• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar transferin 3, günü doktor istedi e2 1163 progesteron 519 çıktı 4, günü (doktor istemedi meraktan yaptım) e2 519 progesteron 20,91 çıktı varmı fikri olan

Kızlar kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olabilir şimdidn kafanıza takıp üzülmeyin kendîm yaşadığm için biliyorum 10 gün boyunca olmuştu. Hm herksin hamilelik belirtileri farklı oluyor kimisi herşeyi hissderken kimisi hiçbirşey hissetmiyor moralinizi yüksek tutup bol bol dinlenin dua edin benimde dualarım sizinle

Kızlar kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olabilir şimdidn kafanıza takıp üzülmeyin kendîm yaşadığm için biliyorum 10 gün boyunca olmuştu. Hm herksin hamilelik belirtileri farklı oluyor kimisi herşeyi hissderken kimisi hiçbirşey hissetmiyor moralinizi yüksek tutup bol bol dinlenin dua edin benimde dualarım sizinle

inşallah dediğin gibidir canım valla yarın test günüm ama tüm umutlarımı yitirdim

kızlaarrr eşimin gen analiz testi temiz çıktııııı :))))))))) o kadar rahatladım ki anlatamam. Allahıma şükürler olsun. hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız :))) Allah hepinizin gönlüne göre versin...
Canımmmm gözün aydın çok şükür. İnşallah bundan sonrada hep böyle güzel haberler alırsın herşey yolunda gider
Kizlar bugun opum vardi.simdi isr cok rahatsizim.kasiklarim agriyo.fazla yuruyemiyorum.cok halsizim sizdede boyle oldumu
Normal o ağrılar sıkıntı yapma yat dinlen. Keyfine bak bu ara inşallah bebişine çok yaklaştın öyle düşün
Nasıl yaptım bilmiyorum ama kendimi toparladığıma inanıyorum c.tesi günü kabus gibiydi elimde kocaman bi 0 la eve dönmek zordu
ama şuan bişi hissetmiyorum ya şoktan yada atlattığımdan
bu arada su SOĞAN KÜRÜNÜ bi deniyeyim diorum yaaa sizce ...?
Hoşgeldin tebrik ederim seni toparlandığın için. Soğan kürünü çok önceden bende yapmıştım ama benim midemi çok ağrıttı geri bıraktım. İlaç falan kullanacaksan bu dönemde dr. sorupta kullan yan etki yapmasın.
----0.457

sanırım sonuç negetif

Allah yardımcın olsun ne diyelim. Umudunu kaybetme ve asla pes etme

----0.457

sanırım sonuç negetif

canım benim üzülme bak bnm ki de 3.de tuttu,hemen toparlan ve Demek ki Allah ın takdir ettiği zaman bu değilmiş diye düşün.Ben öyle toparlandım valla.hep dua ettim.Sonra yine dene ama sorun ne ise onun için öncesinde bişeyler yap,bn de yumurta kalitesizliği vardı 6 ay bitkisel macunlar yemiştim eğer öyl bi sorun varsa ehil birine yaptır hem moral olur hem destek olur bünyene.Çok geçmiş olsun tekrar

kızlar transferin 3, günü doktor istedi e2 1163 progesteron 519 çıktı 4, günü (doktor istemedi meraktan yaptım) e2 519 progesteron 20,91 çıktı varmı fikri olan

böyle birşeyi ilk denememde istemişti dr.ama bişey söylememişti.tahlilin üstünde referans değerleri arasındaysa değerin normaldir.Google dan bi bak istersen.2.ve 3.denmemde böyle bişeye hiç bakılmadı maalesef

Back
X