----0.457
sanırım sonuç negetif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
----0.457
sanırım sonuç negetif
----0.457
sanırım sonuç negetif
Çok geçmiş olsun canm hayırlısı böyleymiş dmek ki inşallah bir daha ki sefere Rabbimdn umut kesilmz üzülme lütfen...----0.457
sanırım sonuç negetif
Kızlar kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olabilir şimdidn kafanıza takıp üzülmeyin kendîm yaşadığm için biliyorum 10 gün boyunca olmuştu. Hm herksin hamilelik belirtileri farklı oluyor kimisi herşeyi hissderken kimisi hiçbirşey hissetmiyor moralinizi yüksek tutup bol bol dinlenin dua edin benimde dualarım sizinle
Canımmmm gözün aydın çok şükür. İnşallah bundan sonrada hep böyle güzel haberler alırsın herşey yolunda giderkızlaarrr eşimin gen analiz testi temiz çıktııııı :))))))))) o kadar rahatladım ki anlatamam. Allahıma şükürler olsun. hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız :))) Allah hepinizin gönlüne göre versin...
Normal o ağrılar sıkıntı yapma yat dinlen. Keyfine bak bu ara inşallah bebişine çok yaklaştın öyle düşünKizlar bugun opum vardi.simdi isr cok rahatsizim.kasiklarim agriyo.fazla yuruyemiyorum.cok halsizim sizdede boyle oldumu
Hoşgeldin tebrik ederim seni toparlandığın için. Soğan kürünü çok önceden bende yapmıştım ama benim midemi çok ağrıttı geri bıraktım. İlaç falan kullanacaksan bu dönemde dr. sorupta kullan yan etki yapmasın.Nasıl yaptım bilmiyorum ama kendimi toparladığıma inanıyorum c.tesi günü kabus gibiydi elimde kocaman bi 0 la eve dönmek zordu
ama şuan bişi hissetmiyorum ya şoktan yada atlattığımdan
bu arada su SOĞAN KÜRÜNÜ bi deniyeyim diorum yaaa sizce ...?
----0.457
sanırım sonuç negetif
slm kızlar nasılsınız giremiyorum 2-3 gündür çok fazla işe başladım ya çok uykum geliyo bide akşam erken yatıyorum
bana bişey söyleyebilecek kimse yok mu???((
----0.457
sanırım sonuç negetif
sağ kasığımda top gibi bişi vardı bide pıt pıt atıyodu tatlım geceleri ateş basması vardı ama onlar ilaçtan dediler bunlar vardı
----0.457
sanırım sonuç negetif
noldu şekerim?sor bakem
kızlar transferin 3, günü doktor istedi e2 1163 progesteron 519 çıktı 4, günü (doktor istemedi meraktan yaptım) e2 519 progesteron 20,91 çıktı varmı fikri olan
Canım hiç bi fikrim yok malesef![]()
benim de hiç bi fikrim yok cnm
kızlar transferin 3, günü doktor istedi e2 1163 progesteron 519 çıktı 4, günü (doktor istemedi meraktan yaptım) e2 519 progesteron 20,91 çıktı varmı fikri olan
böyle birşeyi ilk denememde istemişti dr.ama bişey söylememişti.tahlilin üstünde referans değerleri arasındaysa değerin normaldir.Google dan bi bak istersen.2.ve 3.denmemde böyle bişeye hiç bakılmadı maalesef