canım benim rabbim bir daha yaşatmasın rabbim içindeki çocuk özlemini tedavinden sonra çocuğunu kucağına alarak dindirtsin sana
amin guzel yurekli kardesim,amin cumlemizin insaAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim rabbim bir daha yaşatmasın rabbim içindeki çocuk özlemini tedavinden sonra çocuğunu kucağına alarak dindirtsin sana
Liste tamamdır arkadaşlar tuba canım Rabbim gönlüne göre versin muradını tez vakitte sana göndersinAyetel Kürsü listesi tuba arkadaşımız için
asil_38-------100-------------Okudu
merve02 ----100--------------Okudu
altnsy--------50---------------Okudu
biricik------ 50-----------------Okudu
Tuba---------60----------------Okudu
amin canım çok üzülür yıkılırım diyordum ama rabbim sabır veriyo heralde çok rahatım inanın ki bir damla gözyaşı dökmedim dökersem rabbimi gücendirirmişim gibi geliyo isyan ediyomuşum gibi geliyo...ne yapalım zamanı var daha yada hiç olmayacak...kafama takılan tek şey şimdi o kullandığım iğnelerin rahimime yapacağı etki...düzenim alt üst olmaz inşallah...aşılamadan sonra miyom çıkmıştı rahimimde.inşallah şimdide öyle olmam...
amin guzel yurekli kardesim,amin cumlemizin insaAllah
Canım biraz erken yapmışsın testi henüz hiçbir şey bitmiş değill az kaldı inşallah sevinçli mutlu haberi alacaksınkızlar bugün transferimin 8.günü, yarın sabah yapmak için idrar testi almıştım, dayanamadım az önce yaptım:))
negatif çıktı(
neyse zaten doğru çıkmama ihtimalini bildiğimden pek sorun yapmadım...
bir de 10. gün akşamı kan testi yaptıraym diyorumm..
ufff en zoru da sonuca yaklaşılan günlerde beklemesi arkadaşlar ...
canım bende ıstıyorum ama ben kendıme okuyama suan yada bana 3 gun sonra fılan yapacaz benımdde okumam ıcın
canım nasıl desem bazen korkular basıyo beni her zaman insana 2 ci şans verilmez bu 2ci şansım ama inş olur bundan sonra tüm kalbimle tedavi olmak istesemde araya maddiyat girecek ondan korkuyom yani her şeyi düşünüyom rabbim bizi bizden iyi biliyo hep onun kapısındayım eğer emanetine layık görmüşse verecek zaten
canim benim uzulme insaAllah tez zamanda Allah gonlune gore verir,zaten daha arkadaslar sayi dagitmayi dusunuyor o zaman alirsin Allahin izniyle..
bende hep ilaçlari kesmeden adet oldum ama teste kadar devam diyolar her zaman![]()
cani gonulden diliyorum ki Rabbim insaAllah bu denemende yuzunu guldursun,hayirli saglikli evlatlar versin kucagina,amin
canım öyle oluyo insan bende öyle oldum rabbim o kadar büyükki o anda sana sabrıda yolluyo canım inş miyom falan olmaz canım öyle dua edelim bellide olmaz bezen tedavilerden sonra kendiliğindende hamila kalanlar oluyo rabbim hakkında hayırlı olanı sana nasip etsin
bende adet olmadım ama kestim artık negatifi görünce progesteron jel varya onu yapmıyom devam etsem mi ki????
arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar
1) sizin yazdıklarınızı okurken çok huzurlu oluyorum nedenini bilmiorum ama öle hissediyorum
2) benin transferim 27 eylülde oldu test tarihim 6 ekim sizce arada süre çok kısa deilmi herkezin en az 10 gün vermişler benim 8 gün sonra 9 gün çıkarmı ki acaba sonuç
Kızlar dua işine devam edelimmi sırada kim olmak ister en azından bir şeyler paylaşmış oluruz
Manevi yönden rahatlamış oluruz
kan degerin negatif çiktiysa birakabilirsin zaten bi kaç gun sora adet olursun?
arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar
1) sizin yazdıklarınızı okurken çok huzurlu oluyorum nedenini bilmiorum ama öle hissediyorum
2) benin transferim 27 eylülde oldu test tarihim 6 ekim sizce arada süre çok kısa deilmi herkezin en az 10 gün vermişler benim 8 gün sonra 9 gün çıkarmı ki acaba sonuç
embriyo kaçinci gun transferi olduki sana tatlim?
ayyy inşallah olurum zaten şu jeli kullanmaktan baya kalınlaşmıştır rahim ...bide şimdi top top parçacıkları geliyo....
5, gün embiriosu cnm blastosist olmak üzereyken transver yapıldı