• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

inşallah canım inşallah.... dondurulmuşlarla ne zaman deneyeceksin?yavrucağızların üşümüştür şimdi hemen al sıcacık içine onları...

canım yıkandoktan sonra doktorla irtibata geçeceğim nasipse ona göre başlıcağız işte doktor ne gün derse alır gelirim kuzularımı ben ısıtmammı onları kaç yıl hasretle bekledim her gece gizli göz yaşı döktüm acaba birgün bende anne olabilecekmiyim diye rabbim inş bu sefer ol der bebişlerim bana sıkı sıkı tutunur

Anaa ekim 2012'de tüp bebek yaptıracaklar topiği açılmış
Görünce bir tuhaf oldum
:43::43::43:

canım zaman öyle geçiyoki rabbim geçen zamanı hayırlı değerlendirenlerden eylesin ekip topiğini bırak kasım topiği bile açılmış

o yuzden test gunun daha kisa tatlim bence gununu bekle derim zaten erkene vermisler :)

Evet ben zatenn bekliorum öle test alım bakım demiorum herşey allahtan diorum hayırlısını versin rabbim

annem böle diye diye tevekkül ede ede kanseri yendi, bende tevekkül ede ede bebeğime kavuşcam inş

ama karnım çok şişti arada kasık ağrım oluyo düşünmüyoda deilim ama psikolojıkte olabilir die sabretmeye çalışıorum işte

Evet ben zatenn bekliorum öle test alım bakım demiorum herşey allahtan diorum hayırlısını versin rabbim

annem böle diye diye tevekkül ede ede kanseri yendi, bende tevekkül ede ede bebeğime kavuşcam inş

ama karnım çok şişti arada kasık ağrım oluyo düşünmüyoda deilim ama psikolojıkte olabilir die sabretmeye çalışıorum işte

canım annene çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş bizde bu süreçte rabbime sığınıp ondan isteyip ona tevekkül edenlerden oluruz rabbim seninde gönlüne göre versin rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sanada canım

insaAllah Allah kucagini doldurur bak toplu dua da edecegiz Allahin izniyle :)
masaAllah anne ne Rabbim hayirli uzun ömürler versin canim

canım zaman öyle geçiyoki rabbim geçen zamanı hayırlı değerlendirenlerden eylesin ekip topiğini bırak kasım topiği bile açılmış

Hadi yaa ciddi misin ben görmedim valla millet baya hızlı ben eylül topiğine zor yetiştim:9:

canım annene çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş bizde bu süreçte rabbime sığınıp ondan isteyip ona tevekkül edenlerden oluruz rabbim seninde gönlüne göre versin rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sanada canım

annem için tes ederim amin inş bidaha yasamayız zaten çok yeni daha en çokta bebeğimi ona moral olsun die istiorum çünkü
ben ilk evladıyım ve daha torunu yok allahın izniyle olsun inş
allah isteyen herkeze versin çünkü bu hayattaki en zor sınav herşeyin çaresi oluyo ama
çoçuk çok hassas bi konu onun eksikliği çok zor

masaAllah anne ne,Rabbim hayirli uzun ömürler versin canim
insaAllah Rabbim kucagini doldursun bak toplu dua da edecegiz Allah izin verirse canim :)

annem için tes ederim amin inş bidaha yasamayız zaten çok yeni daha en çokta bebeğimi ona moral olsun die istiorum çünkü
allah isteyen herkeze versin çünkü bu hayattaki en zor sınav herşeyin çaresi oluyo ama

Canım annene çok geçmiş olsun torun haberini vereceksin ona inşallah:49::16:

Hadi yaa ciddi misin ben görmedim valla millet baya hızlı ben eylül topiğine zor yetiştim:9:

canım aynen öyle tedavisi uzayan kişiler açmıştır o başlığıda bak bizde de örnekleri var ben eylülde beklerken kısmetim inş ekimde gelecek rabbiminde izniyle

Keşke dualarımızi hep yapsak 1 kişi bunu kontral etse sorumluluk onda olsa mesela

akşamdan kaç tane okuyabilirsek alsak ve hergün birine göndersek 1 kişinin duası kabul olsa hepimizin kabul olur

kimin duası kabul olcağı belli olmaz belki bizde olanın sayesinde dileğimize kavusurz

Aslında şöyle yapsak bir liste oluştursak ve sürekli okuyacak arkadaşlarımız olsa mesela 10 kişiyiz diyelim
atıyorum 300 tane ayetel kürsü okunacak onu 10'a bölüp herkese eşit miktarda paylaştırsak
Ama 3*5 kişiyiz kimse oralı olmuyo valla:):)

bilmezmiyim canım koca 13 yıl dır duvarlara bakıyom eşim işten gelene kadar komşuların çocuklarıyla yeğenlerimle avutuyom kendimi rabbim hiç birimize evlat hasreti bundan sonra çektirtmesin rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin inş senin bebişinde sana sıkı sıkı tutunmuştur sende annene güzel haberler verirsin canım

Aslında şöyle yapsak bir liste oluştursak ve sürekli okuyacak arkadaşlarımız olsa mesela 10 kişiyiz diyelim
atıyorum 300 tane ayetel kürsü okunacak onu 10'a bölüp herkese eşit miktarda paylaştırsak

tamam olur bana uyar benim için okuyacaksak ozman
herkez alsın kalanını ben kendim tamamlayayım 333 tane okuyalım mesela olurmu öle

Kimler okur mesela
merve02
biricik
tubadedekti
havinsu
nhntrkmn
Asil38
Altnsy

Bu arkadaşlarımız sürekli geliyor buraya

canım benim ben yıkanayım dua listesini hazırla 3 kişi bile hallederiz rabbimin izniyle herkes 100 okusa niyetine okuyacağımız arkadaşta 13 okusa tamam olur

fikir guzel canim,artik kim okumak isterse sende onlarla paylastir napalim,olmaz mi?

Back
X