• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

maaşallah sana da bebişine de... allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla inşallah... kıss doktor ne dedi uyuzzz doktorr?? :)

ay ayşegül bana da bişeyler hisset nolurr... valla çok ihtiyacım varr... :16: :16:

canımsın yaaaa ah öyle her istendiğinde bişiler hissedilebilse herkez birbirine sorardı talım allahım gönlünden geçeni versin inş.. biz istemesini bilelim rabbim mutlaka verir...

Benim uyuz dr inanamadı..4 e katlamışım bu defa ... :))) heralde geç yerleşti... Ama rakam çok güzel ilaç ve iğnelere devam ... Dedi 4 gün sora bi tahlil daha istedi....

Benim uyuz dr inanamadı..4 e katlamışım bu defa ... :))) heralde geç yerleşti... Ama rakam çok güzel ilaç ve iğnelere devam ... Dedi 4 gün sora bi tahlil daha istedi....

(Allâhümme yâ Rabbî yâ Hayyü yâ Kayyûmü yâ bedî'as-Semâvâti ve'l-ardı yâ ze'l-Celâli vel-İkrâm yâ lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü min'ez-zâlimîn).

Canım çok sevindim senin adına.. :16:Harika bir haber bu. Demek ki bebişin annesini çok seviyor.. :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:İnatçı bir bebiş olacak.. Maşallah..:nazar::nazar::nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Benim de yarın test günüm. Bugün geçmek bilmiyor ya... :31:

(allâhümme yâ rabbî yâ hayyü yâ kayyûmü yâ bedî'as-semâvâti ve'l-ardı yâ ze'l-celâli vel-ikrâm yâ lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü min'ez-zâlimîn).

evet hayatım bu dua... Anlamını bilen bilmeyen herkexs okusun... Kabul olur inşallah rabbimin isteği ile... :))))

canım çok sevindim senin adına.. :16:harika bir haber bu. Demek ki bebişin annesini çok seviyor.. :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:inatçı bir bebiş olacak.. Maşallah..:nazar::nazar::nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Benim de yarın test günüm. Bugün geçmek bilmiyor ya... :31:

canım ...... Allahım yardımcın olsun... çok zor... Testi yaptıktan sonraki o süreç beklediğin 12 güne bedel..... Bol bol dua et cnm bende senin için edicem... Madem yarın test günün akasyacımmmmm bana tam adını söylermisin...

canım ...... Allahım yardımcın olsun... çok zor... Testi yaptıktan sonraki o süreç beklediğin 12 güne bedel..... Bol bol dua et cnm bende senin için edicem... Madem yarın test günün akasyacımmmmm bana tam adını söylermisin...

Allah razı olsun canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Özel mesaj attım sana..

Merhaba kızlar günlerdir sizin yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlu yazmaya cesaret edemedim benim de gecen hafta Cumartesi 5.gunu transferi ve yarın kan testi gunüm çok heyecanlıyım ve bu benim ilk tup bebek denemem bende hiç bir belirti yok maalesef kocama soz verdim kendime sıkıntı yapmayacağım diye ama elimde değil yarını iple çekiyorum ne olur dualarınızı benden de eksik etmeyin...

Merhaba kızlar günlerdir sizin yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlu yazmaya cesaret edemedim benim de gecen hafta Cumartesi 5.gunu transferi ve yarın kan testi gunüm çok heyecanlıyım ve bu benim ilk tup bebek denemem bende hiç bir belirti yok maalesef kocama soz verdim kendime sıkıntı yapmayacağım diye ama elimde değil yarını iple çekiyorum ne olur dualarınızı benden de eksik etmeyin...

bir mü,minin diğer mü,min kardeşine edeceği duayı kabul ederim diyor rabbim dularım seninle sende dua et tatlım benimde bariz belirtim yok TEST TARİHİM 20 EKİM:)))

hayirli haber alirsin insallah rabbim istegen herkese yasatsin anneligi tabiki negatif alinca insn ne kadar üzülmeyim desede üzülüyo ama unutuluyu allah isterse olur sadeca sebeb insallahh yarimn ANNELIKDUYGUSUNU YASARSIN HAYIRLISYLASDA KUCAGINA ALIRSIN(aminnnnnnnnn)

canımsın yaaaa ah öyle her istendiğinde bişiler hissedilebilse herkez birbirine sorardı talım allahım gönlünden geçeni versin inş.. biz istemesini bilelim rabbim mutlaka verir...

amin hayatım allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın...

canım allah hakkında hayırlısını versin rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin....

bir mü,minin diğer mü,min kardeşine edeceği duayı kabul ederim diyor rabbim dularım seninle sende dua et tatlım benimde bariz belirtim yok TEST TARİHİM 20 EKİM:)))

Sizlerin yazdıklarınızı okudukça hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum Rabbim inşallah emeklerimizi bosa çıkarmaz ve yavrularımızı bize bağışlar

:1: :1: kesin geç yerleşti senin minik bebişin... uyuz doktor kapak olsun ona... allah daha da arttırsın kucağına almayı da nasip etsin inşallahh... :nazar: :nazar: :nazar:

Canım senden umudumu hiç kaybetmemîştim gözün aydın çok sevindim darısı isteyen herkesin başına inşallah Allahım tamamına erdirsin:)

Son düzenleme:

Bugün dörde katladım ayşegülllll 74,96 ....... Allahım inşallah böyle devam eder....:)))))9

canım çok sevindim senin adına ...inşallah her şey daha güzel olacak ve yavrunu sağ salim kucağına alacaksın allahın izniyle

evet canım kentteyim 2 emb. transfer ettiler 29 yaşındayım.. amin inşallah güzel haberler verebilirim...

Merhaba benim de transferimin 4.günü bugün. 2 embriyo transfer ettiler diye yazmışın kaçıncı denemen acaba benim birinci denemem de 1 tanecik transfer ettiler ben de bekliyorum bakalım sabırla. Allah cümlemizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla

yani okuduklarımızı görünce daha erken diyoruz ama benimde artık moralim bozulmaya ve umudum tükenmeye başladı bende bişi hissetmiyorum bu gün 7. günüm 3. gün embriyosu 2 tane 1. kalite biri orta kalite biri sadece ilk 2 gün ilaçlardan ve opu işleminden kaynaklanan ağrılarım oldu o kadar düne kadar çok terliyordum oda bitti.. göğüslerim hala şiş ve acıyor ama oda ilaçlardan diyorum... arada hafif ağrı oluyor kasıkta allahım hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin arkadaşım üzülsekte gerçeleri değiştiremeyiz inşallah hayırlısı olur... senin başka ne belirtilerin vardı...

Bende istah artisi, cabuk yorulma ve erken uyuma durumlari var. goguslerim cok buyudu bir de. Ama kasiklarimda regl agrisina benzer agri ve batma oluyor.

Insallah Allah'im hepimize hayirlisini verir.

Back
X