• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım eşinin sperm sayısı kaç bilmiyorum ama erkeğe yönelik pek bir tedavi seçeneği yokmuş maalesef
benim eşimin ilk testi normal bir özel hastane labaratuarında 7 adet çıkmıştı, 1-2 ay sonra tüp bebek merkezinde yaptırdı,8 milyon çıktı.
hatta tüp bebek tedavisinde opu günüde yine 8 milyon çıktı, ama morfoloji 0
yani morfoloji ve sayı önemli canım, sayı 20 milyon üstü ise morfoloji ise %4 üstü ise klomen vb ilaçlarla sayı artırılmaya çalışılıyor, ama oligosperm ve azosperm de rakamlar pek değişmiyor maalesef :(
benim bildiğim varikosel, tıkanıklık, çocukken yaşanılan inmemiş testis gibi şeylerden düşüklük olabiliyormuş ama bir çok hastada da sebebi bilinemeyen azosperm veya oligosperm var

mrb benim i denemem oldu ama sonuç mağlesef negatif eşimin sperm testınde yıkanıp yeniden incelendikten sonra çok sayıda hareketsız ve hareketlı sperm elde edılmıstır dıyor ıcsıye uygundur diyor bize bundan başka testyapmadı yanı eşime yapmadılar dr bize hiç bişey demedı direk tüp bebek tedavısıne basladık ama mağlesef olmadı :(

6 tane badem,4 ceviz,3 kuru üzüm 1 haşlanmış yumurta ,peynir,zeytin,zeytinyağlı karışım .ama sabah kalktım hemen yarım elma yedim ,su içtim
Ha iyi dedin ya meyve hafif olur üzüm felan yiyeyim hee canım ben böyleyim işte
herkesin vücudu farklı belkide senin hiç bulantın olmayacak
sen ne yedin kahvaltıda

canım benim değerin ne güzel yükselmiş maşallah rabbim bebişlerini sağlıklı sıhatli kucağına almanıda nasip etsin

canım benim rabbim mutluluğunu daim etsin inş bugünde değerin artmıştır rabbim tamamına erdirir inş

canım benim transferin hayırlı olsun bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inş şimdiden belirti arayıp kendini strese sokma dua edelim bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun canım

canım benim rabbim sabır versin rabbim 2. tedavinde bebeğini kucağına almanı nasip etsin

canım bıraz yorduk seni ama listenin bu hali daha güzel olmuş

hayal canım sen anlatınca bunları ablamla yeğenimin kontrolüne gitmiştik o geldi aklıma rabbim herkese tüm bebek isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın canım inş sağlıklı güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

canım benim inş yarın sağlıklı yumurtaların toplanır sağlıklı döllenirler.

canım benim rabbim dayanma gücü versin teste az kala ister istemez yaşıyo insan bunları ne kadar rahat olmaya çalışsada rabbim sabır versin dayanma gücü versin inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur test gününde rabbim pozitifi görmeni nasip etsin

nurcan canım çok sevindim rabbim sağlıkla sıhatla bebeğini kucağına almanı nasip etsin

canım benim transferin hayırlı olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun inş şimdi al bebişlerini göbüşüne yat canım

canım rabbim sabrını metanetini bozmasın rabbimin bizim bilmediklerimizi bildiğini unutma şimdi vermedi ama bu vermeyeceği anlamına gelmez bizide böyle sınıyo er yahutta geç bizede verecek rabbim bol hazinesinden hayırlı sağlıklı evlatlar rabbim bir dahaki tedavinde seninde kucağını doldursun canım

canım benim rabbim sabır versin rabbim bundan sonraki tedavinde sanada hayırlı evlatlar nasip etsin

canım benim burda bir birimizi görmesekte kalp yoluyla bir bağ kurduk rabbim hepimizi aynı yoldan geçirerek sınıyo rabbim bende bu başlıkta tüm yaşadıklarımı paylaştım canım kimse bilmiyodu burda çok şeyler öğrendim tecrübeli arkadaşlardan rabbim bu yolda hep birlikte mutlu sona ulaştırsın bizi rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

canım benim asla içine umutsuzluk tohumu ekme o okadar büyüyoki artık seni motive edecek bişeyde bulamıyosun kov o umutsuzluğu baş ucundan hep ümit ek içine rabbime sığın ve dua et rabbim bebeğimi bana bağışla rabbim bebeğim bana sımsıkı tutunsun diye asla karamsar olma rabbim ol dedikten sonra inş herşey güzel olacak canım

canım benim moralini bozma rabbim bütül bu yolda inş üzmez sizi ve eşinden inş sperm bulurlar ve tedavine 1 ay sonra sorunsuz başlarsın canım dua et rabbim büyük olmazları oldurur inş o gün geldiğinde herşey sizin hakkınızda güzel olur.

amin canım cümlemizin bebişleri bizle olsun

kızlar nasılsınız
şükür bugün trnasferim gerçekleşti iptal olacak embriyolar bölünmeyecekler diye çok korkuyordum çünkü öyle bir ihtimal vardı embriyolar çok iyi değildi ama şükür ki devam etmişler bugünde trnasfer oldu artık hayırlısı

test tarihimde 13 ekim

allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşallahhh

artık bu 3. denemem son olsun istiyorum allahın izniyle anne olmak istiyorum

Rabbim bu sefer kucagina saglikli hayirli evlatlar versin insaAllah

günaydın tatlım kalktığımdan beri ağlıyorum gene eşim şokta şurayı bile okurken yaşlar süzülüyo korkuyorum sadece heme çok

canim benim yaa kiyamam ben sana,korkma Allaha sigin içten ve samimi,rahatlayacaksin,bazi durumlar bizi asinca Allaha havale edip uzerindeki yuku hafifletmekte fayda var,Rabbim kucagina almayi nasip etsin guzelim ..

gunaydın arkadaslar aksam tekrar gıremedım canım oyuzden sımdı yazıyorum dogru gercekten ınternettende arastırın ama en az bı uc ay yapılması gerek sperm kendını 72 gunde yenılıyomus cunku 5 tane kecıboynozunu yıka ve 2 bardak onceden kaynamıs olan suya kır hepsını.sonrada o sekılde altını kıs ocagın bı 3 dakıkada ole kaynsın sonrdaaltını kapa 20 dkka dınlensın sonrada suzun 1 su bardagı esıne her aksam ıcır yatmadan once sabahlarıda kecıboynozu pekmezı ıcır bır kasık
bende bu ay sogan kurune baslıcam dktora sordum ama sakıncası yok ıcebılırsın dedı sabah ve aksam sogan suyu ıcıcem oglenlerıde bolca sogan yıyıcem yumurtam azdı cunku benım bazı aylar ole olabılır dedı doktor ama olsun cogalsın braz

tamm cnm yapayım belki işe yarar teşekkr ederimm..4-5 aydırda proxeed plus içiyor eşim ama bi işe yaramadı demekki düşük çıktıına göre ..

tamm cnm yapayım belki işe yarar teşekkr ederimm..4-5 aydırda proxeed plus içiyor eşim ama bi işe yaramadı demekki düşük çıktıına göre ..

o tozu benım esımde ıctı ama yanında 2 tane de hormon ılacı ıctı ve dedıgım seylerıde yedı bıze ınanamadım hareketlılık 69 mılyna cktı havuc suyuda ıyı gelıyo o donem havuc suyu portakal suyu ne bulursan yedır esıne:) hatta bı ara caksır suyu varya onu ıcırdım bıde adam gece kustu :) okadar cok yedırdımkı

Selam güzel anneler ve anne adayları :16:

Nasılsınız ? Sayfalar yine almış başını gitmiş. :9: Benim dün opum oldu. Allah'a çok şükür 9 yumurtam toplandı. 7'si olgun çıkıp 6'sı döllenmiş. Şimdi dua ediyorum hepsi yaşayıp PGT'ye girsinler ve altın yumurtam bulunsun :16: Bu arada yumurta sayısı az görünen arkadaşlar opuda sayı artabiliyor. Benim 5 yumurta görünmesine rağmen 9 toplanıp 7'si olgun çıktı. İnşaallah sizlerin de sayı fazlalaşır.. :16::16:

Mirage canım listeyi çok beğendim... Eline, koluna, emeğine sağlık :16::16::16:

guzel bi supriz olmus canim bak :)

insaAllah hepsi saglikli çikar canim ..

bilmiyorum kızlar kalktığımdan beri herkese çatıyorum önce eşimden başladım sonra annemden çıktım ağlamaya ağlayamıyorum hemen sağ şakağıma ve burnuma ağrı giriyo uyuzluk mu bu yoksa şımarıklıkmı anlamadım kendimi rahatlatmaya çalışıyorum testimi cuma yaptırcam gene ateşim çıktı benim

o tozu benım esımde ıctı ama yanında 2 tane de hormon ılacı ıctı ve dedıgım seylerıde yedı bıze ınanamadım hareketlılık 69 mılyna cktı havuc suyuda ıyı gelıyo o donem havuc suyu portakal suyu ne bulursan yedır esıne:) hatta bı ara caksır suyu varya onu ıcırdım bıde adam gece kustu :) okadar cok yedırdımkı

canım okudum eşimle beraber çok güldük.Allahta seni güldürsün :)))) tamm bende yapayım inş..çıkar :)) zaten eşim dr. hangi hormon ilacı gerekiyorsa alsın onlarıda kullansın bari...

ay canim ya bende çok güldüm Rabbimde seni guldursun :)))

bilmiyorum kızlar kalktığımdan beri herkese çatıyorum önce eşimden başladım sonra annemden çıktım ağlamaya ağlayamıyorum hemen sağ şakağıma ve burnuma ağrı giriyo uyuzluk mu bu yoksa şımarıklıkmı anlamadım kendimi rahatlatmaya çalışıyorum testimi cuma yaptırcam gene ateşim çıktı benim

simariklik falan degil be guzelim,çok zor bi sureç,o kadarda hormon yuklediler,alt üst oluyo insan,Allah kolaylik versin

guzel bi supriz olmus canim bak :)

insaAllah hepsi saglikli çikar canim ..

Amin canım inşallah... :16: Çok şükür 5 tane yumurta var hepsi döllenecek mi diye endişe ederken 6 tane döllenmiş yumurtam var.. :nazar::nazar:Allah bu yolda çabalayan hiç kimseyi elleri boş, boynu bükük bırakmasın.. :16::16: Aminnnn..

İnan bana çok normal canım benim. Bu tedavinin her aşaması ayrı bir stres. Bugün döllenmiş yumurta sayısını öğrenmek için hastaneyi aradığımda ellerim titredi. :18::18:Öldüm öldüm dirildim. Ama kendini bu kadar sıkma. Rabbim herşeyi kararlamıştır. Herşeyin hayırlısını dileyelim. Hepimiz için.. İnşallah bebeğin sana tutunmuştur.. bunun için şu an can-ı gönülden dua ediyorum...:16::16::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

genelde kırmızı kan ıyı olmaz dıyor bazı arkadaslar doktor umutlandırmıstı benı yasın ıyı dedı tutar demstı demekkı ınanmamak lazım bıraz acelemı ettım ben bıde 2 senelık evlıyım yaptırdıgıma pısman oldum

canım Allah hakkımızda hayırlısını versin doktorumuz aynı herşeygüzeloalcak ında doktoru aynı kişi ben doktorumu değiştiricem,nasip değişmil üzülme tatlım

canım yarın için iyi şanslar. herşey yolunda gidecek merak etme. çok sıkıyorsun kendini. biraz rahatlamaya çalış. zor olduğunu biliyorum ama artık öğrendik bu işte relax davranmak çok önemli canım.

cnm inş kaliteli olur yumurtaların lütfen bu kadar karamsar olma

mirage, niis ve havinsu teşekkürler kızlarr :)) bugün toplandı yumurtalarım vee ben yine ağlayarak uyandım.... aslında bu kez ben fazla boşverdim sanırımm bomboş hissediyorum heyecan korku merak hiç bişey yok içimde ve önceki tedaviye dair hiçbişey hatırlamıyorum bugün ağrıyla uyandım eşim geçende böyle olmuştun dedi ben hatırlayamadım sadece çok sinirli oluyorum...yarın arayıp haber verecekler bekliyorum...

merhabalar
bende 3.5 yıllık evlıyım ve buay tüp bebek tedavisine başladım uzun prtokol olacak kullandıgım bi ialaç var lucrin bu ilacı kulanan var mı bır kac bılgı almak ıstyrum..

canım okudum eşimle beraber çok güldük.Allahta seni güldürsün :)))) tamm bende yapayım inş..çıkar :)) zaten eşim dr. hangi hormon ilacı gerekiyorsa alsın onlarıda kullansın bari...

:) ıns canım hepımız gulelım :) aslında kadınlara gogus kanserınde verılen bı ılacmıs erkegın spermınede ıyı gelıyomus tamokxıfendı sanırım ama uzun sure kullanımda zararlıymıs doktor bunu solemedı zararlı dye kullan dedı bende netten ogrendım kestrdım esıme ılerde elımızdekınıde kaybetcez dye:)

Back
X