• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

​​Kokoci arkadaşımız için Ayetel kürsü listesi (313 tane)
Merve02----------------75---------------okudu
Miss angel--------------50---------------okudu
Kedi26237--------------75---------------okudu
Angel5------------------50--------------okudu
Zhlsay------------------13
Aysen------------------50---------------okudu

bu Gece saat 12'ye kadar okunması lazım çünkü yarın sabahmış test

canlarım benim için duaları okumuş ve bitirmişsiniz bile...
Allah razı olsun sizden..
Benim için ettiğiniz duaların sevabı kat kat hanenize yazılsın inşallah..

ben de eve yeni geldim, yarın yapacağım test stresi ve bu döküntüler yüzünden dışarda takıldık eşimle...
mesajlarınızı görünce çok mutlu oldum...
şimdi ben de hepimiz için biraz okuyup yatacağım...

hepinize iyi geceler...

canım bikaç kez yazdım ama listeye ekleyin diye belirtmediğim için yazılmamış sanırım 6 ekim

yok hayatım o kadar da değil :))) listeye yeni eklenecekler için sadece ekle demelerini bekliyorum. değişiklikler ve güncellemeler için değil. seninki gözümden kaçmış. halledicem şimdi.

nerelerde kızlarr bu gece yaaa???

kuzeydi güneydi hürremdi sülümandı seyretmio musun hatunum. müthiş kafa dağıtıyolar. ben zıp zıp bi onu bi onu seyrediyorum.

hadi ben listeyi güncellemeye gidiom şimdi :))

Nhntkmn tam adını söyle canım ona göre okuyacam ben kokoci için okudum bitti.allahım kabul etsin inşallah

canlarım benim için duaları okumuş ve bitirmişsiniz bile...
Allah razı olsun sizden..
Benim için ettiğiniz duaların sevabı kat kat hanenize yazılsın inşallah..

ben de eve yeni geldim, yarın yapacağım test stresi ve bu döküntüler yüzünden dışarda takıldık eşimle...
mesajlarınızı görünce çok mutlu oldum...
şimdi ben de hepimiz için biraz okuyup yatacağım...

hepinize iyi geceler...

Zhlsay da okudu tatlim 13 adeti,Rabbim yarin hayirli haberlerini almak nasip etsin insaAllah,sanada hayirli geceler canim

Nihancıımmm ben bana verilen 40 dua yı okudum senin için allahım kabul etsin gçnlündekini hakkına hayırlı nasip etsin inşallah...

Nihancıımmm ben bana verilen 40 dua yı okudum senin için allahım kabul etsin gçnlündekini hakkına hayırlı nasip etsin inşallah...

teş ederim cnm benim saolasın allah hepimizn gönlündekini en tez zamanda verir inşaallah

burası bana öle bi bağımlılık yaptıki hamilelik haberi almak istemiodum hiç etrafımdam

ama buradaki arkadaşlarla aynı kaderi yaşayıp birbirimize destek olunca kendim hamile kalmış gibi seviniorum ve birgün sıranın bizede gelcegine

gönülden inanıyorum allah hepimiz duasını kabul etsin

nagatif alan arkadaşlar siz ilaçları kestikten nekadar sonra hastalandınız benim 3 gün oldu gelen giden yok daha

kuzeydi güneydi hürremdi sülümandı seyretmio musun hatunum. müthiş kafa dağıtıyolar. ben zıp zıp bi onu bi onu seyrediyorum.

hadi ben listeyi güncellemeye gidiom şimdi :))

canım ben çok kötüydüm eşimde şehirdışına çıktı kaynım aldı beni onlardayım küçük bebek var biraz dizi biraz bebek biraz başım biraz midemm biraz burası derkenn iştee

Back
X