• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

benim eşimin sperm sayısı çok düşük olduğu için istediler bu testi. acaba gen bozukluğundan mı kaynaklanıyor sperm azlığı diye. ama Allaha şükür temiz çıktı. ben yaptırmadım. adet bitiminde yapılan işlemlerden bir tek rahim filmini biliyorum ama onu çekecek olsa önceden söylerdi zaten.

ohhh çok şükür bebişiim yaaa, güzel habere hasret kaldık valla. tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin sağlıkla, gözünüz aydın :))

burdayım şekerim. arkadaşımızın evinde gitmiştik, geç döndük. bugün topic depresyona girmiştir peşpeşe kötü haber almaktan, ondandır ses vermemeleri gamzecim. neyse ki bebisimolsun müjdeyle gelmiş, sevindim valla. sen napıyosun? iyi misin, keyifler yerinde mi?

sağol iyiyim elh. pazartesi kromozon testini yapacağız inş. temiz çıkar kasım sonu gibide memoriale ön görüşmeye gitmeyi düşünüyorum

günaydın bacım:)) zaten transfer olalı hiç uyuyamıyorum az bi uyku ile kalkıp burayı buluyorum... düşünmektende kafayı yiyecem hiç belirti yok((((( bide şu listemizi bi düzenlesen tatlım:))

aynen bende yaa uykularımdan oldum valla... birde tüp bebek başladığından beri bir nefes darlığı geliyo ara ara düşünmeyip kendimi oyalayıp atlamaya çalışıyorum ama cidden sinir bozucu işte stres insan ne hallere sokuyo... allah beterinden saklasın..

aynen bende yaa uykularımdan oldum valla... birde tüp bebek başladığından beri bir nefes darlığı geliyo ara ara düşünmeyip kendimi oyalayıp atlamaya çalışıyorum ama cidden sinir bozucu işte stres insan ne hallere sokuyo... allah beterinden saklasın..

dimi... bende çok gerginim kızacak yer arıyorum neden acaba... allahım emeklerimizi dolu çıkarsın inş..

dimi... bende çok gerginim kızacak yer arıyorum neden acaba... allahım emeklerimizi dolu çıkarsın inş..

amin canım ya herkes hamile kalırsan her sıkıntını atlatırsın diyor hayırlısı bakalım kalsakta kalmasakta sıkıntılarımızı atlatacağız artık bir şekilde ama beklemek çok zor bi gelse şu salı günü testin sonucunu bile 2 saat nasıl beklerim bilmiyorum..

AED,cy_76 ve son günlerde negatif alan diğer arkadaşlar hepinize geçmiş olsun, inşallah bir daha ki sefere bizimde kucaklarımız dolacak...
ben negatifi alalı 10 gün oldu, inanın derdi veren Allah sabrını da veriyor, yaramız günden güne kapanıyor...

bugünlerde geçecek Allah'ın izniyle...

lütfen umutsuzluğa kapılmayın bakın topiğimize o kadar negatif alan oldu ki, pozitif alanlardan bile sayı olarak fazla....
demek ki bizler de diğer denemelerimiz de kavuşacağız yavrularımıza...

herşeyin hayırlısı...

Valla guclu olmaya calışıyorum . yapacak başka bir şeyimiz yok. Eşim boşuna para harcamamızı ve olmuyorsa olmuyor kardeşinin cocugu olacak en azından boş ver bizim olmazsa olmaz diyor . Aslında bu beni hem rahatlatıyor hem umutsuzlaştırıyor. Sabah o da artık bizim cocugumuzun olmayacagını umudunun kalmadıgını soyledi.Olursa mucize olur dedi.

Bu arada bir yazı okudum kimyasal gebeliklerde ve ya erken dusuklerde kromozom anormalilerin %80'ninden kadın sorumluymuş. erkekte bu durum cok nadir gorunurmuş. e yaş ilerledi tabii geç kaldık. Hem hala umudum var hem de bir yandan olmayacagını kabul etmeye calışıyorum.

amin canım ya herkes hamile kalırsan her sıkıntını atlatırsın diyor hayırlısı bakalım kalsakta kalmasakta sıkıntılarımızı atlatacağız artık bir şekilde ama beklemek çok zor bi gelse şu salı günü testin sonucunu bile 2 saat nasıl beklerim bilmiyorum..

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım... belirtlerin neler anlatırmısın bende bariz bişey yok zaten kaldırmıyorlar hep yatıyorum çok sıkıldım inş. değer bunlara..

Kızlar şuanda anlamsız bi durum içindeyim. Gözyaşlarımı tutamıyorum:43: Malum benim kese görünmemişti ve kan değerim 2.296 gibi yüksek bi rakamdı. Arkadaşım bugün bana demeden bi kadın doğumcuyla görüşmüş ve durumu eşimie söylemiş ben farkettim durgunluğundan bana bişey söylemedi bende ısrar ettim noldu diye. Meğer dr. değer bu kadar yüksekken kese görünmediyse dış gebelik ihtimali var demiş. Yarın kontrole gidecez ne kadar umutlu oluyum desemde elimde değil.Bebeğimi kaybettim sanırım hiç biyere sığamıyorum:43::43::43:

Çok uzuldum canım.

daha önce tüp denemiş miydiniz yoksa ilk denemeden önce mi kromozom testi istediler sizden acaba?

yok canım bi aşılama bi de tüp bebek denedik geçen ay negatif aldık tekrar başlamayı düşünüyorum memorial de nur hanımla görüştüm o da eşimin kromozon testi yapmasını istedi

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım... belirtlerin neler anlatırmısın bende bariz bişey yok zaten kaldırmıyorlar hep yatıyorum çok sıkıldım inş. değer bunlara..

belirti olarak pek birşey yok çok hafif kasık ağrısı o da benim 15-16 yumurtam olmuştu opu dan sonradan çok ağrım vardı hatta transferden sonra da 4.güne ancak kendime gelebildim onun devamı bir ağrıdır diye düşünüyorum.. başka da ne bir uyku hali ne de başka birşey hiçbirşey hissetmiyorum ama tabi bakarsan hamile kalan arkadaşlarda birşey hissetmiyormuş.. ben erken idrar testi yapılmasına çok karşıyım ama kendimi yapmamak için çok zor tutuyorum :) bugün transfer dahil 8.günüm 5.gün transferi yani normal transferlere göre 10. gün oluyor idrarda yapsam bence yanıltıcı olur ama dediğim gibi zor tutuyorum kendimi...

yok canım bi aşılama bi de tüp bebek denedik geçen ay negatif aldık tekrar başlamayı düşünüyorum memorial de nur hanımla görüştüm o da eşimin kromozon testi yapmasını istedi

aslında kromozom testi iyi birşey en azından ne olduğunu bilirsiniz gerçi umarım birşey çıkmaz tabi o zamanda için rahatlar.. ya ne zor durumlarda olup hamile kalanlar var biliyorsundur mutlaka benim arkadaşım 38 yaşında tek bir 6 hücreli yumurtayla hamile kaldı.. zamanı var işte bu yani allah ne zaman yazdıysa o bizim bu yaşadıklarımız hep vesile gerçekten.. biz elimizden geleni yapıp bekliycez ama beklemek zor tabi. inşallah planladığın bu tedavin son olsun hatta belki normal yolla oluverir belli mi olur :)

aslında kromozom testi iyi birşey en azından ne olduğunu bilirsiniz gerçi umarım birşey çıkmaz tabi o zamanda için rahatlar.. ya ne zor durumlarda olup hamile kalanlar var biliyorsundur mutlaka benim arkadaşım 38 yaşında tek bir 6 hücreli yumurtayla hamile kaldı.. zamanı var işte bu yani allah ne zaman yazdıysa o bizim bu yaşadıklarımız hep vesile gerçekten.. biz elimizden geleni yapıp bekliycez ama beklemek zor tabi. inşallah planladığın bu tedavin son olsun hatta belki normal yolla oluverir belli mi olur :)

:))) artık kendi halime gülüyorum valla iyice sinirlerim bozuldu .. bu 3. denemem ... bugün 15. gün ben halaaaaaaaaaa yatıyorum :(((((((((( rabbim sınıyor heralde......dr a sorsan hiçbir sorun yok sen hamile kalmalısın diyo ..... ben mi beceriksizim anlamadım ... :)))))))))

belirti olarak pek birşey yok çok hafif kasık ağrısı o da benim 15-16 yumurtam olmuştu opu dan sonradan çok ağrım vardı hatta transferden sonra da 4.güne ancak kendime gelebildim onun devamı bir ağrıdır diye düşünüyorum.. başka da ne bir uyku hali ne de başka birşey hiçbirşey hissetmiyorum ama tabi bakarsan hamile kalan arkadaşlarda birşey hissetmiyormuş.. ben erken idrar testi yapılmasına çok karşıyım ama kendimi yapmamak için çok zor tutuyorum :) bugün transfer dahil 8.günüm 5.gün transferi yani normal transferlere göre 10. gün oluyor idrarda yapsam bence yanıltıcı olur ama dediğim gibi zor tutuyorum kendimi...

yapmada arkadaşım bekle kan testi gününü her neyse zaten çıkacak biz bunu erken yaparak değiştiremeyiz evet sabretmek mümkün değil biliyorum bende aynı durumdayım daha önce 2 gebelik geçirdim biri düşükle diğeri dış gebelik ve açık ameliyatla sol tüüm alındı ozaman belirit yaşamıştım şimdi hiç bişey yok gibi yada ben unuttum bilmiyorum...bir gün her şey çok güzel olacakk....benimde 3. gün embriyosu iki tane transfer edildi bu gün 6. günüm :)

:))) artık kendi halime gülüyorum valla iyice sinirlerim bozuldu .. bu 3. denemem ... bugün 15. gün ben halaaaaaaaaaa yatıyorum :(((((((((( rabbim sınıyor heralde......dr a sorsan hiçbir sorun yok sen hamile kalmalısın diyo ..... ben mi beceriksizim anlamadım ... :)))))))))

sen zaten hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:))

sen zaten hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:))

inşallah cnm benim yaaa :))) sbah sabah güldürdün beni rabbim de seni gülürsün inşallah....:)))))))))))
dr beni sinir ediyo ama 3 e katladım değeri hala sevinme diyo ağzına bi tane atasım geldi... :)))))))

inşallah mesajı doğru şekilde gönderebilirim forumu 3 yıldır takip etmeme rağmen yeni üye oldum ilk mesajım 3 aşılama 4 tüp bebek denemesi evladım şimdi benimle her gece dua ediyorum bana verdiği nimete ve evlat hasreti çeken herkesede hayırlı ve sağlıkla nasip etmesi için... belirti aramayın gönlünüzü ferah tutmaya çalışın zira negatif çıkanda hiç bir sıkıntım yokken pozitif olan denemede kanamam olmuştu hepinize umut olması dileğiyle....

inşallah cnm benim yaaa :))) sbah sabah güldürdün beni rabbim de seni gülürsün inşallah....:)))))))))))
dr beni sinir ediyo ama 3 e katladım değeri hala sevinme diyo ağzına bi tane atasım geldi... :)))))))

pek yanılmam ama sen bana baştan bu tarafa hamile geliyorsun sen takılma o dangalaklara hep kötüsünden bakıyorlar olaylara ..))

Back
X