• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Rabbim düşmanımı bile böyle bi bekleyişle sınamasın. Hepside zor beklemek, bulup kaybetmek. Dün dr. ultrasona aldığında eşimide çağırdı gel kalp atışını dinle diye. Bi baktı görünmedi o anki eşimle bakışmamızı hiç unutamam. Herkesin yaşadığı kendine zor. Ama biliyorumki bizi bizden başka kimse anlamaz

eminim çok zor ve SÖZ BİTTİİ rabbim hepimize sabrını versin

kızlar ya ben haykırarak ağlamak istiyorum.... içimin yangını sönmüyor...

tuba bu sayfalar burada kalacak ve biz bir süre sonra rast gele sayfaları okuyup vay be ne günlerdi diyeceğiz. o zaman bu sıkıntıların hepsi geride kalmış olacak. biz bebeklerimizle olacağız. bunu düşün, dudaklarına bir tebessüm yapıştır. bugün uykuya bunu düşünerek dal. tamam mı arkadaşım? dik duracağız sonuna kadar. birimiz düşersek ötekimiz tutup kaldıracak taaa ki her birimiz başarana kadar.

tuba bu sayfalar burada kalacak ve biz bir süre sonra rast gele sayfaları okuyup vay be ne günlerdi diyeceğiz. o zaman bu sıkıntıların hepsi geride kalmış olacak. biz bebeklerimizle olacağız. bunu düşün, dudaklarına bir tebessüm yapıştır. bugün uykuya bunu düşünerek dal. tamam mı arkadaşım? dik duracağız sonuna kadar. birimiz düşersek ötekimiz tutup kaldıracak taaa ki her birimiz başarana kadar.

bugün haberi alınca elimi karnıma koydum ağlaya ağlaya yalvardım allahım sen onu bana bağışla sen bana evladımı bağışla diye hayırdım evin içinde...
eşim şehirdışında ben eltimde kalıyorum gündüz yalnızdım evde akşam geldiler 6 aylık bebeği var onunla oynadım kahkahalar attım bu kez çabuk atlattım dedim hatta bikaç saatte geçti dedim öyle dğilmiş şimdi herkes yattı yine gözümün yaşı sel oldu...

öyle uyuyabilrmiyim billmiyorum ama söylediklerin için çabalayacağım sabah birüyanın etkisiyle uyandım kaynıma ve anneme 25 çıktı bhcg hamileyim diyorum ama hamileyim derken söylemek istemiyorum değil gibi geliyor ağzımdan zor çıkıyor hamile kelimesi ve söyler söylemez pişman oluyorum uyandım...

Son düzenleme:
vusu bugün senin de test gününmüş, senden haber alamadık canım? umarım güzel haberlerini alabiliriz. rashelcim yarın da senin test gününmüş. inşallah sen de müjdeyle dönersin canım. iyi şanslar...

eminim çok zor ve SÖZ BİTTİİ rabbim hepimize sabrını versin

Amin canım. Sanada ağlama demiyorum ağla boşalt içini yarına bişey kalmasın .Mirageciğimin dediği gibi birbirimize destek olacaz kime gidip dert yanalım başka. Eminim bu kadar istedikten sonra başaracaz. Rabbim nelere kadir değil ki herşey sadece ol demesiyle ümitsizliğe kapılmak O'nun ol demesiyle olacağı inancını kaybetmek demek.

vusu bugün senin de test gününmüş, senden haber alamadık canım? umarım güzel haberlerini alabiliriz. rashelcim yarın da senin test gününmüş. inşallah sen de müjdeyle dönersin canım. iyi şanslar...

canım sen kaçırdın galiba vusu hamile daha önceki sayfalarda yazmıştı atladın galiba... inşsallah bende müjdeyle dönmek istiyorum inanın uyku tutmadı ne olacak bilmiyorum

inşallah hepimizin emekleri boşa çıkmaz ve hepimiz anne olabiliriz

bugün haberi alınca elimi karnıma koydum ağlaya ağlaya yalvardım allahım sen onu bana bağışla sen bana evladımı bağışla diye hayırdım evin içinde...
eşim şehirdışında ben eltimde kalıyorum gündüz yalnızdım evde akşam geldiler 6 aylık bebeği var onunla oynadım kahkahalar attım bu kez çabuk atlattım dedim hatta bikaç saatte geçti dedim öyle dğilmiş şimdi herkes yattı yine gözümün yaşı sel oldu...

biliyorum genelde öyle oluyor hep. ben de bu akşam en yakın dostlarımlaydım, birinin tüp bebekle ikizleri var, biri ikincisine hamile karnı burnunda, biri çok zorlu yollardan geçti sonunda bebeğine kavuştu, diğer ikisi de hala bekar. ister istemez kıyas yaptım. en azından ben ruh eşimi buldum onunla mutluyum dedim. öyle avuttum kendimi. sonuçta biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. gerisi Allahın taktiri...

inşallah dediğiniz gibi olur.... rabbimden sual olunmaz inşş bi gün ol der ve olur...şu gecelerin yüzü suyu hürmetine evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin...

canım sen kaçırdın galiba vusu hamile daha önceki sayfalarda yazmıştı atladın galiba... inşsallah bende müjdeyle dönmek istiyorum inanın uyku tutmadı ne olacak bilmiyorum

inşallah hepimizin emekleri boşa çıkmaz ve hepimiz anne olabiliriz

hadi yaa ben kaçırmışımdır diye önceki mesajlarına baktım vusunun ama göremedim öle bişey. sonra yanlış alarm vermiş olmayayım :)) eminsin de mi?

inşallah dediğiniz gibi olur.... rabbimden sual olunmaz inşş bi gün ol der ve olur...şu gecelerin yüzü suyu hürmetine evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin...

Amin canım amin. Rabbim bu gözyaşlarıyla yaptığımız içten dualarımızı geri çevirmeyecek inşallah. Şuanda stresten sıkıntıdan uyuyamadığımız gibi ilerde bebişlerin ağlaması yüzünden uyuyamacaz inşallah

kızlar ben kapatıyorum şimdi yatacağım sabah gideceğim saçlarımı kestireceğim ve hiçbişey olmamış gibi yaşamaya devam edeceğim güçlü görüneceğim...

destekleriniz için sonsuz teşekkürler...

kızlar ben kapatıyorum şimdi yatacağım sabah gideceğim saçlarımı kestireceğim ve hiçbişey olmamış gibi yaşamaya devam edeceğim güçlü görüneceğim...

destekleriniz için sonsuz teşekkürler...

İyi geceler canım. Hayat ve umudumuz devam ediyor.Allah a emanet ol:16::16:

günaydın kızlar... tabi benim kadar erken ayağa dikilen başak biri varsa :1: :1:

gece yazdıklarınızı okudum çok zor şeyler yaşıyoruz. allah negatif sonuç alan ya da hamile kalıpta kaybeden herkese sabrını da verecektir. eşlerimizle mutluyuz yani biz öyle de mutluyduk bizimde sınavımız bu .. evet çok zor bir süreç keşke allah sonunda herkesin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursa ama mirage haklı eninde sonunda rabbim bu çabaları mükafatlandıracak. üzülmeyin diyemem tabi ama herşeyin normale döneceğini acıların hafifleyeceğini bilin yeter... allah sabır versin...

Back
X