• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım benim ameliyat tedavi üst üste gelince doktor vucudum dinlensin diye önümüzdeki adeteten sonraki adete erteledi önümüzdeki adet olduğumda yönlendirme yapacak bakalım nasıl bir yol haritası çizzecek bize inş herşey güzel olur canım bundan sonra ve bebişlerimi alırım sıkı sıkı tutunurlar bana bıraz uzayacak süreç ama olsun sonunda bebişlerim bana sıkı sıkı tutunsunda başka bişey istemem

üzülme kız o kadar bekledik 1 ay ne ki ,boy boy evlatların olsun inşallah

Ahh havinim canım ya üzüldüm senin için baya hevesliydin bu aya kendini hazırlamıştın ama
Daha öncede dediğim gibi bizim plan yapmamızla değilki Rabbim çoktan yapmış planları
Hem bence böyle daha iyi olabilir o kadar ilaç kullandın Rahimde kendini toparlar
Belkide şansın dahada yükselecek böylelikle üzülmedin değilmi Haktan hayırlısı canım
ilk önce allaha sonrada doktorlarımıza güveneceğiz.Vardır bir hayır doktorun böyle uygun gördüyse
Sadece 1 ay uzamış oldu 1 ay geç gleecek bebeğin:49:

canım üzülmedim çünkü vücudum açısından iyi olacak bende pskolajik olarak daha iyi olacağım inş bir ay değil canım tranfer için ikinci adetimi bekliyeceğiz 2. adetimden sonra transfer için gün belirleyecek ilk adetimde nasıl bir yol haritası çizeceğiz onun için yönlendirecek sadece hayırlısı yazmıştım yine yazayım sizin göbüşler büyümeye başladığında ben pozitif aldım diye yazacağım benim bebeşler sizinkilerden 3 ay küçük olcak teyzesi rabbimin de izniyle

üzülme kız o kadar bekledik 1 ay ne ki ,boy boy evlatların olsun inşallah

amin canım üzülmüyom rabbimden gelen başım gözüm üstüne inş sabrımın mükafatını rabbim verecek rabbim hiç bir kulunu yarı yolda komaz benide komuyacak buna inancım sonsur rabbim bu yolda tüm emek harcıyanların kucağını doldursun

canım üzülmedim çünkü vücudum açısından iyi olacak bende pskolajik olarak daha iyi olacağım inş bir ay değil canım tranfer için ikinci adetimi bekliyeceğiz 2. adetimden sonra transfer için gün belirleyecek ilk adetimde nasıl bir yol haritası çizeceğiz onun için yönlendirecek sadece hayırlısı yazmıştım yine yazayım sizin göbüşler büyümeye başladığında ben pozitif aldım diye yazacağım benim bebeşler sizinkilerden 3 ay küçük olcak teyzesi rabbimin de izniyle

Canım mukadderat işte.Bakalım doktorun ne derse o artık
İnşallah bu sefer hayal kırıklığına uğramadan bebeklerini kucağına alırsın
evet bebeklerimizin arasında 3 ay olacak:49:

Havin cnaım bu arada avatarındaki çocuk yiğenin felan mı?Çok tatlıymış:nazar:

Havin cnaım bu arada avatarındaki çocuk yiğenin felan mı?Çok tatlıymış:nazar:

teyzesi yer onun kara gözlerini canım elimde büyüdü evet yeğenim üç yıl ben baktım onu boynumu koklanıp sen annem gibi kokuyon derdi bana kuzum çok özledim onu

Ben yatıyorum çok geç oldu gerçi bugün baya geç kalkmıştım ama dayanamıyorum gözlerim kapanıyo
Öpüyorum sizi hayırlı geceler

Canım mukadderat işte.Bakalım doktorun ne derse o artık
İnşallah bu sefer hayal kırıklığına uğramadan bebeklerini kucağına alırsın
evet bebeklerimizin arasında 3 ay olacak:49:

canım diyomya rabbimden gelen başım gözüm üstüne bundada bir hayır vardır geç olsunda demişler güç olmasın inş bundan sonra herşey yolunda gider rabbim bebişlerimi bana bağışlar bana sıkı sıkı tutunurlar

Ben yatıyorum çok geç oldu gerçi bugün baya geç kalkmıştım ama dayanamıyorum gözlerim kapanıyo
Öpüyorum sizi hayırlı geceler

canım yat yat yeğenlerimi yorma hadi hayırlı geceler sana rabbime emanet ettim sizi bende kaçıyom yarın görüşürüz

arkadşlar dua listesine beni de ekleyin lütfen benim için de okuyabilir miyiz acaba ben pazar günü yapıcam testi bakalımm:)

Gunaydin herkese, Dunku yazismalari simdi okudum.... herkesin inanci kendine, herkesin fikrine, dusuncesine saygi duymak gerekir. Keske dua istekleri icin ayri bir grup kurulup, bu yazismalar ayri bir yerde toplansaydi. Ben dusunce olarak AED arkadasima katiliyorum, ama sizleri de anliyorum hepimizin bu zor surecte bir cesit rahatlamaya, morale de ihtiyaci var. Birbirimize destek olmakta cok guzel birsey ama tercihim bu dua istek, liste konularinin baska bir yerde toplanmasi olurdu.
Herkese guzel haberler alacagi, cok guzel bir gun dilerim....

canım arkadaslarım ben burada yazdıklarınızı okuyup gaza geldım ve demın gıdıp ıdrar testı yaptım.malesef sonuc negatıf. demekkı yarın ben de negatıf sonuc alacagım.moralım bozuldu acıkcası zaten anlamıstım olmadıgını ama ne bileyım ınsan sonucu gormeden yınede tam olarak vaz gecemıyor azıcık umuttan. mis angel sen de bır ıdrar testı yapsan acaba cıkar mı merak ettım. nasıl olsa kanda baktırmıssın. sana zahmet evde testın varsa yapar mısın? sonuc ne cıkacak gercekten merak ettım.

sevgıler

çıkmadı güzelim yaptım ben ama 7.gün değer 100ün altında olunca idrarda çıkmıyo sıkma canını

canım her peygammerin bir duası vardır hazreti yunusun duasıda balığın karnında yaptığı duadır.

Hz. Yunus'un (a.s) Balığın Karnındayken Yaptığı Dua

(Allâhümme yâ Rabbî yâ Hayyü yâ Kayyûmü yâ bedî'as-Semâvâti ve'l-ardı yâ ze'l-Celâli vel-İkrâm yâ lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü min'ez-zâlimîn).

Manası: "Allahım! Ey Rabbim! Hayy ve kayyum olan yer ve göklerin eşsiz yaratıcısı! Ey ikram ve celal sahibi! Ey kendinden başka ilah olmayan! Seni teşbih ederim. Ben nefsine zulmedenlerden oldum." demekdir.

evet canım bu dua önceside 2 rekat şükrü secdesi yap sonra 40 adet oku

canım her peygammerin bir duası vardır hazreti yunusun duasıda balığın karnında yaptığı duadır.

(Allâhümme yâ Rabbî yâ Hayyü yâ Kayyûmü yâ bedî'as-Semâvâti ve'l-ardı yâ ze'l-Celâli vel-İkrâm yâ lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü min'ez-zâlimîn).

Manası: "Allahım! Ey Rabbim! Hayy ve kayyum olan yer ve göklerin eşsiz yaratıcısı! Ey ikram ve celal sahibi! Ey kendinden başka ilah olmayan! Seni teşbih ederim. Ben nefsine zulmedenlerden oldum." demekdir.

günaydın kızlar,
Birbirimize dua etmekten başka güzel şey ne olabilir,
MÜSLÜMANIN MÜSLÜMANA GIYABINDA YAPTIĞI DUA ALLAH KATINDA EN MAKBUL DUALARDANDIR.HZ.PEYGAMBER S.A.V. ŞÖYLE BUYURMUŞTUR.'KABUL OLMADA BİR KİMSENİN BİR KİMSE HAKKINDA GIYABEN YAPTIĞI DUADAN DAHA SÜRATLİ OLANI YOKTUR.MÜSLÜMANIN KARDEŞİ İÇİN GIYABINDA YAPTIĞI DUA KABUL OLUNUR.DUA EDENİN BAŞUCUNDA BİR MELEK VARDIR.O KARDEŞİ İÇİN HAYIR DUADA BULUNDUKÇA BU MELEK.AMİN İSTEDİĞİN ŞEYİN BİR MİSLİDE SANA OLSUN DER.

Back
X