çalışıyormusun?
Kedi canım hamilelik takvimi yapsana kendine nasılsın iyi misin belirtilerin başladı mı?

mervecim günaydın hamilelik takvimini bn yapamadım nasıl ekranda gösterebiliyorsun

Canım hani yukarda varya bildirileriniz,profilim bide kullanıcı kontrol paneli var orayı tıklayıp profili düzenleye gir ordan yapabilirsin canım

yok ama sol tarafımda çok gaz sancısı var.uyuyamadım hiç.başka belirti yok.Bugun adet gunum o yüzden bişey olmasın diye işe gitmyim diye 15 günlük rapor alcm bugun .Sen çalışıyormusun?

Yok canım ben çalışmıyorum evdeyim bende bol bol dinleniyorum hiç iş yapmıyprum bebeğe bişey olmasın diye
Canım sende dinlen bol bol yat uzan.iyi olur rapor alman

benim negatif kesinleşti arkadaşlar. şimdilik kendimi işyerindeki odama kapadım toparlanmaya çalışıyorum.

Ahh canım ya yeni gördüm valla Hayırlısı demekten başka Allah'ın takdiri demekten başka söz yok
Bir dahaki sefere inşallah

Kokoci canım nasılsın:3::3:

günaydın canım, iyi sayılırım, sabretmesi çok zor, test günüm cumartesi, ama şimdiden geceleri uyuyamıyorum bile :))
dün gebelik testi aldım, ama bu sabah yapmadım, yarın bir deniyeyim diyorum :)
sen nasılsın ? senin ne gibi belirtilerin vardı ?
benim belime ve karnıma bazen anlık ağrılar giriyor ve 2-3 gündür karnım hem çok şiş hem de sert :((

günaydın canım, iyi sayılırım, sabretmesi çok zor, test günüm cumartesi, ama şimdiden geceleri uyuyamıyorum bile :))
dün gebelik testi aldım, ama bu sabah yapmadım, yarın bir deniyeyim diyorum :)
sen nasılsın ? senin ne gibi belirtilerin vardı ?
benim belime ve karnıma bazen anlık ağrılar giriyor ve 2-3 gündür karnım hem çok şiş hem de sert :((
Bende iyiyim canım çok şükür işte
belirtilerin çok güzel
:nazar::nazar:
Ya bunların hepsi bende vardı ama en belirgin belirti göğüslerin şişmesi ve uçlarının belirginleşmesi
Bİde kasıklarda batma bunlar benim en belirgin belirtilerimdi inşallah hamilesindir canım
Panik yapma şimdiden cumartesiye var epey boş yere stres yapıp kendini yorma

Back
X