Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım hayırlı olsun..tebrik ederim..bugün transfer sonrası 9.günümdü hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım 41.65 çıktı sonucum hamilemiyim
günaydınlar herkese bugün adetimi oldum kısmetse yarın başlıyorum inş dualarınızı eksik etmeyin
cnm iyi düşün iyi olsun inş 14 embriyo iyiymiş inş kaliteleri de iyidir sıkı sıkı tutunurlar bebişlerin bende bugün adet oldum yarın bende başlıyorum hayırlısıyla
bugün transfer sonrası 9.günümdü hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım 41.65 çıktı sonucum hamilemiyim
izliyorumkızlarr kanal a da doktorum çıktııı tüp bebeği anlatıyoo
olmadı kızlar negatifi aldım maalesef(
kızlar şu an o kadar mutluyum ki... yarın test günümdü, dayanamayıp sabah idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ve tabi hemen hastaneye kan tahliline koştum:)) sonucum 120 yani hamileyimmmmmmm:))))))) Allahım o kadar güzel bi duygu ki.... Aynı hastanenin bahçesinde aylar önce neden benim çocuğum olmuyo diye hıçkıra hıçkıra ağlamış hatta ağlama krizine girmiştim. Kayınvalidem zor zaptetmişti beni, herkes bana bakmıştı , rezil oldum diye günlerce üzülmüştüm sonra.... ve bugün.. yine herkes bana baktı, ama bu sefer ağladığım için değil sevinç çığlıkları atıp eşimin boynuna sarıldığım için:) belki yine rezil oldum ama bu sefer hiiiçççç umrumda değil:))))) Rabbimin ne günleri var !!!!!
çok sevindim darısı başımıza olur inş...
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum
Malesef test sonucum negatif sıpalar yine yerinde durmadılar. Biraz maddi olarak kendimizi toparlayalım en kısa zamanda 3 yaptırıcaz
Hepinizi öpüyorum
bugün transfer sonrası 9.günümdü hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım 41.65 çıktı sonucum hamilemiyim
allahım üzüldüğün şeye bak yaaaaa ben söyleyeyim değerlerini... 0 0 0 0 0 0 0 000 koca sıfırrlarrrr mikrotese ameliyatı oldu ve sperm değil sperm hücresi aldılar hücreden sperm elde ettiler.....tıp diyor ki erkekte çözüm daha kolayy..kadın daha zorr...üzülmeeeeee....hayırlısı ile basit bişiy buuu..sende sorun olmassa hiç bi sıkıntı olmazz
Dün eşimle test alma konusunda erken olduğunu söylediği için küsmüştüm:) Aslında gerçeği biliyordum ama almasını istedim, bir de tepkisine kızdım sanırım. Bugün özür amaçlı bana bir koli test almış:):):)Kutusuyla yani, istediğin kadar yap dedi:) Ben de yaptım ve negatif çıktı ama daha transferin 7. günündeyim. Aslında yapılan ovitrellenin bhcg etkisi var mı onu merak da
ediyordum. Neticede çıkmadı da...
miragecim ilgin için tşk.ler..sabah verdik spermiogram ama sonuç 4 de akşam yazarım.birde bizim problem aynı sanırım..daha önce az çıktı sperm eşimin..bugünki tedaviye başlayacağımız hastane için..prosedür gereği .biz pazartesi genetik tahlilide yaptırdık..sizde yaptırdınız mı acaba ?? onun sonucuda 1 ay sonra cıkacak..peki bana bu iğne ilaç işlerine yumurta alma işine falan ne zaman başlanacak ..bilgin varmı??
tatlım çok sevindim..bizim problemde aynı..mirage gibi bana da umut oldun... hepimizin olur inş..![]()
elde edilen sperm işinize yaradı mı canımm..bizim sorunda az sperm ama bakalım..