• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ayyyy canım çok tes ederim perşembe günü benimkini bitirdiğimiz an hemen başka birine başlayalım bu arada birbirimizi arkadaş olarkta ekleyelimki haberdar olalım

çünkü bu topik bayagı hızlı ilerlio ben gündüzleri giremediğim için bazen kaybediorum arada yenileriz mesajlarımız dularımıza katılmak isteyenlerde bize katılır olurmu
merve02 cnm bence bu işi sen başlattın sen devam ettir :))

tabi canım devam ettirmek isterim ben her an boşum zaten müsaitim hep

​Nhntrkmn arkadaşımız için ayetelkürsü listesi

Havinsu--------------75
Biricik----------------75
Merve02--------------75
Meva80---------------45
Nhntrkmn-------------43
Canım sanada 43 tane kaldı:1: perşembe akşam 10'a kadar son arkadaşlar

perşembe sonsa ben gündüz yıkanırsam hemen okur yetiştiririm canım

Missangel arkadaşımızın test günü pazar günüymüş daha var ona yetişir o zamana kadar

6 Ekimde birde kokoci arkadaşımız var eğer isterse onada okuruz sonraki arkadaşlarımızın test günleri ayın 10undan sonra

perşembe sonsa ben gündüz yıkanırsam hemen okur yetiştiririm canım

tamam ozman cnm ben şimdi çıkıorum kendi payıma düşeni okumaya başlayayım bitirdiğim an sana yazarım o zman kim için okunuyosa hemen alırım olmassa okunması gerekeni
bana düşeni özelden msj atarsın üstüme düşeni yapayım hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için şimdi yağmur yağıyor ondan dolayı yağmuru kaçırmak istemiorum başlayayım ben duama hepinizi öptüm hepinize iyi geceler

Nhntrkmn arkadaşımız için ayetelkürsü listesi

Havinsu--------------75
Biricik----------------75
Merve02--------------75
Meva80---------------45
Nhntrkmn-------------43
Canım sanada 43 tane kaldı:1: perşembe akşam 10'a kadar son arkadaşlar

canımcım ama benim okumam bu birkaç gun için dogru değil, adetliyim, bbittiği gibi haber ederim bir sonraki arkadaşa yetişirim.

canımcım ama benim okumam bu birkaç gun için dogru değil, adetliyim, bbittiği gibi haber ederim bir sonraki arkadaşa yetişirim.

Tamam o zaman seninkileride ben okurum sorun değil canım
biraz daha çoğalalım tefriciye felanda okuruz inşallah ilerki günlerde

tamam ozman cnm ben şimdi çıkıorum kendi payıma düşeni okumaya başlayayım bitirdiğim an sana yazarım o zman kim için okunuyosa hemen alırım olmassa okunması gerekeni
bana düşeni özelden msj atarsın üstüme düşeni yapayım hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için şimdi yağmur yağıyor ondan dolayı yağmuru kaçırmak istemiorum başlayayım ben duama hepinizi öptüm hepinize iyi geceler

tamam canım benim sen rahmeti seyrederek rahmeti yağdırandan hayırlı dualar iste rabbim sanada bu topikte test gününü bekleyen herkesede hakkında hayırlı olan sonucu nasip etsin rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım hayırlı geceler sana rabbime emanetsin

Hadi güle güle canım allaha emanet ol öpüyorum seni:16:

Back
X