ve kanamam başladı düşük gerçekleşti((
canım benim yaşadığın çok zor ama derdi veren allah sabrını da verir.. sen sağlığını düşün azcık kendini toparlamaya bak.. ben hep şöyle düşünüp kendimi avutmaya çalışıyorum diyorum ki olumsuz olursa da en fazla kocamla eskisi gibi oluruz ki biz öyle de mutluyuz.. rabbim sağlığımızı ve evimizdeki huzuru elimizden almasın gerisi olur sırası var... allah en kısa sürede öhayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
canım senin sayende biraz umutlandım sanki... benim hep kasık ağrım var ama hiç bilirti aramıyorum ben sadece his olarak 2.gün sanki kendimi hamile gibi anne gibi hissettim bi an sadece saniyelik bi an ve anladım ki ben onu gerçekten hissetmek mümkün ama ben tedavinin başından beri bomboşum. ama 3. gün embriyosu ve ben umudumu kaybetmeyeceğim sanırım ben bi an önce negatifi görüp üzüntümü yaşayıp bitirme derdindeyim...
bende hep aynı şeyi düşünüyorum bende ilk koyulduğu gün öyle hissettim ama sonra geçti şimdi birşey hissetmiyorum ama sanırım kalp atışlarını duyana ya da karnımızda hareket edene kadar bişey hissetmeyeceğiz yani herkes öyle diyor.. bende konuşuyorum onlarla kuzucuklarım diyorum uslu durun yaramazlık yapmayın diyorum.. napayım 10 gün de olsa kensimi iyi hissediyorum allah devamını da getirsin kucağımıza almayı da sağlıkla nasip etsin inşallah.. negatifi görmeye bu kadar kilitlenme bak ona kendimizi hazırlamamız mümkün değil bence boşuna şimdiden üzülme...