evet canım onun için okudum onbeş adet şimdi namaza kalkacam kaç adet daha dersen okurum..
:):)hepinizden Allah razı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım onun için okudum onbeş adet şimdi namaza kalkacam kaç adet daha dersen okurum..
canım beni ekle denmeden kimseyi eklemiyorum. sen dediysen de gözümden kaçmıştır. ver hemen liste için gereken bilgilerini akşama ekleyeyim.
yaş 30
ilk deneme
memorial
varikosel ameliyat sonrası sperm hızı gelişmedi
test tarıhı 9 EKim
:))))
Kizlar herkese merhaba opum oldu sabah cok sukur hic agrim olmadi korktugumgibi hic olmadi kimse korkmasin 12 tane yumurtam
Toplandi bakalim kaci dollenecek cmt transfer olabilir dediler evimdeyim corbami da ictim dinleniyorum esimi de ameliyata almadilar
Aradigimizi bulduk dediler simdi beklemedeyim cuma ararlar beni heyecanliyim dualariniz icin tesekkur ediyorum herkesinde böyle
Agrisiz kolay olur insallahhhh.....
Kizlar herkese merhaba opum oldu sabah cok sukur hic agrim olmadi korktugumgibi hic olmadi kimse korkmasin 12 tane yumurtam
Toplandi bakalim kaci dollenecek cmt transfer olabilir dediler evimdeyim corbami da ictim dinleniyorum esimi de ameliyata almadilar
Aradigimizi bulduk dediler simdi beklemedeyim cuma ararlar beni heyecanliyim dualariniz icin tesekkur ediyorum herkesinde böyle
merhabalar arkadaşlar .... ben buraya ilk kez yazıyorum galibaa... dolu dolu bi topik tüm bebek isteyenlere ve anne adylarına allım yardım etsin... ben 39 yaşındayım 7 yıldır bbek tedavileri ile uğraşıyoru ne eşimde ne bende belirgin bi problem yok ve buna rağmen 2 defa gebelik yaşadım ilki düşükle 2. si dış gebelikle sonuçlandı ve açık ameliyatlaa sol tüpüm alındı sonrasın bi aşılama oldu fakat oda hüsranla sonuçlandı çok yorulmamıza rağmen yaş faktöründen dolayı tedaviyi bırakmadık ilaç tedavileride sonuç vermeyince konya eurofertilde tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve tedavimize 10 gün önce verilen iğnelerle başladık bu sürede 4 defa yumurta kontrolu oldu son kontrol bu gün idi ve güzel sonuçlar anlattı dr. .. alisami bey yaşına rağmen çok güzel büyümüşler yumoşların ya cuma yada cumartesi trasferini yaparız dedi nolur banada dua edin hayırlısıyla transferim gerçekleşsin...burda toplaqnan insan ların hepimizin tek bir amacı var. bi ebbek bi yavru allah hepimize hayırlısını versin inşallah....:)
merhabalar arkadaşlar .... ben buraya ilk kez yazıyorum galibaa... dolu dolu bi topik tüm bebek isteyenlere ve anne adylarına allım yardım etsin... ben 39 yaşındayım 7 yıldır bbek tedavileri ile uğraşıyoru ne eşimde ne bende belirgin bi problem yok ve buna rağmen 2 defa gebelik yaşadım ilki düşükle 2. si dış gebelikle sonuçlandı ve açık ameliyatlaa sol tüpüm alındı sonrasın bi aşılama oldu fakat oda hüsranla sonuçlandı çok yorulmamıza rağmen yaş faktöründen dolayı tedaviyi bırakmadık ilaç tedavileride sonuç vermeyince konya eurofertilde tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve tedavimize 10 gün önce verilen iğnelerle başladık bu sürede 4 defa yumurta kontrolu oldu son kontrol bu gün idi ve güzel sonuçlar anlattı dr. .. alisami bey yaşına rağmen çok güzel büyümüşler yumoşların ya cuma yada cumartesi trasferini yaparız dedi nolur banada dua edin hayırlısıyla transferim gerçekleşsin...burda toplaqnan insan ların hepimizin tek bir amacı var. bi ebbek bi yavru allah hepimize hayırlısını versin inşallah....:)
:)))) yanlış yazmışım cuma cumartesi transfer değil opu gerçekleşecek inş...
canım beni ekle denmeden kimseyi eklemiyorum. sen dediysen de gözümden kaçmıştır. ver hemen liste için gereken bilgilerini akşama ekleyeyim.
yaş 30
ilk deneme
memorial
test tarıhı 9 EKim
tatlım benide eklermisin:)) yaş 39 tedavi konya eorofertil... ilk deneme tarnsfer sanırım salı...
yaş 30
ilk deneme
memorial
test tarıhı 9 EKim
tatlım benide eklermisin:)) yaş 39 tedavi konya eorofertil... ilk deneme tarnsfer sanırım salı...günü gerçekleşecek inş..
derincimm hadi gözün aydın diyelimm.kesinmiş gibi iyi düşünelim iyi olsunn.Allahım sağlıkla kucağına almayı nas,ip etsin..![]()
korkumdan yapamıyorum canım aslında belirti var ama belirtiyede inanmıyorum çünkü belim ağrıyor en iyisi kan testinde öğreneyim:18::18:
anladım canım sağol ama ben senden daha fazla kullanacam galiba çünkü gunluk dozum 10 cc şişedeki ilaç çok az geldi bana yetecegini sanmıyorum yaaaaa ve 10 gün gibi kullancam adetımın 2. gunune kadar sonra gnolf verecek zaten o zaman 5 cc ye dusecek ya var ya merkez de bana uzak gıtsem gidemıyrm pufff yanı tlf falan edeyım olmassa bıde ilacın cok fazla yan etkısı var sen karşılaştınmı hiç
kızlar acilll yardım test günüme 3 gün ve ben dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi çok silik ama var eşime de gösterdim o da evet orda bi çizgi daha var dedi test bozuk olabilir mi bu kadar erken çıkmış olabilir mi ya da ilaçlardan mı progesteronla kan sulandıdrıcı kullanıyorum yalnızca.. allahım inş doğrudur çok heycanlandım çünkü, hayal kırıklına uğramak istemem..
arkadaşlar merhaba 25 eylülde bursa acıbademde 2 embriyo transferim oldu.bugün tam 9 gün oldu 2 gündür çok fazla bel ağrım ve kasık ağrım var. bide bugün çok şiddetli bi baş ağrım var korkumdan ilaçda içemiyorum ne yapsam bilemedim(
canım dr unu arayabilirsin benin iki gün önce şiddetli bir baş ağrım oldu artık mideme vurdu içim bulanıyordu kusacak duruma geldim aradım sakın kusma dediler ve parol kullanabilirsin ağrı kesici başkası olmaz dediler.ama yine de ara sor istersen
Canım inşallah hamilesindir ben çok okumuştum forumda test gününden birkaç gün evvel silik çizgi görüpte hamile olanları:)) Ben hamile olduğunu düşünüyorum ve dualarım bu yönde inşallah 3 gün sonra çok güzel değerlerle hamileliğini yazacaksın :)
inş senin de düşündüğün gibidir canım 3 ün bekleyemicem sanırım cumaya yaptırmayı düşünüyorum testi, inş burda iyi bi değer paylaşırım, asıl heycan bundan sonra başlıyor, allah tamamına ermeyi de nasip etsin inş, tüm hamileler ve adayları için..