• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

okurum tabi sanamı okunacak paylaşalım istersen

canım ben kendime başladımm 60 okudum ama şimdi lekelenmem var opudan dolayı ben 313 tek başıma bitirmeyi düşünüyorum en azından onu yapmaya çalışacağım sen de ne okumak istersen içinden ne gelirse onu okursan sevinirim çünkü ben arapça yazı bilmiyorum ezbere duaları okuyorum sadece ama paylaşırız da ne oku dersen okurum

canım ben kendime başladımm 60 okudum ama şimdi lekelenmem var opudan dolayı ben 313 tek başıma bitirmeyi düşünüyorum en azından onu yapmaya çalışacağım sen de ne okumak istersen içinden ne gelirse onu okursan sevinirim çünkü ben arapça yazı bilmiyorum ezbere duaları okuyorum sadece ama paylaşırız da ne oku dersen okurum

kendinmi okucan 313ü ozman ben ne okuyayım senin için kenzül arş okuyayım istermisin

Arkadaşlarım,yoldaşlarım kim ne kadar ayetel kürsi istiyorsa niyet edip okurum sayı bildirin yeter :16::16::16:

Son düzenleme:
kromozom sıkıntısı değilde başka bişi olabilir istersen başka merkezlerle görüş bilgi al ama önce araştır netten

en ıyısı her testı yaptrmak sonra tedavı olmak dktora sordum bende kan pıhtılasmasıolabılırmı baksakmı dye olmaz dedı ılla 3. denemede olmadktan sonramı bakacaklar genelde okuyorum dktorlar hep 3. denemeden snra tutmazsa arastırıyolar once yapsalarda ınsanların umudu kırılmasa

en ıyısı her testı yaptrmak sonra tedavı olmak dktora sordum bende kan pıhtılasmasıolabılırmı baksakmı dye olmaz dedı ılla 3. denemede olmadktan sonramı bakacaklar genelde okuyorum dktorlar hep 3. denemeden snra tutmazsa arastırıyolar once yapsalarda ınsanların umudu kırılmasa

bilemedim ama bence eşini hormonla falan yorma sakın pgt yaptır mumuşlara yada senin rahminde bi problem olmasın tutunma ile ilgili istersen onu bi araştır

kızlar bilen yanıtlasın bilipte yanıtlamayanın kaynanası gelsin :)))))))))))))))))))))))

şimdi bizden 12.gün mumuş topladılar ya adet ne zaman olunur peki

kuzummm sen şuanki durum için soruyosan progesteron desteğini kesmeden olmazsın ama bi istisna olarak ben oldum ilk tüp bebeğimde transferden sonraki 8. günde ama normalde gebelik testi yapılır negatifse ilaçlar kesilir 2-3 gün içinde olursun...

kendinmi okucan 313ü ozman ben ne okuyayım senin için kenzül arş okuyayım istermisin

olur oku ne istersen oku :)))

Arkadaşlarım,yoldaşlarım kim ne kadar ayetel kürsi istiyorsa niyet edip okurum sayı bildirin yeter :16::16::16:
canımm yeterki oku ne istersen oku benden başka talip yok gibi şu an :)))

DUALAR

TRANSFER AŞAMASINDAKİ ARKADAŞLAR transferden önce Enbiya Suresinin 18 ve 19. ayetlerini okuyup öyle girsinler
-ENBİYÂ-18: Bel nakzifu bil hakkı alel bâtıli fe yedmeguhu fe izâ huve zâhik(zâhikun) , ve lekumul veylu mimmâ tasıfûn(tasıfûne) .
Hayır, Biz, hakkı bâtılın üzerine atarız. Böylece onu mahveder. O zaman o (bâtıl) , zail olmuştur. Vasfettiğiniz (Allah'a isnat ettiğiniz) şeylerden dolayı size yazıklar olsun.
-ENBİYÂ-19: Ve lehu men fîs semâvâti vel ard(ardı) , ve men indehu lâ yestekbirûne an ıbâdetihî ve lâ yestahsirûn (yestahsirûne) .
Semalardaki (göklerdeki) ve arzdaki (yerdeki) bütün kişiler, O'nundur. Ve O'nun katında olan kişiler (huzur namazını kılanlar) , O'na ibadet etmekten kibirlenmezler ve onlar yorulmazlar.

YA FALİGAL HAB ( TRANSFERDEN ÖNCE bol- bol oku ) , Anlamı: Ey tohumları çatlatan Rabbim demektir

TRANSFERDEN SONRA elin karnındayken , Muhammed - Mustafa , Ali - Mürteza , Hasan - Hüseyin , Fatıma ( sırasıyla süreli oku )

Eşin Elini Senin Karnına Koysun 707 Kere Ya Varis okusun ,

70 Bin LA İLAHE İLLALLAH için : 2 rekat Tövbe Namazı , 33 Besmele , 33 Tövbe İstiğfar ( Estağfirullah El Aziym Ve Etubu İleyh ) , 33 Salavat ( Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed ) 1 Adet Ayetel Kürsi Oku ve Niyet Ederek Başla , NOT: Her 100. de LA İLAHE İLLAHLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH de,

100 KEVSER okuyalım
Bismillahirrahmanirrahim innâ a' taynâkel-kevser fe-salli li-rabbike venhar inne sânı eke hüvel ebter
Anlamı :Biz sana kevseri verdik, o halde sen de Rabbin için namaz kıl, kurban kes Asıl zürriyetsiz olan, sana buğzedenin kendisidir

200 NASR okuyalım
Bismillahirrahmânirrahîm İzaca enasrullahi velfeth. Veraeytennese yedhulune fi dinillahi efvece. Fesebbih bihamdi rabbike vestağfirh. innehu kane tevvebe.
Anlamı : Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla Allah’ın yardımı ve fetih (Mekke fethi) geldiğinde ve insanların bölük bölük Allah’ın dinine girdiğini gördüğünde, Rabbine hamd ederek tespihte bulun ve O’ndan bağışlama dile. Çünkü O tövbeleri çok kabul edendir.

ÇOCUK İSTEYENLER İÇİN ( 4 CUMA Günü Boyunca ) 1000 Defa YA EVVEL Okursa ALLAH ' ın İzniyle Olur

313 KEZ AYETE-L KÜRSİ Okuyalım
Bismillahirrahmânirrahîm Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
Anlamı: Allah… O’ndan başka İlah yoktur Diridir, Kaimdir O’nu uyuklama ve uyku tutmaz Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur İzni olmaksızın O’nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır Onların korunması O’na güç gelmez O, pek Yücedir, pek büyüktür

BEBEK OLMASI İÇİN
41 Yasin , 41 Amme ( Nebe ) , 41 Tebareke ( Mülk ) , 41 Vakıa , 41 Kıyame , 41 Meryem Suresi ( Secdesi Var ) 1000 İhlas , 5000 Salavat , 6666 Ayete-l Kürsi , 4444 Salavatı Tefriciye

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERİN HER GÜN OKUYACAĞI DUA
Bismillahirrahmânirrahîm Bu Niyetle Başlanacak Kıbleye Dönüp 500 İstiğfar , 11 Salavat Getirilecek , 7 ' şer Kez Fatiha , Ayete-l Kürsi , Kureyş , İhlas , Felak , Nas Sureleri İle 450 Kere "LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM" Tesbihi Okunması Tavsiye Edilir

HER KİMİN GERÇEKLEŞMESİNİ İSTEDİĞİ MURADI HACETİ VARSA
Gusül Abdesti Alınıp , 2 Rekat Namaz Kılınacak ( Her Rekatında 1 Fatiha 11 İhlas Okunacak ) , Kıbleye Karşı Oturup 152 Kere İNŞİRAH SURESİ Okunacak ,( İsteğini Dergah-Zü'l Celale Arz Ederse ALLAH-U TEALA'nınİzniye Muradı Hasıl OLur )

DİLEK İÇİN
41 Yasin , 41 Meryem , 200 Nasr , 100 Kevser , 313 Ayete-l Kürsi , 66 Kez Ya Vekil ( ALLAH ' tan Her Türlü Yardımı Görmek İçin ) ,129 Kez Ya Latif ( Dileklerin Olması İçin ) , 156 Kez Ya Kayyum ( ALLAH ' ın İzniyle Her İsteği Olur ) , 180 Kez Ya Semi ( "İşiten" Duaların Kabul Olması İçin ) ,100 Tesbih Rabbi Yessir Ve La Tüassir Rabbi Temmim Bil Hayır , 21 Kez Ya Musavvir , 21 Kez Ya Bari , 21 Kez Ya Halık , 100 Kez Ya Kadir , 1054 Kez Hüvallahü ' l Haliku ' l - Bariü ( O Yaratandır Ve Yokken Var Edendir ) 70 Kez "Bedi ' Assemavat ( Yapılan Duaların Kabul Olması İçin )

DİLEK İÇİN
10 BİN İhlas Oku , Vakıa Oku , 70 BİN Kelime-i Tevhid Oku ,( Ayrıca Vakıa Duası Eve Bereket , Rızık Getirir )

BEBEK İÇİN 99 Kişiye 3 İhlas 1 Fatiha Okutulacak

Kenzül Arş Duası Bol Bol Okuyalım

TESBİHLER
1 Tesbih Ya Varis Çek , 1 Tesbih Ya Rezzak , 1 Tesbih Estağfirullah , 1 Tesbih La İlahe İllallah Ente Sübhaneke İnni Künti Minezzalimin ( Her Gün 1 Tesbih Genelde Sabah Namazından Sonra Çek , Evinin Bereketli Olması İçin Sabah Namazından Sonra Çek )

KEFH SURESİ 84. AYET ( Dileklerin Kabulü İçin )Her 7 Cuma 1001 Kez Okunacak (Sela İle Ezan Arası Oku )
İnnâ mekkennâ lehu fîl ardı ve âteynâhu min kulli şey’in sebebâ(sebeben) .
Anlamı: Muhakkak ki Biz, onu yeryüzünde kuvvetlendirdik (destekledik) . Ve ona sebep olan herşeyden verdik.

HZ. İbrahim ' in Duası : Rabbi Hebli Minessalihin Anlamı : Rabbim Bana Salih Evlat Ver Demektir (kadının Biri Bu Duayı Hep Okumuş Çok Uslu Bir Erkek Çocuğu Olmuş )

İKİZ ÇOCUK İsteyenler İçin Dua
Kıyamet Suresinin Son 3 Ayetini oku ( 40 Gün Okunacak , Bir de Bol - Bol İstiğfar Oku )
38. Summe kane 'alekaten fehaleka fesevva.
39. Fece'ale minhuzzeyceynizzekere vel'unsa.
40. Eleyse zalike bikadirin 'ala en yuhyiyelmevra.

YAĞMUR SUYUNA OKUNACAK DUA Resulullah (s.a.v) Efendimiz Buyurdu ki ; Bir Kimse Bir Kap İçerisine Bir Miktar Yağmur Suyu (Nisan Yağmuru Olması Daha İyidir ) Biriktirir de O Suya
70 Fatiha , 70 Ayete-l Kürsi , 70 İhlas , 70 Felak , 70 Nas suresini okursa varlığımı Kudretinde Olan Rabbime Yemin Ederim ki Bir Gün Bana Cebrail Aleyhisselam Geldiğinde Dedi ki : " Ya Muhammed (s.a.v) Her Kim Bu tertip Üzerine Okunmuş Sudan 7 Gün İçerse ALLAH-U TEALA O Kimseden Bütün Hastalıkları Giderir Varlığını Saran Her Hastalık Gider Kim O Sudan Karısına İçirirse Ve Onunla İlişkiye Girerse ALLAH 'ın İzniyle hamile Kalır" (Daha Çok Faydası Var , Saymakla Bitmez )

DUA-İ ŞAHMERANAllahu la ilahe illa Hüvel Hayyul Kayyum
Allahu la ilahe illa Hüvel aliyul Hakim Allahu la ilahe illa hüves Semiul Alim Allahu la ilahe illa Hüver Rahmanürrahim Allahu la ilahe illa Hüvel Vahidul Ehad Allahu la ilahe illa Hüvel Ferdül Varid Allahu la ilahe illa Hüve Raufur Rahim Allahu la ilahe illa Hüvel Aziz'ur Rahim Allahu la ilahe illa hüvez Zahirul Batinu Allahu la ilahe illa Hüvel Ahadus Samedu
Allahu la ilahe illa Hüvel Fetta'ul Alim Allahu la ilahe illa Hüvel Aziz'ul Alim Allahu la illa Hüvel Hannan'ul Mennan'ul Deyyan Allahu la ilahe illa Hüvel Adir'ul Kahiru Allahu la ilahe illa Hüver Rafiul Alim Allahu la ilahe illa Hüver Rabbül arş'il Azim Allahu la ilahe illa Hüvel Melikul Kudüs Allahu la ilahe illa Hüvel Hamdul mubin Allahu la ilahe illa Hüvel Bais''ul Varis Allahu la ilahe illa Hüvel Esaul Hüsna Huvel Hayy'u la ilahe illa Huve Fadi'u Muhlisine Lehuddiyn Subhane birahmetike ya erhamerrahimin.Velhamdu-lillahi Rabbil alemin

ilk gün hacet namazı kılınacak. ilk gün okumadan niyet edilecek dua öle okunacak diğer günler niyet etmeye ve hacet namazına gerek yok ama hiç ara verilmemesi gerekiyor eğer ara verirseniz yeniden başlamanız gerekmekte ( ikindi namazının hemen arkasına okumalısın namaz bitince kalkmayıp duayı oku )
iş için hergün 7 defa ikindi namazından sonra okunacak
satılmayan mal için 11 gün hergün 7 defa ikindi namazından sonra okunacak
nasip kısmet için 21 gün hergün 7 defa ikindi namazından sonra okunacak

BEBEK OLMASI İÇİN enbiya suresinin 87 ve 88 inci ayetlerini ilişki öncesi abdest alarak ilişkiye girmeden önce avret yerleri kapalıyken hem eşinizin hem sizin 3 defa okumanızla bu özleminize son vereceğinize inanmaktayım yanan bir yürekle edilen dua kabul olurmus heleki böylesi bir güzellik için
Rabbimden dilerim yüreği evlat sevgisi ile yananların derdine derman olur bu dua
87. Ayet :Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Anlamı: Zünnûn’u da hatırla. Hani öfkelenerek (halkından ayrılıp) gitmişti de kendisini asla sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Derken karanlıklar içinde, “Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Seni eksikliklerden uzak tutarım. Ben gerçekten (nefsine) zulmedenlerden oldum” diye dua etti.
88. Ayet :Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi) , ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne) .
Anlamı: Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız

Bebek Sahibi Olmak İçin 4 Cuma Üstüste 1000 Kere "El Evvel" Diyeceksiniz Ve Duanızı Edeceksiziniz ALLAH Kabul Eder İnşallah Ve Bunun Gün Sınırı Yok İstediğiniz Zaman 707 Kere "Ya Varis" Lütfen İnanarak Yapın Bunları İnanarak Üşenmeden İsteyerek Sonucunda Bebeğiniz Olacağını Düşünerek Hissederek
Ya Evvel Oku, Bolluk Bereket İçin
Ya Latif 129 Kere Oku
Ya Habir celle celaluhu Oku Aslında 7 Gün Üstüste 810 Kere Çekilirse ALLAH Katından Ruhani Haberler Zuhur Eder..
Ya Musavvir Oruçlu Kimse Güneş Battıktan Sonra İftardan Önce 21 Kere 7 Gün Bir Suya Üflerse Ve O Suyu Kısır kadın İçse Çocuğu Olur.

Bebek olması için bol bol okuVellezine Yekulune Rabbena Heb Lena Min Ezvacina Ve Zürriyyatina Kurrete Ayünin Vecalna Lil Muttekine İmmama
Anlamı: Ve Şöyle Niyaz Ederler "Ey Keremi Bol Rabbimiz Bize Gözümüzün Gönlümüzün Süruru Olan Temiz Eşler Ve Nesiller İhsan Eyle Takva Sahiplerine Bizi Önder Eyle".

1000 Besmeli Şerif , 500 Hasbinallahi Velivelvekil . 100 Ve La Kavle Ve La Kuvvete İllallahil Azim , 100 Elhamdülillahi Rabbil Alemin , 100 Ya Rahman , 100 Selamün Gavlenmirrabirrahim , 300 Ya Zelcelali Vel İkram , 1500 Salavatı Şerif ( 61 Gün Çekilecek )Sabah Namazlarında Yetişmezse İkindiden Sora Çekilecek

kuzummm sen şuanki durum için soruyosan progesteron desteğini kesmeden olmazsın ama bi istisna olarak ben oldum ilk tüp bebeğimde transferden sonraki 8. günde ama normalde gebelik testi yapılır negatifse ilaçlar kesilir 2-3 gün içinde olursun...

olur oku ne istersen oku :)))

canımm yeterki oku ne istersen oku benden başka talip yok gibi şu an :)))

tuba özel msj attım sana bak şu an senin için okunuyo dualarımız inş.. kabul olunur

gülüm tubadefekti için okucaz ilk ne kadar okuyabilirseniz o şimdilik 60 okumuş kendi için

Tamam canım benim bende 100 tane okurum inşallah.Yarına bitiririm Allah nasip ederse.

canım 50 tane okuyum benbelırleyın kımın kac tane okuyacagını ona gore brazdan okurum aksama bıter

tuba özel msj attım sana bak şu an senin için okunuyo dualarımız inş.. kabul olunur

kızlar yaaa çok duygulandımm çok mutlu oldumm allah razı olsunn :)

tuba oku güzelim oku benim bildiğim okunur

allah senden de razı olsun inş... bebişlerimiz gelir amin inş...

Son düzenleme:
Bugün artık ayetel kürsiyi niyet aldık onu okuyalım inşallah.Bundan sonra kim ne dua isterse söylesin okumak isteyenlere dağıtsın Allah ın izniyle yer gök duayla ayakta.Birbirimize bir faydamız olur belki.Ne zaman derseniz elimden geldiğince dilim döndüğünce yardımcı olurum inşallah.

kız onu diyen bendim :)))))))))))

serseri :)) o zaman kendin niye yapmıyosun millete akıl veriyosun da??

canım merhaba kromozon testını her yer yapıyomu polıkınlıkler yanı bızım merkez bısey demedı sperm yeterlı dedı ama ben asıl sebebı ogrenmek ıstıyom belkı hormon sorunun var esımın ılac kullanınca duzelecek bunu denemeden bılemeyz ama en azında spermı artırıp sansımızı arttırırız dye dusunuyorum

üniversite hastaneleri yapıyor ama çok uzun süre bekletiyorlar. her yer yapmıyor. bazı özeller yapıyor araştırıp bulucan işte onları da.

kızlar bilen yanıtlasın bilipte yanıtlamayanın kaynanası gelsin :)))))))))))))))))))))))

şimdi bizden 12.gün mumuş topladılar ya adet ne zaman olunur peki

angel anladım ben. sen zorla bana küfür ettirmeye çalışıyosun, ama etmiycem işte. etmiycem, sabırlı bir insan oldum bi kere ben. senin şimdi tam tedavinin orta yerindeyken regl gününle işin ne? hesaplayacak başka şey mi bulamadın be kadın? çıldırtma beni ya, siz de cevap vermeyin şuna Allah aşkına. orda oturmuş kendi kendine bişeyler yapıyo yaw. :)))))))))))) delirttin he. git puzzle yap sen.

canım çok tşk ederim güzel duaların için, ne kadar ihtiyaç duyuyor insan böyle zamanlarda dualarınız ve destekleriniz için ... hiç tanışmasakta aynı paydada birleşiyor olmak aynı duyguları aynı sıkıntılatı paylaşıyor olmak yakınlaştırıyor bizi birbirimize..umarım bu sohbetler devam eder buralarda kalmaz sadece...

canım benim duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var diyo yüce rabbim dünya dualarla ayakta duruyo her iş dualarla yürüyo biz dualarımızın kabul olmadığını düşünsekte rabbim onları askıda tutuyo sen hiç ummadığın anda o dua seni karşılıyo burda hepimiz aynı süreçten geçiyoruz ve bir birimize vereceğimiz en güzel hediye dua canım rabbim yardımcın olsun inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunur bu sefer seni hiç bırakmaz rabbim kucağını doldurur inş.

benim negatif kesinleşti arkadaşlar. şimdilik kendimi işyerindeki odama kapadım toparlanmaya çalışıyorum.

meva canım rabbim kolaylık sabır versin rabbim yeniden bu yola çıkma cesareti versin rabbim bunaltmasın seni inş bir sonraki tedavin bebeğini kucağına alacağın son tedavin olur canım

gunaydin arkadaslar nasilsiniz kac gundur giremiyorum topige mide bulantilarim bitiriyor beni cok kotuyum

negatif sonuc alan arkadaslar gecmis olsun insallah en kisa zamanda rabbim yuzunuzu guldursun gonlunuze gore versin

pozitif sonuc alan arkadaslar tebrik ediyorum sizleri allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucaginizada alirsiniz

ebruli canım kaç gündür girmedin merak ettim seni demek mide bulantıların başladı rabbim kolaylık versin canım bizede dua et

Selam güzel anneler ve anne adayları :16:

Nasılsınız ? Sayfalar yine almış başını gitmiş. :9: Benim dün opum oldu. Allah'a çok şükür 9 yumurtam toplandı. 7'si olgun çıkıp 6'sı döllenmiş. Şimdi dua ediyorum hepsi yaşayıp PGT'ye girsinler ve altın yumurtam bulunsun :16: Bu arada yumurta sayısı az görünen arkadaşlar opuda sayı artabiliyor. Benim 5 yumurta görünmesine rağmen 9 toplanıp 7'si olgun çıktı. İnşaallah sizlerin de sayı fazlalaşır.. :16::16:

akasya canım senide merak etmiştim sadece 5 yumurtam gözüküyo diye kotkuyodun bak 9 yumurtan olmuş ve altısı döllenmiş inş sağlıklı gelişirler ve sağlıklı kalırlar inş hiç birinde sorun sıkıntı çıkmaz rabbim gönlüne göre versin canım rabbim üzmesin seni inş bundan sonrada herşey yolunda gider

bilmiyorum kızlar kalktığımdan beri herkese çatıyorum önce eşimden başladım sonra annemden çıktım ağlamaya ağlayamıyorum hemen sağ şakağıma ve burnuma ağrı giriyo uyuzluk mu bu yoksa şımarıklıkmı anlamadım kendimi rahatlatmaya çalışıyorum testimi cuma yaptırcam gene ateşim çıktı benim

canım bu yazını okuyunca teste 3 gün kalaki halim geldi aklıma rabbim yardımcın olsun rabbim dayanma gücü versin sana rabbim emeklerini zayi etmesin canım

mirage, niis ve havinsu teşekkürler kızlarr :)) bugün toplandı yumurtalarım vee ben yine ağlayarak uyandım.... aslında bu kez ben fazla boşverdim sanırımm bomboş hissediyorum heyecan korku merak hiç bişey yok içimde ve önceki tedaviye dair hiçbişey hatırlamıyorum bugün ağrıyla uyandım eşim geçende böyle olmuştun dedi ben hatırlayamadım sadece çok sinirli oluyorum...yarın arayıp haber verecekler bekliyorum...

canım benim geçmiş olsun rabbim sağlıklı yumurtalarının döllenmesini gelişmesini nasip etsin

merhabalar
bende 3.5 yıllık evlıyım ve buay tüp bebek tedavisine başladım uzun prtokol olacak kullandıgım bi ialaç var lucrin bu ilacı kulanan var mı bır kac bılgı almak ıstyrum..

canım bende ilk lurcinle başladım 3 gün lurcin vuruldum sonra doktor ona ilave kalçadan iğne verdi ikisini birden vuruldum canım rabbim bu yolda yardımcın olsun rabbim tüm aşamalarda kolaylık versin sana

canım ben okuyum sana hemen ama adetım suan okunurmıkı:(

ben okunur diye biliyorum

miss_angel ve altnsy canlarım kuranın içinde olan ayetler adetli olduğunuzda okunmaz ayeti kerimede diyorya onu yalnız temiz olanlar okuya bilir adet döneminde namaz kılınmadığı gibi kurandan her hanki bir ayette okunmaz okursanız göz göre göre günaha girmiş olursunuz

Back
X