- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün transfer sonrası 9.günümdü hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım 41.65 çıktı sonucum hamilemiyim
olmadı kızlar negatifi aldım maalesef(
evet cnm hamilesin allahın izniyle inş tamamına erer her gün degerin ikiye katlanması lazım
bende anneme idrar testi aldırdım bgn onu yapcam gerçi transferimin 7 günü çıkarmı bilmiorum ama inş bende hamileyimdir
bugün transfer sonrası 9.günümdü hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım 41.65 çıktı sonucum hamilemiyim
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum
Malesef test sonucum negatif sıpalar yine yerinde durmadılar. Biraz maddi olarak kendimizi toparlayalım en kısa zamanda 3 yaptırıcaz
Hepinizi öpüyorum
kızlar transverimin 7, günü bugun idrar testi aldım yapsammı yapmasammı bilmiorum ne yapmalıyım
kızlar transverimin 7, günü bugun idrar testi aldım yapsammı yapmasammı bilmiorum ne yapmalıyım
mirage senin eşinde sperm menide yok mu az mı çıkıyoçıkmaz ki şekerim idrarda daha. şimdi ikinci çizgiyi göremeyince negatif sanıp kendini tüketicen boşuna. Boşver sabret.
nihannnnnnn transferin ne zaman dı.. Yapmmaaaaa çok erken sinirlerin bozulabilir
çıkmaz ki şekerim idrarda daha. şimdi ikinci çizgiyi göremeyince negatif sanıp kendini tüketicen boşuna. boşver sabret.
mirage senin eşinde sperm menide yok mu az mı çıkıyo
mayıs ayındaki ilk sonuç 5,4 milyon, 2 hafta sonraki ikinci test 14 milyon (keçi boynuzu takviyeli) morfoloji %1, emre bakırcıoğlunun verdiği gnc vitamininden sonra geçen ayki sonuç 900 bin morfoloji %0
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum
Malesef test sonucum negatif sıpalar yine yerinde durmadılar. Biraz maddi olarak kendimizi toparlayalım en kısa zamanda 3 yaptırıcaz
Hepinizi öpüyorum
Allah ım Allah ım ne güzel bi haber maşallah.Allah saklasın inşallah.Hep Rabbime sığındık bundan sonrada emaneti Rabbime.Sende dikkat et kendine öpüyorummmmmmm kocamanbugün transfer sonrası 9.günümdü hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım 41.65 çıktı sonucum hamilemiyim
allahım üzüldüğün şeye bak yaaaaa ben söyleyeyim değerlerini... 0 0 0 0 0 0 0 000 koca sıfırrlarrrr mikrotese ameliyatı oldu ve sperm değil sperm hücresi aldılar hücreden sperm elde ettiler.....tıp diyor ki erkekte çözüm daha kolayy..kadın daha zorr...üzülmeeeeee....hayırlısı ile basit bişiy buuu..sende sorun olmassa hiç bi sıkıntı olmazz
miss angel o kadar sevindim ki sana anlatamam. senin pozitif sonuç alman benim için çok önemliydi. benim eşimde de aşırı sperm azlığı var ya. o yüzden bana umut oldun. tebrik ederim canım. Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. bir de bana şimdi detaylı anlatır mısın baştan? işleminiz ne şekilde gerçekleştirildi. mikro mu yapıldı? sizde hiç mi sperm bulunamıyordu? genetik test yapılmış mıydı eşine? bi detaylı anlat nolur. ay çok sevindim yaa :)))
canlarr Allah yardımcınız olsun.Ne desek boş kalacak Rabbim hayırlısını versin.Bi daha ki sefere inşallah.Bu üzüntüden sonra o zamanki sevinciniz kat kat fazla olacak.Nolur umudunuzu inancınızı kaybetmeyin.Allaha emanet olun....
Allah ım Allah ım ne güzel bi haber maşallah.Allah saklasın inşallah.Hep Rabbime sığındık bundan sonrada emaneti Rabbime.Sende dikkat et kendine öpüyorummmmmmm kocaman