• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

slm arkadaşlar,
yumurtalığımda kist var diye doğum kontrol hapına başladık, migrenim tuttu dün gece, doktorumum aradım, çünkü bu hapları bitirmem gerekiyodu ki bu ay tüp bebek yapıcaktık, iki seçenek sundu bana ; ya ardı ardına 3 kez yumurta çatlatma iğnesi yapıcaz yada kisti alıcam dedi lokal anesteziyle.
tırstım açıkçası :( aranızda buna benzer deneyim yaşayan varmı acaba ?

doğum kontrol hapıyla da tüp bebek tedavisinde kullanılan estrofem ile de inanılmaz migren tuttu. Öyle az bişey falan değil. delirecek gibiydim. Tüp bebek tedavimi bilmeyen kayınvalidem kadıncağız majezik iç diye tutturmuştu. migreni inanılmaz arttırıyor dogum kontrol hapları

doğum kontrol hapıyla da tüp bebek tedavisinde kullanılan estrofem ile de inanılmaz migren tuttu. Öyle az bişey falan değil. delirecek gibiydim. Tüp bebek tedavimi bilmeyen kayınvalidem kadıncağız majezik iç diye tutturmuştu. migreni inanılmaz arttırıyor dogum kontrol hapları

canım bendede migren var şeytan kulağına kurşun bende öyle etki yapmadılar

hm anladim canim:)

Amin,insaAllah Rabbim ikincide kucagina almayi nasip eder zaten bebislerin seni bekliyor :)

evet bebişlerim beni bekliyo bazen çok heyecanlanıyom bazende ya yine olmazsa diye karamsarlık çöküyo çok zor ya rabbim hepimize dayanma gücü versin rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

ben hiç migren olmamistim nasil ilk tup bebek tedavisine basladigimdan bu yana her adet olmam yaklasinca felaket migren krizleri basliyor,çok fena

canım benimde adet olunca tuttu migrenim 3 gün leyla gibi dolaştım rabbim kimseye yaşatmasın migren nöbetleride zor

evet bebişlerim beni bekliyo bazen çok heyecanlanıyom bazende ya yine olmazsa diye karamsarlık çöküyo çok zor ya rabbim hepimize dayanma gücü versin rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

galiba hepimize oyle arada bi karamsarlik oluyo,benimde bazen aklima ya hiç olmazsa diye geliyo içim aciyo,çok korkuyorum,sora Rabbime siginiyorum :(

kızlar negatifi gördüm .hayırlısı böyleymiş artık ne yapalım.ben artık tüp bebek olayını kapatıyorum.Rabbim verecekse inşallah kendiliğinden versin.zaten dondurulmuşumda yoktu.neyse rabbim sonuç bekleyenlere gösterir inşallah.Allah a emanet olun.

ben de alacaktım ama adet oldum:( 2 gun erken baktım teste, iğnelere progestinlere dayanamadım daha fazla. zaten i,laçları kesmeden adet oldum şimdi

canım bende ilaçları kestikten 2 gün sonra oldum bünyeden bünyeye ilaçlara tepki değişiyo demekki

canım benimde adet olunca tuttu migrenim 3 gün leyla gibi dolaştım rabbim kimseye yaşatmasın migren nöbetleride zor

benimde ilk transferimin 7 inci gunu baslamisti migren daha toydum ne oldugunu anlamamistim,sora ikinci transferimin 7 inci gunu yine olunca dedim ki eyvah adet geliyo,aynen dedigim gibi tam 10 gunu adet oldum,her kan testime adetli gittim sonuç negatif tabi

kızlar negatifi gördüm .hayırlısı böyleymiş artık ne yapalım.ben artık tüp bebek olayını kapatıyorum.Rabbim verecekse inşallah kendiliğinden versin.zaten dondurulmuşumda yoktu.neyse rabbim sonuç bekleyenlere gösterir inşallah.Allah a emanet olun.

canım benim rabbim sabır versin rabbim bizim bilmediğimizi bilir rabbim bundan sonra hakkında hayırlı olanı nasip etsin canım

ben de alacaktım ama adet oldum:( 2 gun erken baktım teste, iğnelere progestinlere dayanamadım daha fazla. zaten i,laçları kesmeden adet oldum şimdi

canim benim uzulme insaAllah tez zamanda Allah gonlune gore verir,zaten daha arkadaslar sayi dagitmayi dusunuyor o zaman alirsin Allahin izniyle..
bende hep ilaçlari kesmeden adet oldum ama teste kadar devam diyolar her zaman :(

benimde ilk transferimin 7 inci gunu baslamisti migren daha toydum ne oldugunu anlamamistim,sora ikinci transferimin 7 inci gunu yine olunca dedim ki eyvah adet geliyo,aynen dedigim gibi tam 10 gunu adet oldum,her kan testime adetli gittim sonuç negatif tabi

canım benim rabbim bir daha yaşatmasın rabbim içindeki çocuk özlemini tedavinden sonra çocuğunu kucağına alarak dindirtsin sana

canim geçmis olsun,Rabbim her daim gonlune gore versin insaAllah

galiba hepimize oyle arada bi karamsarlik oluyo,benimde bazen aklima ya hiç olmazsa diye geliyo içim aciyo,çok korkuyorum,sora Rabbime siginiyorum :(

canım nasıl desem bazen korkular basıyo beni her zaman insana 2 ci şans verilmez bu 2ci şansım ama inş olur bundan sonra tüm kalbimle tedavi olmak istesemde araya maddiyat girecek ondan korkuyom yani her şeyi düşünüyom rabbim bizi bizden iyi biliyo hep onun kapısındayım eğer emanetine layık görmüşse verecek zaten

canım benim rabbim sabır versin rabbim bizim bilmediğimizi bilir rabbim bundan sonra hakkında hayırlı olanı nasip etsin canım

amin canım çok üzülür yıkılırım diyordum ama rabbim sabır veriyo heralde çok rahatım inanın ki bir damla gözyaşı dökmedim dökersem rabbimi gücendirirmişim gibi geliyo isyan ediyomuşum gibi geliyo...ne yapalım zamanı var daha yada hiç olmayacak...kafama takılan tek şey şimdi o kullandığım iğnelerin rahimime yapacağı etki...düzenim alt üst olmaz inşallah...aşılamadan sonra miyom çıkmıştı rahimimde.inşallah şimdide öyle olmam...

Back
X